bişey söyleyim ve hepiniz güleceksiniz buna...
bugün ofiste yalnızım, gene herkes dışarıda ve bütün gün yanlız olacağım. tabi bol su içiyorum ve kendi kendime dedim ki, tamam rahatça wc ye gidebilirsin, sık sık olsada kimseni,n dikkatini çekmezsin.. ama bu sefer de ne zaman gitsem ya kapı yada telefon çalıyor, bu ne yaa:)))
birileri beni takip edip yakalıyor sanki..
Bu da güzelmiş heeBelki kokusundan doyuyordur
İşkence gibi bişi bu yaaa.... Maşallah valla
Bu da güzelmiş heeBelki kokusundan doyuyordur
İşkence gibi bişi bu yaaa.... Maşallah valla
merhaba canım ben 5 aydır bu diyeti yapıyorum 21 kilo verdim uzun zamandır topiğe giremiyordum.senin yazını okudum bu yağlar serbest yazmışsın bir şey anlayamadım canım.beni aydınlatır mısın?
merhaba kızlar bugün 61.9u gördüm bugün 17.günüm diyetimde 2 gün atak yaptım bugün ps günüm yumurtalı fasulye yedım ayranla birde kahve içtim şimdilik akşamda kepekle bişi yapmayı düşünüorum et eşliğinde toplam giden kilo 4.5
canım tebrikler böyle böyle gidecek kilolar inşallah
hiç keyfim yok bugün, normalde böyle zamanlarda bişeyler yapar yerdim, şimdi çok büyük bir boşluk hissediyorum
eğer sabredebilirsem birkaç gün tartılmayacağım, çünkü bu ara gitmiyor kilocuklarım ve benim motivasyonumda hızla azalıyor
pazartesiye kadar sabretsem.... sonrada bir baksam 1 kilo gitmiş, ne kadar güzel olur
oğlum uyurken akşam yemeğini bari yapsam, ama ne yapsam ??????
PS günüm bugün,
sizde neler var akşama?????
kızlar ben diyeti bıraksam ne olur.bıktım valla bir ileri 2 geri gitmekten.30 gün oldu başlayalı tickerime bakarsan 77.5 ama deil işte şuan baskul 79 gösteriyor günlerdir yedigim bişey yok kilom düşmüyor diye 2 gün atak yaptım 3.4.günlerde atak sayılır sebze olarak yedigim sadece etin yanında salata .ben öglende dışardan söylüyorum bir tane ızgaracım var.p gününde porsiyonun yanındaki marul ve domateleri yemiyorum ps günlerinde onları yiyorum kahvaltımdada s yok akşamdada salata bile yok. ama şuan artı2 deyim .
çok sıkıldım valla .carmennnn sen ne durumdasın bendemi paleoya gecsem .yahu bir sıcak sulu yemek yemege 1 aydır hasretim ama tık yok.moral yerlerde valla.karatay diyeti nasılki.onamı gecsem ne yapsam bana akıl verin azcık
yemek yemek istiyorum meyva yemek istiyorum .mandalinalar çıktı misler gibi kokuyor evde daha tadına bakmadım . tavuktan bıktım kepekten bıktım cigerden nefret eder duruma geldim giden bişeyde yok
kızlar ben diyeti bıraksam ne olur.bıktım valla bir ileri 2 geri gitmekten.30 gün oldu başlayalı tickerime bakarsan 77.5 ama deil işte şuan baskul 79 gösteriyor günlerdir yedigim bişey yok kilom düşmüyor diye 2 gün atak yaptım 3.4.günlerde atak sayılır sebze olarak yedigim sadece etin yanında salata .ben öglende dışardan söylüyorum bir tane ızgaracım var.p gününde porsiyonun yanındaki marul ve domateleri yemiyorum ps günlerinde onları yiyorum kahvaltımdada s yok akşamdada salata bile yok. ama şuan artı2 deyim .
çok sıkıldım valla .carmennnn sen ne durumdasın bendemi paleoya gecsem .yahu bir sıcak sulu yemek yemege 1 aydır hasretim ama tık yok.moral yerlerde valla.karatay diyeti nasılki.onamı gecsem ne yapsam bana akıl verin azcık
yemek yemek istiyorum meyva yemek istiyorum .mandalinalar çıktı misler gibi kokuyor evde daha tadına bakmadım . tavuktan bıktım kepekten bıktım cigerden nefret eder duruma geldim giden bişeyde yok
hiç keyfim yok bugün, normalde böyle zamanlarda bişeyler yapar yerdim, şimdi çok büyük bir boşluk hissediyorum
eğer sabredebilirsem birkaç gün tartılmayacağım, çünkü bu ara gitmiyor kilocuklarım ve benim motivasyonumda hızla azalıyor
pazartesiye kadar sabretsem.... sonrada bir baksam 1 kilo gitmiş, ne kadar güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?