eeee anne işte, kıyamıyor kuzucuğuna
benim annem de aksine beni görünce tutturdu ben de yapıcam bu diyeti diye ama ben de ona kıyamıyorum
bu sabah 64.2 geliyordum dışarda işlerim vardı gelince tartıldım 63.8 geldim tabi bu kilo oturana kadar 63e iner iner çıkarım sinir ediyor bu hal mehter takımı mübarek neyse bunada şükür Allahım
bi kilolar gitsin o zaman atacağım havamı .. ama haklı benim annem hergün haberlerde çıkıyor diyet uğruna rahatsızlık geçirenler ölenler vs ..
bende de oluyor bu durum .. çok tartılıyoruz ya gün içerisinde ondan sanıyorum ..
aslında haftada 1 en iyisi.. evde tartı olmayacak in eczaneye orada tartıl çık gel hem spor olur
( ama bunu ben uygulayamıyorum)
oofff canım çok tatlı istiyor yaaaa
bir light puding yapsam mı
yoksa geç oldu dayansam mı:26:
ben aslında karar vermiştim haftada 1 tartılıyım diye dayanamıyorum bazen
dayan dayaann .. tarçın iç.. tatlı isteğini kapatıyor insanın..
sen 7 kiloyu dukanla mı verdin acaba ?
dayan dayaann .. tarçın iç.. tatlı isteğini kapatıyor insanın..
sen 7 kiloyu dukanla mı verdin acaba ?
kızlar birkaç gündür annemlerdeydim ve akşam üzeri kendi evime geldim,
gelir gelmez de birkaç deneme yapayım dedimmmmm
2 seneden fazladır içine giremediğim ve birdaha giremeyeceğimi düşünüp neredeyse vermeye kalkıştığım 3 pantalonumu denedim veeeeeeeee 3ünün de içine girdimmmmmmmm
tabii cuk diye oturmadılar, belden sıkıyolar ama buna da şükürrr, 3 kg daha versem rahat rahat giyicemm
ben yapmıştım gel yiyelim bugün evde yaşpasta vardı bende dayanamadım puding yaptım
canım gözün aydın çok güzel bi duygu biliyorum benimde aynı oldu bende bi 2 3 kilo verirsen tam olacaklar
ayy evet canım dayanmaya karar verdim, ben şu sütlü kahvemi yapıp içeyim en iyisi tatlı tatlı
benim 23. günüm bugün dukanda ve 23. günde gitti o kilolar
canım istersen yap koy kaselere yarına kadar anca soğur zaten yarın yersin şimdilik tencerenin dibini sıyırmakla yetin oda biraz olsun geçirir tatlı krizini
tatlı tatlı sütlü kahve ben çok seviyorum sütlü kahveyi o yüzden hep içmek istiyorum diyette de sınırlama olmaması çok hoş
maşallah yaa .. nazar değmesin
spor yaptın mı ek olarak ? yada arada kaçamak yaptın mı ?
ben bugün birkaç çartal ezme kaçırdım (içinde yağ yok kesinlikle domates-biber-biber salçası-soğan )
ama öyle kaşık kaşık değil azcık azcık
ayy evet canım dayanmaya karar verdim, ben şu sütlü kahvemi yapıp içeyim en iyisi tatlı tatlı
benim 23. günüm bugün dukanda ve 23. günde gitti o kilolar
hadiyaaaa canım 23 günde güzel kilo vermişsin benim 25 gün oldu bugün 6,500 kiloda kaldım durdu bu ara kilo vermem bu yüzden kilo almış gibi hissediyorum kendimibi de kızlar sizdede oldumu bilmiyorum kilo verdikten sonra kedimi acayip zayıf hissediyodum aynanın karşısından alamıyodum kendimi ama bu sıralar sanki şişmanmışım gibi görüyorum kendimi acaba alıştıkmı kendimizi böyle görmeye ondanmı öyle gelio çünkü ben evlenmeden önce 60 kiloykende kendimi şişman görüyodum habire diyet yapıp bozuyodum sizde varmı böyle bi duygu
valla aklıma gelmedi değil, tencerenin dibinde de 1 kaselik bişey kalsa, tamam işte
bence olduğunca kaçamak yapmamaya çalış canım, ben ilk günden beri hergün yürümeye çalışıyorum, arada yapmadığım da oldu tabii, şimdi evde leslie ile yürümeye başladım.
kaçamak hiç yapmadım ama bir haftasonu tatilimde 3-4 gün üst üste sebze+protein yapmak zorunda kaldım, sonra 2 gün üst üste saf protein yapıp kendi düzenime döndüm
hadiyaaaa canım 23 günde güzel kilo vermişsin benim 25 gün oldu bugün 6,500 kiloda kaldım durdu bu ara kilo vermem bu yüzden kilo almış gibi hissediyorum kendimibi de kızlar sizdede oldumu bilmiyorum kilo verdikten sonra kedimi acayip zayıf hissediyodum aynanın karşısından alamıyodum kendimi ama bu sıralar sanki şişmanmışım gibi görüyorum kendimi acaba alıştıkmı kendimizi böyle görmeye ondanmı öyle gelio çünkü ben evlenmeden önce 60 kiloykende kendimi şişman görüyodum habire diyet yapıp bozuyodum sizde varmı böyle bi duygu
oohhhh maşallah 26 bedeninşallah canım inşallah o günleride görürsün
benimde 36 beden bi kumaş pantolonum vardı ah ah bu sene hepsine anca baktım hiçbirini giyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?