Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım tavsiyen için teşekkürler ama acı bider turşusuna izin varmı ki acaba?
kitapta bisey yazmiyor ama zaten kornisona gore daha az yiyebiliyorsun bi zararinin olacagini sanmiyorum. ayrica kabizlik cekmekten iyidir. sinameki falan daha cok zararli. cok icildiginde bagirsak tembelligine yol aciyormus. ayrica aci biberin zayiflatma etkiside var.

tamam canım öyleyse denerim benim zaten normaldede kabızlık sorunum vardı bu diyetle 3 kat arttı inşallah etki eder

Günaydın kızlar..

Bu gün baya bir kasvetli gün yahu. Her yer kapkara.

Regl olmama rağmen tartıda -100 gördüm çok mutlu oldum. Demekki şu günler geçerse kayda değer bir düşüş yaşayacağım. İnsanın emeklerinin karşılıklarını alması çok güzel bir duygu. Boşa kürek sallamamış oluyoruz.

slm dukan dostları:)
Bu gün dukanın 4 haftasını tamamladım ve toplamda 9 kilo 400 gram atmış durumdayım.Ne deni mutuyum kelimeer kafi değil. darısı herkeslerin başına.

vayyyy süpersin. Harika tatlım tebrik ederim. Darısı başımıza, ne kadar mutlu oluyorsun kimbilir. Off bende tadabilsem o duyguyu

Canım dur bakalım hele. Az daha sabır, bende 10 gün boyunca kilo veremediğim olmuştu. Sonra dökülüyorlar. Kimbilir belkide bebiş geliyor. İnşaAllah hayırlısı ile

günaydın kızlarr. dun diyetimin 7. gunu bitmişti ve tam olarak 2,5 kilo vermiş oldum dün itibariyle. tartım olmadıgı icin her gun tartılamıyorum. anneme gittikçe tartılıyorum ve moral buluyorum dukanın sitesınde bana 2. evreyi 90 gun yapmam gerektiğini hesaplamıştı. ilk basta 1 ay ancak yapabilirim bu diyeti diyordum. ama kilolar boyle guzel gittilçe 3 ay da yapılır 5 ay da

dün sabahki moralden sonra bu sabah yerlerde benim moral, ++ larda çıktım bu sabah ama dün sebze günümdü ondan mı oldu ki??????
yaptığım yemeği yazıyım akşama acaba sebze-protein dengesimi bozuldu

domates çorbası yaptım... 1 tatlı kaşığı mısır ununu azcık kızdırdım üzerine light süt, rende domates ve su ekleyip pişirdim, blendırlayıp light kaşarla afiyetle yedim... herşey dukana uygun ama
yanındada kıymalı ıspanak vardı onuda bol yağurtla yedim, azcık salçada koymuştum renk versin diye tabi

sizce bu yemeklerde bize uymayan bişey varmı????

öısır unu konusunda emin degilim canım. genelde yulaf kepeği ile yapıldıgı icin. sen mısır ununu kitapta mı gordun uygundur diye?

öısır unu konusunda emin degilim canım. genelde yulaf kepeği ile yapıldıgı icin. sen mısır ununu kitapta mı gordun uygundur diye?
evet, kitapta az miktarda mısır unu kullanımına izin vardı, beşamel sos yaparken falanda geçiyordu zaten
ama kitap arkadaşta bakamıyorumda şimdi

evet, kitapta az miktarda mısır unu kullanımına izin vardı, beşamel sos yaparken falanda geçiyordu zaten
ama kitap arkadaşta bakamıyorumda şimdi

evet baktım şimdi kitaba. soslar kısmında tarifi mısır unuyla vermiş. biraz sabret o zaman canım. bak uzun suredir yapanlar bir muddet kilo gitmiyor hatta 1 kilo geri bile alınıyor. ama sabredince cok hızlı kilo verilmeye devam ediliyor diye yazmıslar.

çok sağol canım kitaba baktığın için, okuduğuma emindim ama kitap elimin altında olmayınca birden terettüd ettim açıkcası
benim 6 gün sabit kaldı kilom ve dün 1500 gram birden gittti, acaba dedim gerimi aldım yoksa.. ama eninde sonunda gidiyor, sabırlı olup yılmamak lazım

kestanede nişasta olduğu için ilk 2 evrede kestane tuketemiyoruz. ama 3. evdere meyve niyetine kestane tuketilebilir diye dusunuyorum.

hiç sanmıyorum yenebileceğini, çokta severim aslında ve bizim burada heryer kestane ve incir ağacı....
seneye inşallah diyip, gözlerim kapalı geçiyorum yanlarından :)

hiç sorma ya dün markette gördüm kestaneleri çok severim bende önüme istediğin kadar koy yerim o derece
of of :84:

nes05 kestane asla serbest olamaz çünkü hep karbonhidrat içeriyor bu diyette de karbonhidrat yok biliyorsun.

Arkadaşlar ben atak devresini bitirdim. Şimdi bir gün sebze+ protein, bir gün saf protein olarak devam edicem. Peki sebzeleri ne kadar v nasıl tüketiyorsunuz?

Arkadaşlar ben atak devresini bitirdim. Şimdi bir gün sebze+ protein, bir gün saf protein olarak devam edicem. Peki sebzeleri ne kadar v nasıl tüketiyorsunuz?

tebrik ediyorum. sebzeleri çiğ veya pişmiş kullanıyoruz. tuketebilecegimiz sebzeler kitapta şöyle sıralanmış: domates, salatalık,turp,ıspanak,kuşknmaz,pırasa,yeşil fasulye,lahana,mantar,kerevz,rezene, hindiba ve tum salata malzemeleri olarak sayılmış.

ben sebze gunumde genelde tavuk mantar ve domatesle sote yapıyorum. içerisine biber de ilave edilebilir. veya taze fasulye, salata bol sirkeli limonlu. pırasa ve lahana cıkınca yıne haşlama şeklinde kıymalı vs yemek şeklinde yapılabilir

Nolamaz büyük bir hayal kırıklığı yaşadım! Az önce meyve yenmediğini öğrendim ama ben tüm atak boyunca meyvenin hasretiyle yanıp tutuşuyordum böhü

Bu sebzeleri ve hazırladığın sebzeli yemeği hangi öğünde yiyorsun? Sanki 1 öğüne izin var gibi.

Ben atak boyunca kahvaltıyı 06:30 da yapıp ( çökelekli omlet) 10-11 gibi soya sütü içtim. Öğlen de 14-15 gibi balık ızgara/ tavuk göğsü/ yarım kiloluk yağsız yoğurt/ banvitin hazır tavuk köftesi ve hardal birini yedim. Akşam da activia, yoğurt, çamlıca gazoz light gibi şeylerle geçiştirdim. Bana atakta 2.2 kilo demişti tam o kadar verdim. Şubat 14e kadar seyirdeyim kaptan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…