Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Güçlendirme bölümüne geçildiğinde hafta boyunca iki ayrı öğünde istediğinizi yiyebiliyosunuz galiba ama ona tatlı dahil mi?

canim ben gecen sene baska bi siteden indirmistim sende zayifla diye bi siteydi sanirim. ama suan özel abolenere acik galiba. bi bak istersen sen yinede

500 adım (5 dk)
https://rs702tl4.kkkkkkkkkkkkkkkkkk...i|7480|R~526FBD3133ADBC289BECEE32CCC72A40|0|0
1 mil (21 dk)
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

2 mil (35 dk)

3 mil (48 dk)

4 mil (67 dk)

5 mil (68 dk)

Son düzenleme:
canim bende cözene kadar akla karayi sectim diyebilirim, sagolsun arkadaslarin yardimiyla yapabildim, ama degistir desen nerden degistirecegimi bilmiyorum

eger hazirladiysan cetvelini, 2. bölümde son http diye baslayan png kismina kadar kopyalayip kendi profilinde actions butona bas ve ordan cetveline yapistirip kaydet.. ay dogrumu anlattim acaba emin degilim :26: yanlis hatirlamadiysam böyleydi

Benim tek özlediğim şey WAFFEL...=( en çok ona can atıyorum..

ayy benm listem daha çokkk=)) ceviz geldi mesela aklıma

bu arada waffle ı yulaf kepeği ve tatlandırıcılı dukanella ile yiyen arkadaşlar vardı. tairif bulursam eklerim senn için

cikolata, cikolata, cikolataaaaaaa :26: yoksa

Ebru Ferah İşel

DUKANELLA

1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı süt
8 damla sıvı tatlandırıcı (damak tadına göre ayarlanabilir, toz tatlandırıcı da kullanılabilir)
5-6 damla fındık aroması (şart değil)

Hepsini iyice karıştırıyoruz.

ALTERNATİF DUKANELLA TARİFİ
(Yukarıdaki tarifi acı bulanlar için)

1 yemek kaşığı kakao
7 yemek kaşığı yağsız süt tozu
2 yemek kaşığı süt
1 yumurta akı
3 yemek kaşığı toz tatlandırıcı (damak tadına göre ayarlanabilir)
8 damla vanilya aroması

Hepsini iyice karıştırıp, cam bir kavanozda buz dolabında saklıyoruz.
— Ebru Ferah İşel ile birlikte

cikolata, cikolata, cikolataaaaaaa :26: Yoksa

off yaa çikolata çok yiyem birisi değilim görürsem anca yoksa dur çikolata alayım demem,şerbetli tatlılarıda sevmem ama waffel'a bayılıyorum...umarım herkes istediği kiloya gelir ve sonra hiç hesap yapmadan ama çok abartmadan herşeyi yer.

ayy benm listem daha çokkk=)) ceviz geldi mesela aklıma

bu arada waffle ı yulaf kepeği ve tatlandırıcılı dukanella ile yiyen arkadaşlar vardı. tairif bulursam eklerim senn için

arkadaslar kekler icin kullandigimiz kakao dan kullanabilirmiyiz acaba, light sütle ve tatlandiriciyla sicak cikolata gibi olurdu.

arkadaslar kekler icin kullandigimiz kakao dan kullanabilirmiyiz acaba, light sütle ve tatlandiriciyla sicak cikolata gibi olurdu.

kullanabilirsin ama çok miktarda değil. sanırım çay kaşığı kadar veya tatlı kaşığıydı.
bağımlılık halinde hergün hergün değil.
yağsız kakao kullanmak daha iyi olurdu aslında ama çikolata yemekten iyidir=)

içi dolgulu ferrero çikolatası, tramisu, bol soslu browni, çikolatalı cheesecake, waffle kesinlikle:) içinde erimiş çikoata parçaları olan kurabiye, çikolatalı sufle, içinden çikolata akan volkan keki:)))) daha ne diyebilirim???

arkadaslar sitemizde reklam panelinde carte dorun reklamlari cikiyor kekler icinden akiskan cikolatalar akiyoooor bakmicammmm. benim gözüme mi geliyor yoksa sizdede ayni reklamlar mi var

hööööyt söyle bi silkelenelimde kendimize gelelim ya , yoksa kötü olcaz..

arkadaşlar leslie indirme video adreini yazdım çıkmadı bende şimdi yaptım hergün yapıcam şimdi 500adım+1mil yaptım çok yoruldum

hadi hep beraber yapalım günde en az 1 mil yapsak hiç yapmamaktan iyidir.

bencede susmak lazım artık yoksa elimden bi kaza çıkack. en iyisi ben erkenden uyuyayım bu gece:)

hepinize iyi geceler arkadaşlar. sabaha kadar kiloları göküzüne gönderin, hafif uyanın:)))

bencede susmak lazım artık yoksa elimden bi kaza çıkack. en iyisi ben erkenden uyuyayım bu gece:)

hepinize iyi geceler arkadaşlar. sabaha kadar kiloları göküzüne gönderin, hafif uyanın:)))

hani elbiseni giyip foto çekecektin nereye gidiyorsun..

bitter bişey sorcam sen gecen haafta van a gitmiştin deilmi?çok dua ediyorum ordakiler için allah yardımcıları olsun.

sufleeeee ahhh ahhhhhh suflleeeee:)))

ya ben bu aralar çok beceriksizim. yoksa alternatif tatlı tarifleri deniyrm sürekli ama fiyasko :/ geçe bildiğimiz muffinlerim bile berbat oldu:)
bi tutturabilsem elimin ayarını sizlere de anlatıtım=) sizde deneyin ama. mesela dukanellayı paylaştım.tatlı krizleri için mükemmel bir lezzet. tabikiii sınırlı miktarda. yoksaaaa yavaşlar erimelerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…