KIZLAAAAARRRR KIZLAAAARRRR KIZLAAAAARRRRbende bugün test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeee pozitif çıktı ama 2.çizgi silik biraz ama gayet nette görünüyo saat 14:45 e randevu aldım doktorumdan bakalım kesin sonucu gelince yazarım size tombişcim seninde hayırlı olsun canım inşallah ikimizde hamileyizdir içim okadar garip ki anlatamam
bu arada telli turnam nice mutlu yıllara iyiki doğdun canım
canım Allah tamamına erdirsin gönlüne göre versin çok sevindim hayırlı olsun :) tebriklerrr
oyoyoyoyyyyy
ne güzel haberler sabah sabah.
hadi canım hayırlı olsun valla tüylerim diken diken tombişle senden ötürü..
hayırlı hamilelikler inşallah
canıııımmmm teşekkür ederim 14:45 te randevum var kesinleştireyim haber vercem sizede allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım canı gönülden diliyorum bunu
canım tbr ederim sen klomen sayfasındada yazıyodun sanırım yanlış hatırlamıyorsam belkide kilo vermenin etkisi oldu çünkü benim doktorum kilo arttıkça hamile kalma ihtimalin düşüyo demişti
canım tbr ederim sen klomen sayfasındada yazıyodun sanırım yanlış hatırlamıyorsam belkide kilo vermenin etkisi oldu çünkü benim doktorum kilo arttıkça hamile kalma ihtimalin düşüyo demişti
canım teşekkür ederim vallahi ne hissedeceğimi bilmiyorum şaşkınım bu ay çok beklemiyodum kilo verme derdine düştüm umursamadım ondan oldu heralde
KIZLAAAAARRRR KIZLAAAARRRR KIZLAAAAARRRRbende bugün test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeee pozitif çıktı ama 2.çizgi silik biraz ama gayet nette görünüyo saat 14:45 e randevu aldım doktorumdan bakalım kesin sonucu gelince yazarım size tombişcim seninde hayırlı olsun canım inşallah ikimizde hamileyizdir içim okadar garip ki anlatamam
evet canım bende seni hatırlıyorum ordan evet bu ay zaten kilo verince yumurtalıklarımda iyi gelişti bide kilo verme derdinden bu ay kafama takmadım çok olursa olur dedim ve oldu
inşallah canım ya bende kesin olduğunu düşünüyorum çünkü hiç bi testimde silikte olsa çıkmamıştı bide net çıkması için adet gününün 2 3 gün geçmesi lazım ama benim bugün adet günüm heralde ondan biraz silik çıktı en çokta daha ilk yumurta çatlatma iğnemi vurulduktan sonra hamile kaldım ona seviniyorum bide 8 kilo aşağıda başlıcağım için hamileliğimeşu ana daha kimseye bişey söylüyemiyorum aileme falan kesinleşsin diye bekliyorum ama burayada yazmasaydım çatlardım heralde
Canım çok sevindim senin adına yaaa.
Allahım sorunsuz kazasız belasız kucağına almayıda nasip etsin.
Darısı başımıza
Ayrıca doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.. Çook mutlu ediyorsunuz beni sağolun
Tebrik ederim, Allah gönlüne göre versin arkadaşım.
canımmmmmmmmmm, çok sevindimmm, rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah, hayatının en zevkli dönemine merhaba demek üzeresin, hamileleik çok ayrı birşey, sürekli prenses muamelesi görüyorsun.....KIZLAAAAARRRR KIZLAAAARRRR KIZLAAAAARRRRbende bugün test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeee pozitif çıktı ama 2.çizgi silik biraz ama gayet nette görünüyo saat 14:45 e randevu aldım doktorumdan bakalım kesin sonucu gelince yazarım size tombişcim seninde hayırlı olsun canım inşallah ikimizde hamileyizdir içim okadar garip ki anlatamam
çok geçmiş olsun, ben genelde sıvı mesir macunu yiyorum bu durumda, yada zencefil limon yapıp azcık bal koyup içebirsin, yada ıhlamur....hasta oluyorum galiba, olamam olamaaaaam!!! hapşırıyorum vede hafif bir geniz akıntım var. ne yapsam kızlar?? yarın balo var. hemen müdahale etmem gerek kendime. zaten cumhuriyet bayramı kutlamaları ve her zaman yapılan geçitler iptal edilmiş devlet tarafından, birde ben kutlamamıza katılamadığımı düşünmek bile istemiyorum... hoş hasta da olsam giderim durum biraz tatsız olur....
önerilerinizi beklerimmm
canımmmmmmmmmm, çok sevindimmm, rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah, hayatının en zevkli dönemine merhaba demek üzeresin, hamileleik çok ayrı birşey, sürekli prenses muamelesi görüyorsun.....
çok geçmiş olsun, ben genelde sıvı mesir macunu yiyorum bu durumda, yada zencefil limon yapıp azcık bal koyup içebirsin, yada ıhlamur....
hasta oluyorum galiba, olamam olamaaaaam!!! hapşırıyorum vede hafif bir geniz akıntım var. ne yapsam kızlar?? yarın balo var. hemen müdahale etmem gerek kendime. zaten cumhuriyet bayramı kutlamaları ve her zaman yapılan geçitler iptal edilmiş devlet tarafından, birde ben kutlamamıza katılamadığımı düşünmek bile istemiyorum... hoş hasta da olsam giderim durum biraz tatsız olur....
önerilerinizi beklerimmm
ellerine sağlık arkadaşım öyle güzel anlatmışsın bi okadar emeklede yazmışsın çok teşekkürler.çizelgeyi yaptım herşey tamam ama ne kadar yapıştırsamda ( kontrol paneli profil düzenleme çizelge ekle kısmına yapıştırıyorum ) formata uygun değil diyor .kabul etmiyor.çok şeklini denedim.dediğin gibi bütün adresi kopyaladım ama nafile.:26::26:kilo cetvelini böyle yapıyosun.bana da dün burdaki arkadaşlar bu sayfadan önerdi.ayrıca dün ben yayla değilde tavuklu yoğurt çorbası yaptım bakabilirsin , aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.
gripin varya onu alacaksın tozunu dökeceksin bir bardaga üzerine yarım limon sıkacaksın onun üzerine biraz maden suyu (soda deil) dökeceksin karıştırıp içecekin ..
bizim burdada salgın bir şekilde grip .bankacılar falan ayakda durabilmek için böle yaptılar ama ben hasta olmadıgım için yapmadım
ellerine sağlık arkadaşım öyle güzel anlatmışsın bi okadar emeklede yazmışsın çok teşekkürler.çizelgeyi yaptım herşey tamam ama ne kadar yapıştırsamda ( kontrol paneli profil düzenleme çizelge ekle kısmına yapıştırıyorum ) formata uygun değil diyor .kabul etmiyor.çok şeklini denedim.dediğin gibi bütün adresi kopyaladım ama nafile.:26::26:
Mutlu yıllar Telli Turnam, umarım herşey istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?