Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

harika.. özellikle artabilir denen kolesterolün düşmesi çok iyi. bu diyeti uzun süreli yapanlar bazı dönemler gram kilo vermediklerini ama sonunda bu durumun aşıldığını söylüyor. metabolizma direnişini de kısa zamanda kırarsın umarım..

günaydın kızlar
bu hafta kilo verip almayla geçti tartıldım 62.500kg artık bu kadarla idare edeceğim artık haftaya inş .

telli turna günaydın; 81,2 olarak günceller misin beni listede?
kolay gelsin.

herkese günaydın,
arkadaşalr dün yadıklarım sakın yanlış anlaşılmasın; bu diyet zararlı yapılmasın diye bir düşüncem yok ben de zaten devam ediyorum diyete; ama okuduğum bazı yazılar tedirgin etti sadece; benim de konuda cok bilgim olmadığı için bilgis olan arkadaşlardan bilgilendirmelerini rica ettim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim öncelikle. Kitabı okuyunca benim de mantığıma yatan bir diyet oldu zaten bu; çünkü insan vücudu sadece proteinlerin yapı t aşı olan aminoasitleri sentezleyemez (yani ben oyle biliyorum en azından) ve proteinlerin vücuda alınmaması kalıcı hasarlara neden olur; özellikle kaslarda. bu nedenle bu diyet bana mantıklı geldi; yani vücudmuz karbonhidrat ve yağ sentezleyebiliyor (hatta yağ depolamak konusunda oldukça başaarılı :) ama işte insan yinede bu kadar hızlı kilo verip tek çeşit beslenme yapınca tedirgin oluyor; birde çoğumuz bir kaç aydır yapıyoruz diyeti oyuzden uzun vadeli etkilerini merak ettim. Peppe doktora gideceğini yazmışsın, doktora gittikten sonra doktorunun görüşlerini bizimle paylaşırsan sevinirim. Bayramdan sonra bende doktora gideceğim böbrek ve karaciğer fonksiyonlarıma baktıracağım, doktorun görüşünü de sorarım diyet ile ilgili burada sizinle paylaşırım.

Telli turna bugün bildirim günü benim güncel kiolam 69,6

Günaydın canim.. ben bile 3 lt su içmem rağmen ağzım kuruyor. Kalktığından beri 5 bardak su içtim düşün hala kuruyor :) Sabahları ekmek olmayınca daha sıkı birşeyler arıyo insan yumurtayı haşlayıp yatay olarak ortadan ikiye böl sarısını çıkar peynirle harmanlayıp tekrar beyazların içine yerleştir tabi pul biber de ekleyebilirsin ben bu sabah öyle yaptım:) eğer doyduğumu hissetmezsem bir bardakta süt içiyorum. Süt baya dolduruyo mideyi. Birde omleti peynirli yapıncada çok güzel oluyor. ben öğlene ne yiyeceğimi bilmiyorum. Balığı çok severdim ama artık o bile yağlı gelmeye başladı :)

gerçekten çok güzel bir haber canim. Bende artık daha çok güvenmeye başladım diyete bizleri aydınlattığın içinde çok teşekkürler

günaydın arkadaşlarım..

dün gene inanılmaz bir gün yaşadım. Allah bidaha yaşatmasın.. izin alıp çıktım saat 2 gibi. takside fenalaşıp hemen hastaneye çevirdim arabayı, acile. oraya varır varmaz bir istifra, doktorlar hemen aldı beni allahtan, ağrıdan da ağlıyordum artık. vücumdaki tüm sıvıyı kaybettiğim için serum verdiler. ilaçlar verdiler bissürü. sakinleşince anlattım doktora bekunisten itibaren. çok kızdı o ilacı ezbere aldığım için. sindirim sisteminin dengesini tamamen bozmuşsun dedi bana. dukandan bahsettim, karşı değilim ama sorun yaşandığında doktorla birlikte hareket edilmeli dedi. 2gün raporluyum kan ve idrar testleri aldı. sıvıyla besleneceğim ağırlıklı olarak ve haşlanmış patates çorba vs. gibi bir beslenme tarzım olacak. gece geçti ağrılarım sonunda, ilaçlar iyi geldi.

ama artık bıraktım elbette, iyileşince de devam etmeyeceğim. ama bu sabah tartılmayı da ihmal etmedim:)

59,5 olmuşum. tabi bu kadar şeye normal. doktorun verdiği beslenme tarzı da son derece az kalorili, hafif şeyler yememi istiyor dolayısıyla dukanla olmasa da yola devam ediyorum kızlar, burdan biyere ayrılmıyorummm :))))

günaydın dukancılar:)

sabah tartıda gördüğüm değerler çok mutlu etti beni:)))
53.7 1.1kilo vermişim sanki. hele birde reglim bitse neler olacak demekki:)))
bugunlerde erken kalkıp erken yatıyorum.hastane merdivenleri tırman in eve koştur gel derken baya ekstradan hareket ediyorum.demek o bile fark ediyormuş. bana sadece göbüş hareketi ve kalça hareketleri yapmak kalıyor.

büyük geçmiş olsun canım. aman sağlığından olma,dikkat et kendine. sanırım daha ağzına ilaç sokmazsın sen.

telli turna günaydın; 81,2 olarak günceller misin beni listede?
kolay gelsin.

vayy süper canım nasıl verdin anlatsana neler yaptın

Günaydın telli turnam
benim de 76,40 yine bir değişiklik yok

Günaydın ctatlım.
Olur mu sen geçtiğimiz hafta 76,90 dun yani verdin hayatım 500 gram

Çok geçmiş olsun canım yaaa.
Görüyormusun sen bir ilacın yaptıklarını.
Allah Allah üzüldüm yaa ama şu an kendine dikkat etmenden başka yapacak bişey yok. Bundan sonra aman

Canım yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ben o yüzden yazmak istedim. Allahım sağlıklı günler nasıp etsın ve inşallah istediğin bebişinide sağlın yerinde olarak kucağına alırsın....

güzel şeyler görmeye alışmıştık ya böyle haberler üzüyo Çok ama Çok geçmiş olsun canımmmm

geçmiş olsun diyen arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum.

birde sakın kimse dukan zararlı diye düşünmesin, benimki tamammen şanssızlık. üst üste geldi hem üşütme hem ilacın zarar vermesi. bir yandan okuyorum çok güzel sonuçlar alıyor herkes, hemde tahlilerde de güzel değerlerle. o yüzden siz bana bakmayın:))

telli turnam listeye yazmayı unutma beni, 59,5 oldum. bari bu sorunların güzel tarafını görelim:) ayrıca tahlil sonuçlarımda 3de çıkacak. bakalım benim kan değerlerim nasıl olacak??

Yazmaz olurmuyum canım 1 kg vermişsin hemde. Bravo

günaydın kızlar
özledim ya buralarııııı..

öncelikle Bihter'cim, çok geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine nolur, sağlığın herşeyden önemli..

kızlar bana gelince, gayet güzel gitmeye devam ediyor kg lar, daha doğrusu gr lar
üstelik yoğunluktan bu hafta hiç spor da yapamadım..

telli turnam bildirim de yapayım sana;

bu sabah 76.4
bu hafta verilen 1,1 kg olması lazım canım

kızlar günaydın nasılsınız ??

bittercim çokkkkkk geçmiş olsun inşallah böyle bişey yaşamazsın bi daha şanssızlık işte umarım şimdi iyisindir...
benim bugün tartıda gördüğüm 54,8
bi mutlu oldum bi mutlu oldum sormayın yaa

güçlendirme devresine bayramdan sonra geçeceğim ama şöyle bir 53 ü göreyim diyorum

dün oğlum çok huysuzdu, hiç uyumadı, tahlilleri alır almaz girecektim aslında ama olmadı işte, bide bende sinemaki çayı içmiştim 1 gün önce, dün mahvetti beni, defalarca gittim tuvalete, bidaha hayatta içmem o çayı, halen karnım ağrıyor....

çok sağol canım, zaten kendimi çok dinç hissediyorum, inşallah artık kilo vermeye de tekrar başlarım

gerçekten çok güzel bir haber canim. Bende artık daha çok güvenmeye başladım diyete bizleri aydınlattığın içinde çok teşekkürler
sağol canım, benim safra kesem yok, doğumdan sonra rahatsızlandım ve alındı, o yüzden karaciğer hormonları çok önemliydi benim için, en çokta onların çok normal çıkmasına sevindim, o kadar yumurtaya rağmen hemde....

ah canım benim, çok geçmiş olsun, boşver sen diyeti, önemli olan sağlığın, iyileşmeye bak sen
inşallah senin tahlillerinde iyi çıkar, sonuçları paylaş bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…