Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya o kadar zorluyoruz kendimizi.tamam aç kalmıyoruz ama bu bayram ağzı görüyoruz şekerleri lokumları yemiyoruz..valla içim gidiyo,çok da severimkilo veremediğimizi görünce de insanın morali bozuluyo.napiiim

aaaaa ben fazla kilolarımı verip sonrasında hamilelik için yapıyorum bu diyeti.kısırlık yapıyosa yapmasak mı ne.bak korktumşimdi.ama bu diyete devam ederken hamile kalan arkadaşlar vardı bu sitede

kızlar bende 1.5 aydırbu dıyetı yapıyorum bu sure ıcınde 2 kere regl oldum ve toplamda 6 kg verdım..biliyorum az ama 2 haftadır bana mısın demıo resmen durdu..bol su içiyorum..tatlandırıcı bile kullanmıyorum ama hiç bi hareket yok..gerçi yalan yok koskanın lıght helvasından aldım tatlı ıhtıyacını karsılasın dıye 10 gunde bı kutu yedım..onun dısında pudıng tatlandırıcı falan hiç yok..napcam bilemiyorum..7 kılo daha vermem lazım...

aaaaa ben fazla kilolarımı verip sonrasında hamilelik için yapıyorum bu diyeti.kısırlık yapıyosa yapmasak mı ne.bak korktumşimdi.ama bu diyete devam ederken hamile kalan arkadaşlar vardı bu sitede

bilgisi olanlar lütfen bilgilerndirsin; ben kimseyi telaşlandırmak falan istemiyorum bende hamile kalmadan once kilo vermek amacıyla başladım bu diyete ama bu tarz tek tip diyetlerin oldukca zararlı olduğundan bahsediliyor; google'da "dukan diyeti zaraları" diye aratınca birçok sey cıktı karşıma; tabi bunlar ne kadar bilimseldir bilemiyorum ama zararları olduğu ayrıca kas yıkımına neden olduğu; kilo kaybındaki durmanın nedeninin aslında bazal metabolizma hızını cok düşürdüğü gibi seyler yazıyor; doktor kontrolünde yapan ya da bir yıldan dah uzun süre once bunu yapmış olan bir kişi bizi bilgilendirirse cok iyi olacak

evettt bence de bilgilendirsinler bizizaten bıraktım bırakacam ama zayıflamak da istiyorum.bende baktım biraz önce öyle çok yazı yok zararlarıyla ilgili.bi yazıyı biçok site paylaşmış.asıl seninde dediğin gibi uzun süre yapan arkadaşların bizleri bilgilendirmesi önemli.bi de ben vitamin tabletleri alacam

Video : dr öz show - diyet yaparken kas kaybetmeden yağ kaybetmek - İzle - Vidivodo burda protein ve spor kas yakımını engeller diyor. bizde bol bol protein yediğimize göre bi sorun olmaz inşallah

kızlar kastan da verecegimiz kesin hareketsiz isek özellikle. ama cogu yagdan gidiyordur bence. ben birkaç iyi diyetisyenin bu diyeti önerdigini bildigim icin yapıyorum. hakkımızda hayırlısı. diyetisyene giden arkadaslar kas yag durumlarını bildirsinler lutfen.

yarın cizelge hazırlanacak sanırım. baslangıc kilom:75 idi. şu andaki kilom:71 gecen haftadan sonra 1 kilo daha vermişim. darısı diğer kiloların basına

ben yarin basliyorum arkadaslar. atak döneminde kahvalti da özellikle neler yiyorsunuz?

öncelikle sende aramıza hoş geldin canim,
sabahları yumurta peynir yulaf kepeğin varsa ekmek niyetine krep yapıyorlar gerçi ben daha edinemidim yulaf kepeği. Mümkünse tavuk olabilir köfte olabilir tabi yağsız olcak. sabah pek çeşit olmuyor ya ;D

canım görür görmez yazmak istedim. belki arkadaşlar söylemiştir, henüz okuyamadım tüm sayfaları.

migrenin varsa biraz zorlanabilirsin bence.
çünkü migren atağın geldiği zaman süt ve süt ürünleri + diyette olmasa da) çekirdek dondurma gibi gıdalar tüketmemen gerekir.
tetikleyici faktörler olduğu biliniyor.
benim yok ama annemin migreni vardı. menepoza yaklaştığı için hafifledi migren atakları. 3 4 ayda bir tutuyor artık. o yüzden rahatlıkla yapabildi diyeti.
ama hiç atak dönemine girmedi.

bence diyete başlamadan önce biraz daha düşün. veya alternatif diyetler bakmalısın. tabiki olsun ben peynir az tüketirim onun yerine yumurta yerim veya yoğurt yemem alternatif birşeyler yer protein miktarımı tamamların diyorsan o ayrı tabiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…