ilaç konusuna kesinlikle hayır diyorum ben elbette, başıma gelenlerden sonra.. ama kayısıyı bende tavsiye ederim. dukan günd ikiyi aşmamak şartıyla meyvalı yoğurda izin veriyor. sen tüketmiyorsundur sanırım. onun yerine iki kaysıyı pekala yiyebilirsin. bu konuda en bilinen çözümlerdn biridir kuru kayısı. ama sabah aç karna ve üzerine su içerek...
kızlar sizlere bunu yazmak benim borcum oldu artık, ben de geçen sene dukan diyeti kitabını okuyup harfiyen uygulamıştım hatta o kepeği bulana kadar neler çekmiştim, geçen sene ayağımda bir kıtırdama hissi vardı bu sene ağrı da oluştu doktora gittiğimde kaslarımda bi problem olduğu için dizimin yapısında bi değişme olmuş tedavi görüyorum şuanda ve sebebi yapmış olduğum bu zararlı diyet imiş yüksek ihtimalle lütfen çabuk kio verme hevesine kapılmayın her şeyden az az tüketin ama yine de MUTLAKA tüketin emin olun çok daha sağlıklı, (Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı akşamlar)
eve tartı aldım canımkıyafetlerle 70,5. kıyafetsiz 69.9 cıktım cok mutluyum. ayrıca sabah tartılınca nolcak acaba birkaç gun kaçamak yapmak zorunda kalırsa bayram bitince 4 gunluk atak yapar yeniden sıkı diyete devam edersin canım
canım yarın alışveriş yap kendine. bolca light yogurt, süt, yumurta her yerde var. yemek vakti gelince yiyormus gibi yapkendi yiyeceklerinden, kurbn etinden yersin olur biter.
et yersin bide sebze bence kaçırma derim çaktırmadanda protein yiyebilirsin
günaydın kızlar, bende herkese iyi bayramlar diliyorum... bu akşamdan itibaren bende foruma giremeyeceğim. ayrıca herkese bol bol sabırlar da diliyorum, aman iradenizi eldn bırakmayın...
gün içine urarım ama, herkese öpücükler
Arkadaşlar seyir evresinde bu mavi yeşilin bisküvileri falan var ya onlardan yiyebiliyor muyuz? Bir sitede çikolatasının yenebileceği söyleniyor. Bende malesef kitap yok o yüzden bilginin doğruluğundan emin olamıyorum.
Bayramda geldi benim bu tatlı krizlerime çare bulmam lazımmmmm :18:
nasıl oldun.saglık sorunların gectimi?
geçti canım çok şükür. ilaçlarıma devam ediyorum ve diyet de yapmıyorum. ama tabi yediklerime dikkat de ediyorum. inşallah almam kilo. hatta azar azar vermeye devam ederim...
geçti canım çok şükür. ilaçlarıma devam ediyorum ve diyet de yapmıyorum. ama tabi yediklerime dikkat de ediyorum. inşallah almam kilo. hatta azar azar vermeye devam ederim...
merhaba bende yarın başlıyorum dukana inşallah çabucak gider kilolar.bu arada sona baktımda tutkuege seni tanıyorum sanırım adını unuttum şuan ben diğer forumdan sibel bende baya öğrendim bu diyeti kitapsız baya bir araştırma yaptım yardımcı olur burdaki arkadaşlar sanırım ama bayram olduğu için kimse yok galiba
Canım bence bayramdan sonra başla. Bayramda kaçamak yapma ihtimali çok yüksek bozabilirsin... Tabii ben kesin kararlıyım dersen o başka. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?