Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok kararlıyım cnm zaten yarından sonra evdeyim bayram bitti yani bana:) bayramdan önce diyete girmiştim dukanı ertelemiştim zaten umarım başarılı olurum eti çok sevmiyorum

Hadi bakalım o zaman :) Verirsin verirsin :) Daha yapıpta veremeyen görmedim ben :) Kendimden örnek veriyim 17 ekimde 65 kilo ile başladım ben dukana şuan 59um. :)

Hadi bakalım o zaman :) Verirsin verirsin :) Daha yapıpta veremeyen görmedim ben :) Kendimden örnek veriyim 17 ekimde 65 kilo ile başladım ben dukana şuan 59um. :)

çok güzel vermişsin canım zaten fazlada kilon yok umarım bende veririm bnm baya var vermem gereken kilom malesef

evet canim Nese ben tutku ve egenin annesi :) bende seni hemen tanidim ilaydanin resminden kizinin adi ilaydaydi demi insallah yanlis hatirlamamasimdir ismini.benim bugün ilk günüm netten baktigim kadariyla uyguluyorum simdi aksam yemegimi yiycem bakalim insallah su 6 kilomdan kurtulurum sanada simdiden basarilar canim.

neşecim neler yedin ben yarın paylaşım yediklerimi fikir olsun söyle:)
canım ya çikolata diyince durdum sütlü tatlı olsa direk ama çikolata tehlikeli olmasın:)

evet neşecim ilayda cadısı kendileri hatırlarsan videosunu izlemiştin göndermiştim doğduğunda

afiyet olsun canım zaten iyi vermişsn ödül olsun oda sana dediğin gibi

neşecim neler yedin ben yarın paylaşım yediklerimi fikir olsun söyle:)
canım ya çikolata diyince durdum sütlü tatlı olsa direk ama çikolata tehlikeli olmasın:)

canim benimde ilk günüm oldugu icin biraz acemiydim pek renklendiremedim ögümlerimi ama yaziyim sana.
sabah kahvaltida dukan krepi denedim ama tutmadi tarifte
yarim cay bar. süt
2 yumurta
1 kasik yulaf kepegi yaziyordu ama iste tutmayinca bende onu omlet gibi yaptim yedim :)yaninda tavuk füme ve yarim dilim az yagli kasar peyniri.
sonra süt ictim daha sonrada birat yogurt,öglen tavuk gögsü yaptim izgarada sarmisakli kekikli.
aksamda dana fileto yine izgara birde etletin yanina sos yaptim
yogurt az yagli labne 2 tane kornison ve sarmisakli,etle birlikte gzel oldu canim.
umarim ilerleyen günlerde menümü zenginlestirebilirim.
aaa evt ilaydanin dogdugu anida gördüm ben cok tatliydi
sende yaz yarin aynen fikir olsun.

menün güzelmiş neşecim ben okadar ete yüklenceğimi zanmıyorum pek sevmiyorum ama aklımdaki menüm yarınlık şöyle bu arada ben denemelik krep yaptım kendi tarifim güzel oldu sayılır tadını saymassak :18: bu arada yulaf kepeği buldunmu ben real marketten aldım istanbuldaki arkadaşlara duyrulur:)yarın düşündüğüm menü .sabah krep yaparım tabi 1 yumurta ve sütle yanında peynir.öğlene çorba yaparım sanırım yayla .arada yoğurt tüketirim yada yanında.akşamda et kavurma 200gr kdar yanında 2-3 bardak ayran bu arada kimse ayran içtim yazmamış liht olduktan sonra serbestt oda değilmi?

birde düşündüğüm menü yeterlimi sizce daha fazlasını yapamam çünkü

Az yağlı süt ürünleri geçerli olduğu için light ayranda geçerlidir canım bende içiyorum.

Birde yayla çorbanın içine yulaf kepeğini ekleyebilirsin güzel oluyor eğer krep sevmiyorsan. :)

Son düzenleme:
canım krep yapcam 1 kaşıktan sabah yayla çorbasınada atıcam yulaf kepeği sorun olurmu acaba sabah 1 kaşık tutucam oyüzden kepeği

aaa atakta corba varmi sibel ben yok diye biliyodum.krebin tarifini bana verirmisin sabah öyle deniyim birde.ben almanyada yasiyorum ya canim burda her yerde cok rahatlikla bulunuyor.

canım yayla çorbası yapıyoruzya prinç yerine yulaf kepeği koy.tarifte aldım google dukan diyeti tariflerim yazarsan çıkıyor.yayla çorbası
3.y.kaşığı yulaf kepeği.2 bardak sıcak su .3/4 yağsız yoğurt bir yumurta nane .bunu bildiğiz yayla çorbası gibi yapıcaz canım nasıl olur bilemicem ama :)

cnm valla ben krepe öyle ayarsız yaptım ama süt ekledim 1 yumurta 2 yemek kaşığı kadar sütü çırptım bu kadar malzeme tam 1.5 kaşık kepek kaldırdı peçeteye yağ döktm tavaya sürdüm çekince attım krepi pişmeye

aslinda ayni yapmisiz ama yag hic kullanamadim ben belkide ondan olmamistir.bide krep hamuru gibi degildi kivami kesinlikle cok duruydu.yayla corbasini bende yapiyim ozaman ilk günden biktim etten :)

tutkuege hoşgeldin, bende diğer sitedenim :))))))
sen kolay verirsin merak etme, az zaten vermen gereken
keşke kitabı okuyabilseymişsin ama madem şansın yok burada herkes yardımcı olur merak etme, ben şimdiye bırakırdım heralde yada daha az kilo verirdim, perşembe günleri tartılıyoruz listemiz var, haftalık güncelliyoruz oda çok motive edici oluyor, sende yolla bilgilerini
krebi yaparken göz kararı yap, öyle daha iyi tutuyor, sabahları tok tutar seni, 1 yumurta, 1,5 kaşık yulaf, tuz ve kıvamı tutana kadar süt.... tavaya çok az yağ koyup iyice pecete ile sil yapışmasını engeller, sabahları diyet peynir ve haşlanmış yumurta yiyebilirsin, haşlanmış tavuk, balık, çok sık olmamak şartıyla diyet ton balığı, kırmızı etin yağsız olan her türlüsü ana yemeğin olabilir... ben genelde yağsız kıyma, rende soğan, 2 diş sarımsak, baharatlar, 1 kaşık yulaf kepeği ve kıvamı gelene kadar çırpılmış yumurta koyarak köfte yapıyorum, sürekli dondurucuda hazır duruyor, acil durumlarda birebir
unutmadan 2 litreden az su içme sakın, yoksa yaktığın yağları vücudundan atamazsın ve çok protein aldığın için üre sorunu yaşarsın, bu su böbreklerin için şart, hatta günlük alman gereken sııvıyı kısaca
2 litre su+1 maden suyu+ 1 fincan yeşil çay+ 1 türk kahvesi... olarak özetleyebiliriz
harici olarak şekersiz çay kahve ve lıght kola içebilirsin ama meyve sularıda yasak
sibelcim bunlar senin içinde geçerli canım
şimdiden kolay gelsin, atak evresini atlatın gerisi daha kolay gelecek merak etmeyin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…