yok kararlıyım cnm zaten yarından sonra evdeyim bayram bitti yani bana:) bayramdan önce diyete girmiştim dukanı ertelemiştim zaten umarım başarılı olurum eti çok sevmiyorum
Hadi bakalım o zaman :) Verirsin verirsin :) Daha yapıpta veremeyen görmedim ben :) Kendimden örnek veriyim 17 ekimde 65 kilo ile başladım ben dukana şuan 59um. :)
merhaba bende yarın başlıyorum dukana inşallah çabucak gider kilolar.bu arada sona baktımda tutkuege seni tanıyorum sanırım adını unuttum şuan ben diğer forumdan sibel bende baya öğrendim bu diyeti kitapsız baya bir araştırma yaptım yardımcı olur burdaki arkadaşlar sanırım ama bayram olduğu için kimse yok galiba
canım ya çikolata diyince durdum sütlü tatlı olsa direk ama çikolata tehlikeli olmasın:)
neşecim neler yedin ben yarın paylaşım yediklerimi fikir olsun söyle:)
canım ya çikolata diyince durdum sütlü tatlı olsa direk ama çikolata tehlikeli olmasın:)
Az yağlı süt ürünleri geçerli olduğu için light ayranda geçerlidir canım bende içiyorum.
canım krep yapcam 1 kaşıktan sabah yayla çorbasınada atıcam yulaf kepeği sorun olurmu acaba sabah 1 kaşık tutucam oyüzden kepeği
menün güzelmiş neşecim ben okadar ete yüklenceğimi zanmıyorum pek sevmiyorum ama aklımdaki menüm yarınlık şöyle bu arada ben denemelik krep yaptım kendi tarifim güzel oldu sayılır tadını saymassak :18: bu arada yulaf kepeği buldunmu ben real marketten aldım istanbuldaki arkadaşlara duyrulur:)yarın düşündüğüm menü .sabah krep yaparım tabi 1 yumurta ve sütle yanında peynir.öğlene çorba yaparım sanırım yayla .arada yoğurt tüketirim yada yanında.akşamda et kavurma 200gr kdar yanında 2-3 bardak ayran bu arada kimse ayran içtim yazmamış liht olduktan sonra serbestt oda değilmi?
cnm valla ben krepe öyle ayarsız yaptım ama süt ekledim 1 yumurta 2 yemek kaşığı kadar sütü çırptım bu kadar malzeme tam 1.5 kaşık kepek kaldırdı peçeteye yağ döktm tavaya sürdüm çekince attım krepi pişmeye
tutkuege hoşgeldin, bende diğer sitedenim :))))))herkeze merhaba bende uzun zamandir diyet yapmayi düsünüyorum dukan diyetini duydum fakat kitabi alma sansim yok yurtdisinda yasiyorum.
sizin yardimlariniza ihtiyacim var lütfen lütfen lütfen :) biraz arastirdim tüm sayfalari okumam imkansiz malesefvermem gereken 6 kilo var suan 61 kiloyum 55 kiloya inmek istiyorum.
3 gün atak yapmam lazim aslinda az cok neler yemem gerektiginide biliyorum ama bir hata yapmamak adina bana 3 günlük menü önerileriniz olabilirmi mümkünse.
simdiden tesekkürler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?