Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yaa bu diyete basladım ama öğlen yicek bişey bulamıorum.sizler neler yiosunuz?? çalışıorum ve yicek bişey bulamıorum.dışardan marketlerden alınabilcek hazır bişeyler var mı ya ?? :/

Ne güzel canım ya... Bayramda ben deli gibi çikolata yedim... Bir kere başladım çikolataya devamı geldi önümde olunca. :2: Kilo alıp veremediğimi görmem umarım... Moralimi bozar diyeti bırakırım diye korkuyorum... :2:

Son düzenleme:

baktim canim o blogada girdim ama ben beceremedim nedense hesaplamayi light puding hazir olanlardanmi.ooof almanyada olmanin zorluklari ben bunlari nasil isticem eczaneden :)
dün markete gittim tatlandiri ici splenda yi okudum bikac yerde aliyim diye yoktu bulamadim bende diyabetik olanlardan aldim artik oda dogrumu yanlismi bilmiyorum valla

Neslihancim yaptim testi ben 55 kiloya inmek isterken o bana 57 kilo dedi ve atakta 2 gün yapmam lazimmis yanlis anlamadiysam tabi ama banane yaa ben 55 olmak istiyorum
kendimi öyle daha iyi hissediyorum.peki sence ben yarindan itibaren 5+5 e mi basliyim yoksa 1+1 e mi canim

Günaydıııınn kızlaaar...
Nasılsınızz :124:

bugün tartıda 67.0 ı gördümm ...
bayramda uygulayamadım .. bugün evimdeyim çok şükür..
şimdi tam gaz devam edeceğim ...

sizinkiler nasıl gidiyor..

ben 1+1 yapıyorum, aslında ikisindede verilen kilo eşit oluyormuş ama 5 gün peşpeşe sade protein yapmak zorlar insanı bence.....
banada dukan 62 kilo dedi ama ben 60 olmak istiyorum, zaten vereceğim kilo çok diye şimdilik 62 hedef koydum kendime ama hele bir o günler gelsin 60a inmeden bırakmam...

hadi gözün aydınnnnnn,
bakalım yarın nasıl çıkacak benim kilo, merakla bekliyorum bende

dogru canim suan bile sebzeler gözümün önünde ucusuyor ( sebze delisi biri olarak kiymetleri simdi dahada arrti gözümde )
esim 5+5 yaparim ben diyodu onun kilosu biraz daha fazla oldugu icin sonuc ayniysa oda 1+1 yapsin madem.
dayanamadik bu sabah tartildik ben 1 kilo esim 3 kilo vermis inanamadim sinir oldum nasil benden cok verir diye

ah canım ah dün istemeye istemeye diyeti bozdum lif bakımından zengin yiyecekler yedim belki sabah lavaboya giderim diye ama olmadı çorbada içtiysemde olmadı ya misül ilacı alıcam da eczane verir mi diyede teriddütlüyüm tıkandım kaldım ya göbeğimin üstünde düğün varmış gibi oluyorum hissediyorum

kızlar yaa bu diyete basladım ama öğlen yicek bişey bulamıorum.sizler neler yiosunuz?? çalışıorum ve yicek bişey bulamıorum.dışardan marketlerden alınabilcek hazır bişeyler var mı ya ?? :/

canım, hazır ürünlerin çoğu yağ ve karbonhidrat içeriyor. evde yapıp yanında götüremez misin yemeğini? en sağlıklısı bu. ya da işyerine sipariş gönderebilecek yerlerden ızgara tavuk falan sipariş edip yoğurtla yesen? ben neredeyse her öğlen tavuk yiyorum bu şekilde. içimde ufak çaplı bir kümes oluştu oluşacak, ama akşamları başka şeyler yiyerek idare ediyorum.

caım cikolata yerine light puding yapıp ye. cidden cokiyi geliyo. kaçamak yapma canım nolurrr. bırakmak yok. normal kiloya inene kadar devamm... kocam 73 kiloya indi. 1 ayda toplam 8 kilo verdi ve normal kilosuna indi. ben henuz 6 kilo verdim. 2 ay daha yapıcam seyır evresini. vazgecmek yokkkkkk

arkadaslar bu light puding hazirmi hazirsa eger hangi markayi tavsiye edersiniz ve nekadar sIklIkla yiyebiliriz acaba

ben geldiiiiiimbayramın ilk iki günü de kaçamaklar yaptım3-4 tane şeker bolca dolma,2 dilim baklava..ekmek yemedim ama hiç..önceki bayramlarda rahat yarım kilo şeker-çikolata yerdim..bu bile benim için büyük başarı.insan ailesiyle beraber olunca bırakıyo kendini..iki gündür de atak yapıyorum..cumartesi sabahı tartıldığımda 64.200 düm.bu akşam tok karnına tartıldım eve gelince 64.900 üm.yarın sabahı bekliyorum.umarım çok kilo almamışımdır...yarın da atak yapacam,sonra seyire devam edecem.

hoşgeldin.. pek kötü geçmemiş benimkine göre ben atak dönemindeydim 3. günde pes ettim çikolataya baklavaya dayanamadım.. yarın atağa başlıyorum tekrar ne yapalaım..ama kendime kızıyorum şuan başa döndük maalesef.. kitabını aldım okuyorum da çok sıkılıyorum ya burda okuduklarım araştırdıklarım aynı kitaptakilerle sadece neden yaptıklarımız yazıyo ayrıntılı.. daha bitirmedim kitabı bakalım nisana kadar 63 e düşeyim yaa27:

ben çok kararlıydım bozmayacam diye ama dayanamadım...ben de 3 gün atak yapıyorum şimdi.evet kitabı bende okudum.farklı bişey yok.hatta goji berryle ilgili bişey görmedim..kaçırdımmı acaba o bölümü ama.burda arkadaşlar goji berry den bahsediyorlardı.sabahları alabiliriz diye.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz..ama 2 aydan fazla dayanılmaz bu seyir evresi.çok sıkıcı yaaaaa

Merhaba,

Ben yaklasık 1 ay once basladım ama 2 hafta once agır bır grıp gecırdım doktor bol bol meyve yememı soyledı bu nedenle dıetı bıraktım.Sımdı tekrar baslayacagım en bastan baslyacagım degıl mı daha once 5 gun atak yapıp 1+1 yapıyordum.sımdı atak donemını arttırmam gerekıyor mu 25 kılo vermem gerekıyor...Yarın sabah baslıyorum

ne diyeyim sabırlı olursun inş..kitapta goji berryi görmedim ama erik kurusu gibi şeyler diyo.ama sanırım internetinde demiş onu... geçmişteki çoğu kişi kullanmış goji berryi..ben de aldım valla..

Kadıköyde oturduğum halde bulamadım canım light puding'i. Bulup yapıcam ama mutlaka. Eşinle yapman büyük avantaj ikinizde iyi vermişsiniz 24.günüm bugün 5 buçuk kilo verdim bende. Yılbaşına kadar devam ettirmeyi düşünüyorum. Haklısın vazgeçmek yok çünkü iyi veriyoruz.

Canım o zaman bir doktora git büyük problem bu ya. :/ Birazda egzersiz yapsan iyi gelebilir. Dikkat et yediklerine haber ver sorunundan kurtulduğunda da. :/

sabah tartılcaz ama benim yumurtlama dönemim geldi, karnım felaket şiş su tutuyor vücudum, 2-3 sürer artık bu, şansa...... regl olmadan daha zor ve sancılı geçiyor bende bu dönem

günaydınnnnnnn
bakalım bayram sonrası kim kaç kilo vermiş????????
nerdesiniz dukancılar
ben bu sabah 83.5 kilo geldim yani 1.3 kilo vermişim :)))))

N'bersiniz bakalım. Bu sabah 67.6 çektim tartıda
Bayram kaçamakları fazla olmamıştır umarım Hepinize boolll kilo verdiren bir gün diliyorum

arkadaslar bu light puding hazirmi hazirsa eger hangi markayi tavsiye edersiniz ve nekadar sIklIkla yiyebiliriz acaba

Selam canım, ben dr.oetkerin kakaolu light pudingini yapıyorum, hem de hergün
günde bir kase yiyiyorum, bir de arada light meyveli yoğurt falan yiyiyorum.tatlı isteği falan kalmıyo yanii, çok iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…