benimde bacaklarım inceldi suratım kaşık kadar kaldı(zaten küçük kafalıyım ama göbeğim biraz daha var gibi
ben yoğurdu light yiyorum bence normal yoğurta göre daha güzel geliyor tadı.ewet belki olabilir ondan ama herkes bişeyler yiyor kaçamaklar yapıyor ama bazısı hiç almıyor aksine kilo veriyor.kilo verememenin nedenleri çokta belli değil aslında.sen genede light yoğurt al enazından için rahat olsun.
Benim yüzüm çok büyüktü bu hali iyi oldu. Bacaklarda inceldi.Kollarda. Alt göbek duruyo iki sezeryan birde ameliyatımın var. Oda etken herhalde
eger catlaklarının rengı kendı ten rengınden daha kırmızımsıysa bunun caresı var amelıyat izlerinin gorunumunu azaltan bı krem var adı contractubex ama yok ben tamamen yok olsun ıstıyorum dıyorsan okonuda bır bılgım yok maalesefteşekkür ederim, ben bir araştırıyımmmm, ah bide şu çatlaklarda işe yarayacak bişey olsa, özellikle söylüyorum hamileleiğim boyunca 9 ay mustela marka çatlak kremi kullandım ve hiçççç işe yaramadı
muhtemelen sezeryanlardandır ama onuda belki mekikle toparlayabilirsin.çağla şikel günde 200mekik çekiyormuş..
çağla şikel 200 çekiyorsa bizim 500 çekmemiz gerek:))
:) Ço doğruda o kadar çekmek yürek ister :)
bu mekik işe yarıyormu kızlar ya. Ben idmanlıyımdır mekik konusunda ama nedense hep üşenirim. Bir başladım mı 50 şer set halinde 500 çektiğim zamanlar olmuştu. Akşam başlasam bende madem.
evet arkadaslar ve sevgili telli turnam yüksek musadelerinizle yürüyüs bandımla bulusmak için huzurlarınızdan ayrılıyorum efeeem saygılar selamlar
Tekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimiEki Görüntüle 293334
çok güzellTekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimiEki Görüntüle 293334
Kekin tarifini verebilirmisinTekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimiEki Görüntüle 293334
kızlar, hava çok soğuktu, işten eve yürüyemedim. ama gelinr gelmez leslie yaptım, 2 ml. bu da 3 kmden fazla demek, mutluyum:))
şimdide duş girip yemek yapmam gerek vede çok gecikmeden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?