Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet light yoğurt alayım ben. Belki etkiler. Akşamda mekik falan çekeyim. Yürüyüş yapamaycağım için. Bakalım neler olucak. Gerçi bu gün sebze günüm yarın aynı çıkarım ama. PS günü sonrası düşer belki

eger catlaklarının rengı kendı ten rengınden daha kırmızımsıysa bunun caresı var amelıyat izlerinin gorunumunu azaltan bı krem var adı contractubex ama yok ben tamamen yok olsun ıstıyorum dıyorsan okonuda bır bılgım yok maalesef

çağla şikel 200 çekiyorsa bizim 500 çekmemiz gerek:))

kullanılan kremin adı fiyatı vs. Nedir? Sıkılaştırıcı mı inceltici mi?? Işe yarıyor mu yani tavsiye ediyor musunuz?

Bu mekik işe yarıyormu kızlar ya. Ben idmanlıyımdır mekik konusunda ama nedense hep üşenirim. Bir başladım mı 50 şer set halinde 500 çektiğim zamanlar olmuştu. Akşam başlasam bende madem.

valla ben çağlanın yalancısıyım...onun ilk hamileliğinde karnının çok fazla çıkmamasının nedenlerinden birisde oymuş kasılı olduğu için ama şimdi fazla kas kalmamış eskisi gibi ..

bu mekik işe yarıyormu kızlar ya. Ben idmanlıyımdır mekik konusunda ama nedense hep üşenirim. Bir başladım mı 50 şer set halinde 500 çektiğim zamanlar olmuştu. Akşam başlasam bende madem.

doğru şekilde yapıldığında işe yarıyor tabiki. Yaparken karın kaslarının yanması gerek. Plates dersinde topla yaptırıyorlardı bize, resmen ölüyoduk yani ama çok işe yarıyordu..

evet arkadaslar ve sevgili telli turnam yüksek musadelerinizle yürüyüs bandımla bulusmak için huzurlarınızdan ayrılıyorum efeeem saygılar selamlar

kızlar bu lıght pudingi atak evresindede yiyebiliyormuyuz bide miktarı var mı

Son düzenleme:
Tekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimi Eki Görüntüle 293334

oooo çok güzel görünüyo..ben de bugün kakao,küçük kek kalıpları ve aroma aldım.yapacam inşallah güzeeeel bi kek.ama ben bu kaçamakları arttırdım bu aralar.acayip iştahım var.herşeyi yiyesim geliyor valla.bi kaç fıstık,bi parça simit ve azıcık dondurma yedim bugün.bi de şu kuru eriği yiyebiliyormuyduk devamlı.süper bişeydi ya benim aldığım...valla arada yiyorum onuda..offff ne olacak bu halim

kızlar, hava çok soğuktu, işten eve yürüyemedim. ama gelinr gelmez leslie yaptım, 2 ml. bu da 3 kmden fazla demek, mutluyum:))

şimdide duş girip yemek yapmam gerek vede çok gecikmeden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…