Bu diyete baslamasina baslarimda canim,ama bunuda yarida birakir verdiklerimi geri alirim korkusuda yakami
birakmaz.. sayisini bile hatirlamadigim diyetleri yarida kestim,cok basarisizim kendime cok kiziyorum cokk
Halsizlik vitamin eksikliginden kaynaklanıyor olabilir.
Dizim ameliyatlı ve soguğu sevmem onun için dışarıda yürüyemiyorum ama 3 günde bir evin içinde yarım saat tempolu yürümeye çalışıyorum .
ben de iki haftadır diyeti uyguluyorum. 3 kilodan biraz fazla verdim ama bugün canım sıkılmaya başladı. Et, tavuk yumurta sanki kokmaya başladı yiyesim gelmiyor. Sütten de usandım. Allahtan sütlü kahve iyi oluyor. Ya sabır.. Vereceğim 2 kilom var ama ömrüm iki kilo vermem lazım demekle geçiyor. Artık bunu söylemekten bıktım ve sonsuza kadar belli bir noktada standart kalmak istiyorm. Yeter artık iki ay ye bir ay diyet yap gez bıktım dengesizlikten. Sizleri de sıkmak istemem ama azıcık motivasyon gelirse iyi hissederim diye yazıyorum. Sevgiler
21 Eylulde 74,2kg basladim. %90 uydum diyete. Su an63.3 kg dayim. Hedefe 7 kg kaldi.
Kabizlik icik elma krom cayi kullaniyorum.
Su yumruk denilen nedir bilmiyorum. Goji berry yi de yarin alacagim.
aslında bu benim ikinci denemem.daha önce eylül ayında bir deneme yapmıştımm..7 gün atak ozaman yaptıgım 15 güne 8 kilo vermiştimm..şimdi sanki yavaş gidiyorum gibi geldi bana..birde ozaman bi takıldım 10gün kilomda motivasyonum bozuldu bende bıraktımm snr kilolar aynen yerine geldii fazlasıyla şidi yeniden başladım yani diyete evet uyuyorumm..benimde hergün bi colam var.biraz su konusunda yavaş giitim galiba?? ama ben 2 günde bir vitamin alıyorumm yoksa kaslarım degişik agrılar oloyoo hemen yoruluyorumm.malum ikibuçuk yaşında bir kızım var onun peşind koşmak kolay deill.bu sefer yavaş olsun temiz olsunn diyorum..ama idolüm sensnnn
bu arada telli turna meme küçültme dr. adını ögerenibilirmiyimm??desen desen sende konuyla ilgileniyosun galiba benim kafamda bir dr var... dr.fuat yüksel muaynanesi kızıltoprakda süper bir dr.. ben zayıfladıkatan snra ona burun ameliyetı olcam belki 2. bebişten snrada meme toparltma..
Senin bu başarını okudukça daha da özenip, gayrete geliyorum.
Ben 15 günde ancak 3 kilo verebildim. keşke bende 2 ayda senin verebildiğin kadar verebilsem.
Arda başarılı olan her arkadaş başarısını böyle paylaşsa da daha bir heveslensek
bende kendime bir diet anı günlüğü hazırladım (WORD de) kızlar .gün için ne yapıyorsam,ne yiyorsam hepsini bu günlüğe yazıcam diete bugün başladım tam 76.7 kilo ile yani sabah kalktığımda öyleydi şuan saat akşam 6 ve ben 76.3 üm hehe 400 ü gitti geri kaldı 16.3 hehe 60 olmaya yani ama 58 falan olsamda hiç fena olmaz ideal kilom o yani oydu
işte günlüğümün bugünkü bölümü:)
DUKAN DİETİ
1.günüm (27.11.2011)
Dietteki ilk günüm ve ben çok heyecanlıyım . annem ve kardeşim sürekli beni rencide etse ve beni vazgeçirmek için sürekli konuşsalarda ben bu sefer kararlıyım . annem Karatay dietini inceledi ve ona başlamam için ısrarlı ancak ben bu dieti daha çok inceledim ve önce bununla başlayıp kilomu verdikten sonra hayatımın kalanında Karatay dietini uygulamayı düşünmekteyim . çünkü karatay dietinin bir beslenme öğretisi olduğunu düşünüyorum.
Burada en önemli nokta evdeki diğer kişilerinde size olmaları : Eğer kendi evinizin hanımı değilseniz aile bireylerinin size destek olması lazım mesela annemin yaptığı diet yemeklerine gizlice yağ koymasından endişe etmeden  annem ekmeksiz doymayacağımı düşünsede ben şuan kendimi tıka basa tok hissediyorum nasıl mı ?
Saat: 9 :İlk olarak Bugün kahvaltıda yumurta pişirme makinamla orta kıvamda pişirdiğim 3 adet yumurtanın bir bütün ve birininde sadece beyazını yedim (kalanı kardeşim yedi  )
İkinci olarak annem kardeşim ve kendisine çökelek (Lor peynir) ısıtmıştı.içine de bir kaşık yulaf kepeği eklemiş Ondanda biraz yedim.
Ayrıca da Sütaşın light peynirinden de ince bir dilim yedim. Bunlarla kendimi çok tok hissettim . ayrıca üzerine bir tane takita ile (ASPARTAM) ile tatlandırılmış kahve içtim . onun üzerine 1 bardak ılık su. Ve birtanede elmalı tarçınlı çay içtim. Öğleden sonra da hamsi yiyeceğiz 
Sabah izlenimlerim bunlar bakalım öğleden sonra neler neler olacak 
Saat: öğleden sonra 3 bugün dışarıda işlerim vardı o yüzden öğle arasında birşey yiyemedim saat 3 te fırında hamsi yaptım yedim üzerine de yeşil çay içtim .
Canım benim, nasıl mutlusundur şimdi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.Sıra TELLİ TURNAM da, ahanda buraya yazıyom bak
bu arada telli turna meme küçültme dr. adını ögerenibilirmiyimm??desen desen sende konuyla ilgileniyosun galiba benim kafamda bir dr var... dr.fuat yüksel muaynanesi kızıltoprakda süper bir dr.. ben zayıfladıkatan snra ona burun ameliyetı olcam belki 2. bebişten snrada meme toparltma..
Seyire geçince bende duraklama olmamıştı hiç ama geçenlerde 3 hafta duraklama yaşadım ve atak yaptım hemen başladı yine kilo vermelerim.seyir evresinde 2. günümü bitirdim. durağanlıktan bahsediliyor ama sizler seyirin kaçincı gününden sonra tartıda fark gördünüz? durağanlık ne kadar sürdü? 2 hafta kdr tartılmamayı planlıorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?