İnan bana; insan istedikten sonra yapamayacağı hiç bir şey yok. Azimli olmak gerekiyor. Yavaş da olsa mutlaka zayıflayacaksın, yeterki diyete sadık kal, asla vazgeçme, pes etme. Güzel günler senin için de fazla uzak değil
Kızlar günaydın, herkese iyi haftalar diliyorum...
Geçen hafta sadece 1 kez spor yapabildim ve şimdi kendimi kötü hissediyorum. Hava çok soğuk artık, yollar buzlu hatta burada. O yüzden yürüyüş yapamıyorum. Evde de leslie yapabiliyorum ama o da her zaman olmuyor. Nedense istikrarlı olamadım. Koşu bandı yada eliptik mi alsam diye fikirler dolaşıyor kafamda, ne yapsam acaba??
Benim yaptığımı yap evin içinde salon mutfak arası mesela tempolu yürü yarım saat
fridazz 5.5 kiloyu atak evresinde mi verdin?
Kızlar günaydın, herkese iyi haftalar diliyorum...
Geçen hafta sadece 1 kez spor yapabildim ve şimdi kendimi kötü hissediyorum. Hava çok soğuk artık, yollar buzlu hatta burada. O yüzden yürüyüş yapamıyorum. Evde de leslie yapabiliyorum ama o da her zaman olmuyor. Nedense istikrarlı olamadım. Koşu bandı yada eliptik mi alsam diye fikirler dolaşıyor kafamda, ne yapsam acaba??
canım koşu bandınada hep binemiceksin aldım duruyor arada aklıma gelince yürüyorum..bu arada waffle yedim ve aynı kilodayım 100 gram bile almamışım çok mutlu oldum.[/QUOT 7 kiloyu ne kadarzamanda verdin canım
canım koşu bandınada hep binemiceksin aldım duruyor arada aklıma gelince yürüyorum..bu arada waffle yedim ve aynı kilodayım 100 gram bile almamışım çok mutlu oldum.
afiyet olsun canım, çok sevindim sonunda yediğine. zaten bişey yer yemez kilo alacak olsaydık o zaman hayat boyu rejimi bırakamazdık. hemen gramla tartıya yansıyacak değil ya yediklerimiz. ama sana tavsiyem her gün tartılma, bak istediğin kilodasın artık, güçlendirmedesin üstelik. keyfini çıkar ve haftada 1 kez falan tartıl...
dün sabah tartılmıştım perşembe tartılıcam bide ama ozaman adet olmuş olcam galiba şişkinlikte olabilir bakalım görcez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?