Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cevabin icin cok tesekkur ederim, hulyaslm:) ufff ya bi umitle aldim bende kiz tamamen yulaf kepeginden yapiliyo diyince heveslendim icinde ve disinda yulaflar var.. ama ekmek olabilmesi icin yulafi inceltilmis dedi. :2:

Yoğurt yapımı ile ilgili soruna ve sorununa cevap: mayanın az yada fazla olması yoğurdun tutmasını engellemez sen yarım kilodan yoğurt yaptığın icin öncelikle onu iyi sarmalısın. Ve bahsettigin sıcaklık dogru degil. Serçe parmağını süte batırdığında degil sakladığında hafif parmağın yanar gibi olacak. Dogru olan bu ve yoğurt mayasını sutle iyice incele ki süte iyice karışsın. Ben yoğurtlarını hep 300 ml lik kaplara yapıyorum çok güzel oluyor önemli olan sıcaklık seninki gibi tutmadığı zaman fırını az isitip kapatıyorum ve icine koyup bekletiveriyorum. Afiyet olsun

gecmis olsun ama mutlaka doktorunla konustuktan sonra karar ver bence canim

sen gercekten sanssizlik yasamissin cok kötü günler gecirmissin. Halbuki cevremde o kadar cok insan var ki bu ameliyati olan ve hemen ayaga kalkan. Allah birdaha yasatmasin canim.

Teli turna beni de listeye ekleyecekmisin ben iki gün önce falan bilgilerimi vermistim. Tekrar vereyim mi ? ( Bebegine e hayirli olsun demistim ayrica

merhaba hanımlar
bende 1 aralıkta başladım dukana, arada girip deneyimlerinizi okumuştum : ) 82 ile başladım, bu gün 77 yi gördüm tartıda : )

merhaba
biraz aradan sonra nihayet geri dondum
telli turnam bu haftaki kilom 81,9 eklersen sevinirim:103:

Çok geçmiş olsun, sende belirtiler başlamış öyle ameliyat olmuşsun, ben de henüz bir rahatsızlık yok. o nedenle belki biraz erteleyebilirim diyordum. rahatsızlıkları başlamadan ameliyat olsam anlattığın diğer kişilerinki gibi belki kolay olur. ama ben diyetimi bırakmak istemiyorum:-(((

Merhaba arkadaslar, benim seyirdeki 7.gunum birsey sormak istiyorum. bu komsu firinda satilan yulaf ekmegi oluyomu acaba? tamamen yulaf unundan yapildigini soyledi calisan kiz. bir bilgisi olan varsa nutfennnnnn acil cvp yazsinnn

yulaf unu ve yulaf kepeği farklı şeyler. Bize sadece yulaf kepeği izni var o da günde 2 kaşık. hata yapıp yulaf ekmeği yeme.
çok çeşitli tarifler yulaf kepeğini kullanabileceğin
diyetinde kolaylıklar dilerim

Geçmiş olsun whitebird bence öteleme ikisini bir arada götürebilirsin sadece 2 gün zorluk çekersin ameliyat öncesi ve sonrası sonra tekrar devam sağlık önce gelir diyoruz :) sevgiler...

Geçmiş olsun whitebird bence öteleme ikisini bir arada götürebilirsin sadece 2 gün zorluk çekersin ameliyat öncesi ve sonrası sonra tekrar devam sağlık önce gelir diyoruz :) sevgiler...

İlgine çok teşekkürler. diyetimi aksatmak zorunda kalırsam diye korkuyorum. bakalım dr ne diyecek

Canim cok gecmis olsun.. Bence de geciktirme ameliyatini, 3-5 gun yapmazsin, zaten hastane yemeklerinden de kesin kilo verirsin, sonra vucut toplayinca devam edersin...

whitebird kullanıcısından alıntı
Yıllık rutin kontrollerimi yaptırıyordum . ulrasonda safra kesemde taş buldular. Çaresi ameliyatmış, safra kesesinin alınması gerekiyormuş. tam kilo verirken ameliyat falan olup sekteye ugratmak istemiyorum. ameliyatı bir sene ertelesem bir şey olmaz herhalde. gerçi henüz dr.la da konuşmadım.
Bu diyeti tamamlamak istiyorum ben. tekrar topaç gibi dolaşmak istemiyorum

Cok gecmis olsun canim allah sifa versin bencede once saglik ne olursa olsun once doktorunla gorus daha sonra doktorunla birlikte karar ver bence

Ben dukanla 71'den 64'lere kadar dusmustum. 1,5 aylik yurtdisi tatilimde ipin ucunu kacirdim. Ve su anda 67 oldum. Pazartesi 5 gunluk atakla yeniden baslayacagim. Hepimize kolay gelsin.

malesef canım, benim çok istisna bir durum oldu, birçok aksilik üstüste geldi, zaten safra kesem tamamen iltihaptı ilk sancılar başladığında, ee küçük bebek var emziiriyorum süt düğümlenmesi oldu hastanede kaldığım sürede çektim pompayla ama ne çare
ama benimki kötü ve nadir görülen bir örnek, birçok kişi için diş çektirmeden farkı yok işte, inşallah sende öyle olursun
doktorunu dinle bence, diyeti her zaman yapabilirsin, bazı durumlarda ilaç tedavisi bile yeterli oluyor zaten belki öyledir, bana ilk ultrasyonda doktor "ev inşaatına başlayabilirsin bu kadar taşla temel dahi atılır" demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…