Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kek nasıl oluyor peki tarifi neydi

Kek nasıl oluyor peki tarifi neydi

1 yumurta, 1 çay bardağı süt, 6 kaşık yulaf kepeği,2 kaşık tam tahıl unu, 3 kaşık tatlandırıcı, limon kabugu rendesi ve birkaç damla limon suyu. bu karısımdan 6 adet kek cıkarırsan gunluk 3 tanesini ye. 3 tane cıkarırsan gunde 1 tanesini yiyebilirsin:) muffin kalıplarına dokerek pişiriyoruz. yarım paket kabertma tozu veya 1 cay kaşıgı karbonat

Son düzenleme:
Süpersin canım yaa büyük moral oldu bu. Böyle başaran arkadaşlar yazsa var ya deli gibi gaza geliriz biz

Teşekkür ederim hemen arşive attım. içinde yasaklı şeyler var, ataktan sonra yaparım artık :)

Teşekkür ederim hemen arşive attım. içinde yasaklı şeyler var, ataktan sonra yaparım artık :)

evet ataktan sonrası icin ideal. hem abur cubur istegini hem şeker istegini karsılıyorsun. 2 dilim kek ile eşim sabah kahvaltısı yapıp cıkıyordu akşama kadar acıktıgımı hissettirmiyor nerdeyse diyordu. öğün atlamamaya dikkat edelim ama arkadaslar. bol su içelim. tarcın metabolizmayı hızlandırıyor gunluk 1 kaşık tarcını tuketelim hızla kilo verelim::)

canım salep istedi... sorun olurmuki... yağsız süt bi kaşık tarçınla?

1 haftadır şekerin tadını unuttum kek börek çörek hele aklıma bile getirmek istemiyorum. Bu tip tariflerle beynimizi kandırmamız çok güzel olacak :)

ayh bi yapayım dedim toplanmadı krep gibi bende karıtırdm ve üzerine penir rendeledm tadını bastırsın die de turşu yedim :)) ya bu yulafın tadı biraz daha gusel olsaydı ne olurduuuuuuuuuu bu arada bide keki diyver gülüm bee onu nasıl yapıosun.yaw ben tatlandırıcıda bulamadm

seyir 2.gün sp

eşim 4 ben 2,5 kilo verebildim.ama mutluyum.ama canım çok tatlı istiyor...aspartam ile ilgili çok şaibeli bilgiler var o yüzden tatlandırıcı olarak splenda mı kullansam acaba.

canım salep istedi... sorun olurmuki... yağsız süt bi kaşık tarçınla?
sıcak sut ve tarcın içersin canım. salep içme ilk aşamada
Günaydın kızlar hepimize kolay gelsin...sevgiler:)
gunaydın canım:)

splenda kullandık hep. ama ben artık 3. evrede splenda yerine cok az esmer şeker kullanmaya başladım. tatlandırıcıları hasta olmayan insan kullanırsa gunde 1 dilimden fazla yemediği taktirde birsey olmazmış ama fazla kaçırırsan şeker hastası yaparmış dedi bir doktor ablam. o sebeple ben korktum tatlandırıcı olayından

Arkadaşlar merhaba,

İyice araştırıp okuyup bende dukan diyetine bugün başladım.

Atak evrem 5 gün, bugün 1 gündeyim. Yiyeceğim şeylerin farkındayım. Yanlı deneyimli arkadaşlardan birşey öğrenmek istiyorum hani yağsız süt ürünleri diyor ya ben markette sadece light ürünler buldum peynir, yoğurt ve sütü bu şekilde aldım. Umarım yanılmamışımdır. Yağsızdan kasit lıght mı acaba ? Yada lıght uygun mu dukana ?

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. evet light urunler yağı azaltılmış urunlerdir. doğru alışveriş yapmışsın. kolay gelsin :)

merhaba arkadaşlar ben siteyi uzun zamandır takip ediyorumm yazdıklarınızz paylaşımlarınız çok güzel yklaşık 1 aydır bu diyeti yaptım devamda ediyorum 4 kilo verdim ve bir et sever olarak yapabilecegim en güzel diyet :) kitabımda var oradan çok yardım aldım yalnız son zamanlarda tatlı ve aburcubur yeme isteğimm fazlalaştı zor tutuyorum kendimii destek lagzımm moral e ihtiyacım var

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. evet light urunler yağı azaltılmış urunlerdir. doğru alışveriş yapmışsın. kolay gelsin :)

Çok teşekkür ederim eslaa, sanırım bundan sonra sık sık bilgine danışacağım :) İlgin adına tekrardan teşekkürler...,

Sabah bir dilim light peynir yedim, iki bardak su içtim. Birazdan 1,5 y.k. yılaf kepekli bi kase yoğurt yiyeceğim :) Öğlen içinde maydonoz ve limonla harmanlanmış yumurta düşünüyorum :) Tabii bu arada 1,5 lt suyum hemen yanı başımda bitireceğim onuda :) Akşam da süt içerim sanırım. Yarına da allah kerim böyle böyle 5 günü tamamlayacağım. Sizlerin yorumlarını okudukça memnuniyetlerini gördükçe daha çok yapasım geliyor, motivasyonum oldukça yüksek teşekkürler.....

Burdakilerin yüzde 80 90 i kaçamak yapıyor merak etme ama önemli olan onu telafi edebilmek bı sonraki gun belki kahveni içmezsin yada kolani yada kalori hesabınız kurtarırsın en garantisi ise 15 dk daha fazladan yürürsün o olur. büyük kacamaklar yada alışkanlık haline gelmiş kacamaklar olmadıgı sürece sorun yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…