Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aslında ben çok motiveyim yemem ama arkadaşlar çok ısrar ediyor yemezsem bozuluyorlar ayıp oluyor. bugün ye ne olacak fln diyorlar. üffffffff....artık kimseye gitmemek için çeşitli bahaneler buluyorum :) bu defa çok azimliyim, spor salonuna da gidiyorum. artık bi kaç ay idare edeceğim...

çok hastayım arkadaşlar ateş grip mide bulantısı bogaz agrısı devamlı uyuyorum o yüzden iyileşene kadar ara verdim iyileştikten sonra başlıycam çünkü bol vitamin almam lazım ve ailemin evindeyim zorla yedirilen yemekler birde mide bulantısı çok oldugu için yediklrmide çıkartıyorum durum kötü... çok üzülerek pazartesi salıya kadar yazdıklarınızı okumakla yetinicem oysaki herşey çok güzel gidiyordu :2:

Kızlar nasılsınızz...bugün atakta 5. günüm ve bugün tartıldım bi baktım 67 kiloyum..şoka girdim..heralde vucuttaki ödem gitti ne bileyim 5 günde 5 kilo gidermi yaaa...hep böyle devam etmicek biliyorum ama motive oldum çok çokkk:)..kilo panelini düzeltemedim yaaa..nerden oluyordu ki...

arkadaslar merhaba
nasil yapiyosunuz ilk hadta neler yiyosunuz benim kitabim yok elimde nereden yardim alabilirimm

3. atak günüm bitti bugün. ve dün epey bi kaçamaklar yaptım utancımdan buraya gelip yazamazdım o yüzden ama bu sabah tartıldığımda 1 kilo daha eksik çıktım inanamadım bu akşam da balık yedim ama yanında çok az marul salatasıyla. tek basına balık yiyemiyorum umarım bi sakıncası olmamıştır yani kısacası başladığımdan beri 2 kilo vermiş durumdayım

çok geçmişolsun tabi hastalıkta zor acil şifalar canım hemen iyileşirsin inş devam edersin ...

gecen yaz bu diyetle ki çok sıkı uymamama rağmen yaz meyvelerini çok severim azda olsa karpuz yiyodum 52 kilo olmuştum. Kışın çok fazla stressten dolayı 6 kilo kadar aldım şu an 58 kiloyum ve kilom hızla artmakta... Diyet için disipline giremiyorum sürekli tatlı ve karbo ihtiyacı hissediyorum. Karbınhidrat bağımlısı oldum resmen... En azından buraya ne yediğimi neler yaptığımı yazarsam kaçamak yapmaya utanırım diye düşünüyorum. Bugün son kez istediklerimi yedim bol bol ekmek üstü fıstık ezmesi ve brownie intense :18: eminim 1 kilo almışımdır:2: Her neyse lütfen bana destek olur musunuz?

Günaydınlarrrrr

Uyandım su içtim, sonra yumurtayı koydum ocağa haşlansın diye. Haşlanınca 2 yumurta, az bişi yağsız peynir, biraz lor yiyeceğim. Krep yapsam mı yapmasam mı karar veremedim. Tadını sevmiyorum kepeğin yaa Süte koyup bi yudumda içsem daha iyi olur gibime geliyor..

bu yulaf kepeğini yerken midem tur atıyo sanki içimde ne yiyecem ben bugun ya ewde annem var babamla kız kardeşimde kahvaltıya gelecek haliyle kahvaltı gusel olacak sonra arkadaşlarm misafrliğe gelecek e haliyle onlara da bişiler hazırlanck bennn ne yapcamm yaaa ne yiyecem ben yaaa

Bu soruyu ben de sık sık soruyorum kendime; ne yiyeceğim ben ya?

Allah ne verdiyse yiyeceğiz demek isterdim ama, maalesef, her bulduğumu yiyemeyeceğime göre tavuk mu yumurtadan çıkar; yumurta mı tavuktan sorusunu kendime sora sora mutfağa gideceğim ve evet bu sorunun cevabını kendimde bulacağım..

Hiçbiri...İkisi de yakında benden çıkacak...

arkadaşlar bugün 3 günlük atak evresinden sonra seyir evresine geçtim sonuç mükemmel atak evresinin sonunda 1900g vermişim çok mutluyum istediğim kiloya ulaşacağım.

Arkadaşlar merhaba,

Atak evresinde bugün 4. günüm sabah aç karınla tartıldığımda 3 kilo vermiş görünüyordum ve çok mutlu oldum :) Daha fazla istek geldii :) Umarım hep böyle eksileri görürüz :):)

Dün ki menümde ise;

Sabah:
1,5 y.k. yulaf kepeği, 1 yumurta, 4 y.k süt ile karıştırıp yaptığım krep , biraz light beyaz peynir, iki dilimde light hindi füme ile bir bardak yeşil çay
Aralarda bolca su..
Öğleye doğru bir bardak light süt

Öğleden sonra;
Bi kase dukan diyet yayla çorbası
Bi parça yoğurt nane ile harmanlanmış beyaz et

Akşam;
Bi kase yoğurt ve bir fincan bitki çayı
(....Sadece yoğurt yememin sebebi akşam arkş dışarda buluşunca bizim meşhur kahve falı günümüz için kahve içtim şekersiz diye ısrar etmeme rağmen garson bildiğin bol şekerli bi kahve getirmiş, mecbur üç yudum içerek gerisini döktüm. Sonuç itibariyle o üç yudumda bile vicdan yaptım bu yüzden dengeli olsun diye ve çokta açlık olmadığı için akşam sadece yoğurt yedim .... )

Bu arada her zaman ki gibi 2 lt yakın su ve 25 dk yürüyüş yaptım. Dünü de bu şekilde kapattım...

Sevgiler herkese....

kızlar atağımın 6. günü hergün en az 700 gram azalmıştım bugün bi baktım 300 gitmiş.moralim bozuldu tabi oda iyide hep çok çok gidiyodu alışmıştım sanırım.acaba atagı beş gün yapsamda bugün seyire mi geçsem.verecegim kilonun yarısından fazlasını atakta verdim zaten.ne yapıyım ya yardım edin öneride bulunun kızlar bana

Çok güldüm yaaa :) Sen çok yaşa hemiiiii :):) Bu diyeti yapan herkesin ortak düşüncesi sanırım bu yönde :):)

Ben de gülüyorum kendi kendime, kendime evet kendime :) Zamanında dikkat etmedim yediklerime içtiklerime, ha bire oturdum , yattım, uyudum ve şimdi onun ceremesini çekiyorum

Bu akşam arkadaşımla buluşucam. Dışarda göğüs ızgara yesem bişi olmaz demi. Sadece ızgara tavuk ya da balık yerim. Olmazsa yoğurdumu yanımda götürür, tavuğun yanına 3 kaşık falan koyar yerim Olar mı ki :44:
Çok güldüm yaaa :) Sen çok yaşa hemiiiii :):) Bu diyeti yapan herkesin ortak düşüncesi sanırım bu yönde :):)

:):):)eşimde bana yakında kanatlancaksn dio

bilgecim cok yasa emi sabah sabah güldürdün bizi kanatlanip ucmak icin yeterince tavuk eti yiycege benziyoruz tavuk yedigim gün ertesi sabaha daha cok kilo vermis oluyorum. bunu bi kac arkadas daha söylemisti sanirim. sabaha karsi uyumama ragmen uyandigimda tardim benim -600 gösterdi 74,4 cok mutlu oldum

Ne mutlu size güzel güzel kilo veriyorsunuz :) Bende tık yok yaa ne bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…