çok hastayım arkadaşlar ateş grip mide bulantısı bogaz agrısıdevamlı uyuyorum o yüzden iyileşene kadar ara verdim iyileştikten sonra başlıycam çünkü bol vitamin almam lazım ve ailemin evindeyim zorla yedirilen yemekler birde mide bulantısı çok oldugu için yediklrmide çıkartıyorum durum kötü... çok üzülerek pazartesi salıya kadar yazdıklarınızı okumakla yetinicem oysaki herşey çok güzel gidiyordu :2:
Bu soruyu ben de sık sık soruyorum kendime; ne yiyeceğim ben ya?
Allah ne verdiyse yiyeceğiz demek isterdim ama, maalesef, her bulduğumu yiyemeyeceğime göre tavuk mu yumurtadan çıkar; yumurta mı tavuktan sorusunu kendime sora sora mutfağa gideceğim ve evet bu sorunun cevabını kendimde bulacağım..
Hiçbiri...İkisi de yakında benden çıkacak...
Çok güldüm yaaa :) Sen çok yaşa hemiiiii :):) Bu diyeti yapan herkesin ortak düşüncesi sanırım bu yönde :):)
:):):)Bu soruyu ben de sık sık soruyorum kendime; ne yiyeceğim ben ya?
Allah ne verdiyse yiyeceğiz demek isterdim ama, maalesef, her bulduğumu yiyemeyeceğime göre tavuk mu yumurtadan çıkar; yumurta mı tavuktan sorusunu kendime sora sora mutfağa gideceğim ve evet bu sorunun cevabını kendimde bulacağım..
Hiçbiri...İkisi de yakında benden çıkacak...
:):):)eşimde bana yakında kanatlancaksn dio
bilgecim cok yasa emisabah sabah güldürdün bizi kanatlanip ucmak icin yeterince tavuk eti yiycege benziyoruz tavuk yedigim gün ertesi sabaha daha cok kilo vermis oluyorum. bunu bi kac arkadas daha söylemisti sanirim. sabaha karsi uyumama ragmen uyandigimda tardim benim -600 gösterdi 74,4 cok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?