bu diyet için olmazsa olmaz yulaf kepeği. Kitabda da uzuzn uzun anlatıyor aslında neye yaradığı. Ve artık ömür boyu yulaf kepeğimizi kullanacağız
ben kitabı okumadım cnm internetten araştırdım o zaman mutlaka yulaf kepeği almalıyımçok sağol cvp için
arkadaşlar kendimce dukan usulü sushi yaptım . Sushiden tek farkı pirinç yerine dukan krebi var.Eki Görüntüle 322049
süpermiş afiyet olsun :) iyi akıl etmişsin
çok zor oluyo yaaa insanın canı istiyor 4 arkadaşız 4 ümüze ısmarlamş bide sig. böreği yapmş siz yiyin ben yoğurt yiyiim diyemedm
Deneyimli arkadaslardan yardim istiyorum lutfeeeen.ben cok acikiyorum atakta 2. Gunum cok mu yemisim bi bakarmisiniz lutfen listeme sabah 1 tane haslanmis yumurta biraz peynir pilic jambon bi dilim hindi fume azicik da maydoniz yedim oglen 1yumurta beyazi sut ve 1kasik yulaf kepeginden hazirlanmis krebin arasina hardal peynir ve 2 4
adet hindi fume koydum bunu yedim aralarda 1bardak sut 2 bardak zero kola 1 bardakta sade kahve ictim bitti mi hayir ogleden sonra aciktim yine 1tabak yagsiz pisirdigim tavuk taslik ve yogurdu yedim aksama da firinda hamsi ve dukan ekmegim var ince bi dilim...butun bunlari yedigim halde kilo verebilir miyim ben((((
Deneyimli arkadaslardan yardim istiyorum lutfeeeen.ben cok acikiyorum atakta 2. Gunum cok mu yemisim bi bakarmisiniz lutfen listeme sabah 1 tane haslanmis yumurta biraz peynir pilic jambon bi dilim hindi fume azicik da maydoniz yedim oglen 1yumurta beyazi sut ve 1kasik yulaf kepeginden hazirlanmis krebin arasina hardal peynir ve 2 4
adet hindi fume koydum bunu yedim aralarda 1bardak sut 2 bardak zero kola 1 bardakta sade kahve ictim bitti mi hayir ogleden sonra aciktim yine 1tabak yagsiz pisirdigim tavuk taslik ve yogurdu yedim aksama da firinda hamsi ve dukan ekmegim var ince bi dilim...butun bunlari yedigim halde kilo verebilir miyim ben((((
Arkadaşlar kendimce Dukan usulü Sushi yaptım . Sushiden tek farkı pirinç yerine dukan krebi var.Eki Görüntüle 322049
cok tuzlu yemis olabilirsin yada cok peynir tuketmis olabilirsin bu arada bilge atagin kacinci gunu oldu bugun merakla bekliyorum valla ben seni ne zaman tartilacaksinBugün bende dudak kuruması başladı her ne hikmetse. Öylesine kuruyor ki resmen üstünde beyaz bi tabaka oluşuyorAğzım kuruyor. Halbuki çoook su içiyorum. Neden acaba :44:
cok tuzlu yemis olabilirsin yada cok peynir tuketmis olabilirsin bu arada bilge atagin kacinci gunu oldu bugun merakla bekliyorum valla ben seni ne zaman tartilacaksin
kizlar sizde kacamak yapiyormusunuz ben aksama kadar gayet guzel hic firesiz geliyorum, aksam yemekten sonra da bogazim gicirdiyo resmen ,kuruyemis atiyorum agzima ,cocuklarin krekerlerinden ,yada evdekilere yaptigim yemeklerden. bugun 2 kasik kuru fasulye yedim valla 2 tane findik 1 cubuk kreker de yedim daha gece uzun valla naaapicam bilmem kekimide sabah okulda yedim hapi yuttum ben ozel gunumun getirdikleri hep bunlar onuda biliyorum
dukan duraklamada bol yeşil çay tüketin diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?