Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyet için olmazsa olmaz yulaf kepeği. Kitabda da uzuzn uzun anlatıyor aslında neye yaradığı. Ve artık ömür boyu yulaf kepeğimizi kullanacağız

ben kitabı okumadım cnm internetten araştırdım o zaman mutlaka yulaf kepeği almalıyım çok sağol cvp için

çok zor oluyo yaaa insanın canı istiyor 4 arkadaşız 4 ümüze ısmarlamş bide sig. böreği yapmş siz yiyin ben yoğurt yiyiim diyemedm

görümcem 'kızartmalar yapacam börek hazır gel masamı şenlendir' diyede iç gıcıklatan (daha doğrusu mide guruldatan gözleri pörtleten ) mesaj atmış. of ya off ya off

Allahım yaa demek ki ben yemek için yaşayanlardanmışım......Canım abur cubur çekiyor ((

atagımın beşinci günü bugün sabah tartıldım toplamda 3,8 kilo gitmiş.bende listede olmak isterdim ama bilemedim sanırım

Deneyimli arkadaslardan yardim istiyorum lutfeeeen.ben cok acikiyorum atakta 2. Gunum cok mu yemisim bi bakarmisiniz lutfen listeme sabah 1 tane haslanmis yumurta biraz peynir pilic jambon bi dilim hindi fume azicik da maydoniz yedim oglen 1yumurta beyazi sut ve 1kasik yulaf kepeginden hazirlanmis krebin arasina hardal peynir ve 2 4
adet hindi fume koydum bunu yedim aralarda 1bardak sut 2 bardak zero kola 1 bardakta sade kahve ictim bitti mi hayir ogleden sonra aciktim yine 1tabak yagsiz pisirdigim tavuk taslik ve yogurdu yedim aksama da firinda hamsi ve dukan ekmegim var ince bi dilim...butun bunlari yedigim halde kilo verebilir miyim ben((((

Bu arada bahsettigim butun urunler light yag oranlari %0.1 sutun yogurdun hindi fumenin falan hep boyle...kafam karisti surekli yiyorum bennn yardimci olun nolur

elbette kilo verirsin) bu diyette özellikle atakta ne kadar çok protein tüketirsen o kadar hızlı ve çok kilo vereceksin

Gayet iyi canım yediklerin sadece yağ oranlarına dikkat et bazen light yazsada yağ oranı fazla oluyor .onun dışınsa gayet iyi ne kadar saf protein o kadar yağ kaybı :)sevgiler...

Bugün bende dudak kuruması başladı her ne hikmetse. Öylesine kuruyor ki resmen üstünde beyaz bi tabaka oluşuyor Ağzım kuruyor. Halbuki çoook su içiyorum. Neden acaba :44:

Bugün bende dudak kuruması başladı her ne hikmetse. Öylesine kuruyor ki resmen üstünde beyaz bi tabaka oluşuyor Ağzım kuruyor. Halbuki çoook su içiyorum. Neden acaba :44:
cok tuzlu yemis olabilirsin yada cok peynir tuketmis olabilirsin bu arada bilge atagin kacinci gunu oldu bugun merakla bekliyorum valla ben seni ne zaman tartilacaksin

kizlar sizde kacamak yapiyormusunuz ben aksama kadar gayet guzel hic firesiz geliyorum, aksam yemekten sonra da bogazim gicirdiyo resmen ,kuruyemis atiyorum agzima ,cocuklarin krekerlerinden ,yada evdekilere yaptigim yemeklerden. bugun 2 kasik kuru fasulye yedim valla 2 tane findik 1 cubuk kreker de yedim daha gece uzun valla naaapicam bilmem kekimide sabah okulda yedim hapi yuttum ben ozel gunumun getirdikleri hep bunlar onuda biliyorum

Kızlar az önce komşum soğan istemeye geldi. Uzun zamandır görmemiştim merdivende orda burda. Her neyse beni gördü sen ne kadar zayıflamışsın dedi. Tabi bence ben zayıflamadığım için şaşırdım. Yok yaa zayıflamadım dedim. Yok yok sen baya zayıflamışsın dedi. Yüzün süzülmemiş ama göbek kısmın yayvandı eskiden şimdi çok güzel olmuş, ver ver kilo ver falan dedi

Olabilir canım yaa, bilmiyorum ki, Dudaklarım kurudu çatladı krem falan sürdüm öyle. 11 ocak gibi tartılmayı planlıyorum :)
cok tuzlu yemis olabilirsin yada cok peynir tuketmis olabilirsin bu arada bilge atagin kacinci gunu oldu bugun merakla bekliyorum valla ben seni ne zaman tartilacaksin

Ben tek yaşıyorum ondan işim kolay ama sizin de işiniz zor yaa. Nefis işte çekiyor. Canınız görünce çekiyor demi. Ben de sokakta çarşıda falan bişiler yiyenleri görünce dayanamıyorum içim kıyılıyor ama sabrediyorum :18:

dukan duraklamada bol yeşil çay tüketin diyordu

Canim tesekkür ederim, 10 gün kadar grip oldum, yeni toparlaniyorum, grip sirasinda ilacta kullandim cok bitkin düstüm, bir kac gün ilac üzerine de yesil cay icince kötü hissettim ve yesil cayi da biraktim o günden bu yana, etkisi olmustur muhtemelen onunda. Yada grip ve ilaclardan dolayi sistim Ne kadar cok bahanem var. Duraklamaya girmis olamam, havalar isinmadan kabul etmiyorum

merhaba arkadaşlar, bende pazartesi günü dukana başladım. dukandan önce 5 günde 5 kilo diyetini yaptım bikaç hafta ve 62 den 59 a düştüm. bugün tartıldğımda da 58 çıktım. 5 günde 1 kilo vermişim. diyet çook güzel gidiyor şimdilik hiç diyetteymişim gibi gelmiyor. seyir evresine geçtim. 4 gün protein, 3 gün protein sebze, 1 günde serbest gün yapacağım( abartmadan tabi).. yulaf kepeğini de aldım gerçekten yulf kepeği tam bi kutarıcı, mükemmel bişey. yalnız bu diyetlerden dolayı resmen asosyal oldum. insan ilişkilerim bitmek üzere :) ben tek yaşıyorum ve diyeti uygulamam çok kolay oluyor ama arkadaşlar fln çağırdığında gidemiyorum kimseye diyet yapıyorum demiyordum başka şeyler uyduruyordum ama daha sonra diyet yapıyorum fln demeye başladım, amannnn bi günde ye zaten çok şişman değilsin ne olacak diyip canımı çok sıkıyorlar. ben götürsem yemeğimi komik olacak. sizde bu konuda sorun yaşıyor musunuz? önerileeriniz var mı*

Evet ben de alışamadım henüz. Sorun yaşıyorum, arkadaşlarla yemeğe, cafeye, gezmeye hiçbi yere gitmiyorum. Dışarda umarsızca bişiler yiyenleri gördkçe moralim bozuluyor. Hele ki dışarda cafe yemek falan asla gidemem. Herkes bişi yerken içim acır yiyemiom die

Sosyallik sıfır.. Ama kendime lan güvensizliğimden. Yerim die korkuom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…