kızlar bugün tartıldım sabah. 700 gr daha vermişim 3 günde. 57.3 kg çıktım tartıda :))))) çok mutluyum inşallah boyle devam eder. yarın bir hafta oluyor başalayalı toplam 1.7 kg gitmiş oldu.
yani anlamam insanlar destek olacağına neden böyle yapıyorlar..
bu peynirler hakkında bir bilgim yok fakat uzerinde light yazmak kaydıyla alabilirsin. eğer yediginde yaglı oldugunu hissedersen gunde 2 çatalı geçmemek kosuluyla ye bence. çeşitlilik olmus olur. protein sonucta:)Kola selülitler için çok kötü. Selülitlerimden kurtulmak istiyorum. O nedenle kola ve benzer hazır içecekler kaçınıyorum. Ondan pişman oldum. Selülitlere ölüm
Bi de ekici marka ricotta peyniri yiyebilir miyiz acaba kızlar, yiyen var mı. İtalyan loru biliyorum ama değerlerine baktım bişi anlamadım. Zararı olur mu sizce?:26:
selam arkadaslar, nasilsiniz?? bugün üzerimde bi durgunluk var, nedendir bilmiyorum.
hehehe sonra kitabi aldi okudu kavga iyi geldi yaniCanim bir de uzun süre nasil saklayacaksin ki, aylar sürecek bu diyet, yine cagiracak yemege, yine masayi donatacak sonrasi fena yani :)
bugune dek o kadar çok diyete başlayıp bıraktım ki..en son diyetisyen kontrolünde 3 ayda 9 kilo verdim..ama istedigim kiloya ulşana dek hiç devam edemedim
bu nedenle de biraz kimse duysun istemiyorum..istikrarsız halim bilinmesin
birazdan gideceğiz kayınvalideme bakalım..umarım diyette oldugumu soylemek zorunda kalmam..cunku cidden psikolojik baskı hissediyorum ve bu stres yapıyor.doktorumun soyledigine gore de stres bir hormonun salgılanmasına sebep oluyormuş ve o hormon kilo almamıza sebep oluyormuş
ayy bir patates püresi ne kadar büyük sorun oldu benim için
dukan yapan herkese selamlarr..
ben 3 aydır karatay diyeti yapıyorum.. ve 13 kilo kadar verdim yarından itibarende dukana başlıcam tecrübeli arkadaşlara sorum şu: 3 aydır zaten diyetteyim atak döneminde sizler gibi kilo verebilirmiyim acaba ?? yani beklentim sizlerin verdiği kadar olmalı mı? bu arada şimdiki kilom 96
Karatay daha iyi değil mi ?
iki gündür evde yatıyorum... tam regl bitti... alışveriş yapıldı tüm eksikler tamamlandı... bademcikler şişti iğneler yendi ilaçlar kullanılmaya başlandı :=(( hemen ertesi gün (dün) dişten ameliyat olundu... :=( yıkılmış vaziyetteyim su bile içemiyorum 5 tane dikişim varrr :=(( neden bi türlü kısmet olmuyor dukana başlamak... ağrıdan kıvranıyorum resmen... çenem o biçim şişmiş... çoook iyi hazırlamıştım kendimi bu güne... süper olucaktı herşey... güzel bi başlangıç yapıp gidicekti kilolar... Allah'ım bana yardım et nolur en kısa zamanda iyileşiyim... alınsın şu dikişlerr... :=(((
Kola selülitler için çok kötü. Selülitlerimden kurtulmak istiyorum. O nedenle kola ve benzer hazır içecekler kaçınıyorum. Ondan pişman oldum. Selülitlere ölüm
Bi de ekici marka ricotta peyniri yiyebilir miyiz acaba kızlar, yiyen var mı. İtalyan loru biliyorum ama değerlerine baktım bişi anlamadım. Zararı olur mu sizce?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?