Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aminnnnnnnnn cümlemiz için :81:

Aklıma bir şey takıldı....
Kitabı okuyalı çok oldu geri dönüp çok da bakmıyorum aslında. Temel felsefeyi anladığımı düşünüyorum...
Tariflere baktım da bazılarında kaşar peyniri var. Light kaşar peyniri tüketmek ne kadar doğru?

Doğru mu değil mi bilmem ama ben yemedim henüz :18:

kızlar moralim bozuldu
bugün atak 3.günü bitirdim.
sabah tartıldığımda 96 kg çıkmıştım..az önce merak ettim tartıldım 97 kg(((

Ben dün 79.1 dim, bugün 78 leri görürüm diye hevesle kalktim bir de ne göreyim 80 :44wc den sonra ve ciplak tartildim) kahvaltimi yaptim öglen disarda islerim vardi onlari halledip geldim tartildim 79.7 :26: Bir tuhaflik var bu ise. Regl belirtilerim erken baslar benim cene de 1 adet sivilce ve gögüs agrisi ile kendini belli etti ondan midir, yanlis bir sey mi yapiyorum bilemiyorum ama moral bozuklugu olmasin diye 1 gün belirleyip haftada 1 defa tartilmak en güzeli aslinda ama yeni baslayanlar piskolojisini biliyorum neredeyse tartiyi koynuma alip yatasim geliyordu Sinir olmaya basladim, spora da basladim evde. Evde sporu hic sevmem ama disarisi soguk yapacak bir sey yok.

Gün icinde tartilmayip sabah 1 defa tartilmak zamanla bunu haftada 1 ile sinirlamak en iyisi sanirim.

Günaydın sabah uyandım ilk iş tartıldım 84 kiloyum hemen dukan testini yaptım atak dönemi 6 gün hedef kilo 68 tarih ise 7 mayıs allahım herkese kolaylık ver

mens öncesi dönemde 3 kilo bile farkedebilir moral bozmak yok tuzu azaltıp hareketi çoğaltarak yola devam...

ilk gunum bitti ve 1.3 kilo vermisimmm hic ac kalmadımda gercekten cok guzel bir diyet ama yulaf kepegi biraz bagırsaklarimi bozdu ben yogurtun icine koyarak yiyiyorum o zaman tadı bile gelmiyor:2:

kızlarrr çoook kötüyümm moralim acayip bozuk... dişim deli gibi ağrıyor... 4 gündür sadece suyla besleniyorum ve bu dikişler alınana kadar da sanırım böyle olucak :2: bir an önce iyileşmek... sonra danalar gibi doyana kadar yemek... sonra da dukana başlamak istiyorum... çook mutsuzumm çoookk

günaydın kızlarr...-800 pek keyifli ya --leri görmek tam anlamıyla rejimi eksiksiz yaptğm sölenmez ben çok merak ediorum nerdeyse 5 kilo gitti ödem mi acaba göbekde bi değişklik yok

canım geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür Allah yardmcın olsun Rabbim şifa versn en kısa zamanda iileşirsin inşallah hadi suyuda beraber içelim

ben atak evresinde sabahları yulaf kepeginden krep yapmayı düşünüyorum hem daha doyurucu olur

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnnn

2 yumurtalı, yulaf kepekli ve light peynirli, maydanozlu omletimi yedim, çayımı, suyumu içtim, kalkınca hemen ılık suyumu da içtim :82:

Azcık çalışıp, yürüyüşe çıkıcam, sonra gün içinde light yoğurt, lor peyniri ve balık yemeyi planlıyorum. Bugün yememden biraz kısıcam. Sanki dün miğdemi çok doldurdum gibi hissettim :83:

Yarın büüük gün, tartılacağım kızlarrrrrrrrr

himm onun tadi aynı omlet gibi canım zaten bi cesit omlet ben yuluaf kepegiyle light yogurtu karıstırıp yiyiyom o zaman yulafın tadı gelmiyor sabahları onu yiyiyorum ben oglen ya balık yada haslanmıs tavuk aksamda aynısı ama aksam yanına yogurt yiyiyorum bide 2 litre su iciyorum sonra baybay kilolar ben dun basladım simdiden 1.3 kilo verdimmm

benim sabahları kahvaltı yapmaya vaktm olmadığından yani uykudan kahvaltıya zaman bulamadğmdn iş yernde yulaf kepekli yoğurdu mu yiyorum öğle yemeğnde biraz peynir ve haşlanmş yumrta yiyorum...

Günaydın... Atak döneminin 1. gününü atlattım nihayet. sabah tartıya çıktığımda tartı 63.9 u gösteriyordu. Gözlerime inanamadım 1.4 kg vermişim:124:
Diyete devam , kendimi çok iyi hissediyorum. Herkese başarılar.

afiyet olsun canım benim sen nezamandır yapıyosun ve kac kilo verdin bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…