Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben geldiiimmmmmmmmmmmmm

Kızlar sabah uyanır uyanmaz tartıldım ama burda elektrik yoktu ondan bari yürüyüşe çıkıyım dedim, yürüdüm geldim ve hemen kilo çizelgemi güncelledim

121 ile başladım şu an 113 kiloyum kızlar, bakalım ocak sonu kaç olacağım, inşallah aynen devam eder yaa çok mutluyum

tebrikler canım ilk kutlayan ben olayım:)

tebrik ediyorum
çabalarının sonuçlarını aldın nihayet.valla kendim vermiş kadar gözlerim irildi

herkese başarılar....

işte buuuuuuu.... süpersin bilge.. tebrikler..............

gunaydınlar,

birsey danısmak istiyorum ama bilmiyorum onceki sayfalarda var 836 sayfa sanırım yazılmıs oku bul ordan dermisiniz yardımcı olurmusunuz:)

ben henuz bir haftadır dukan diyeti uyguluyorum ve kitabi okudunuz sanırım çogunuz biliyorsunuz sebze için miktar yazmıyor ve ben sebzeyi proteinden çok yemekten korkuyorum. asla sebze proteinden cok olmamalı deniyor ancak miktarı nasıl ayarlıyorsunuz ? bir porsiyon et ise yarım porsiyon sebze yiyerekmi mesela ?

birde seyir de olanlar 2 yk yulaf kepegi kullanıyorsunuz degilmi 1,5 degil o sadece ataktaydı sanırım ?
tepelememi orta ayarmı silme mi ne sekil kullanıyorsunuz ?
hiçbirseyi fazla yemek istemiyorum çok azimliyim bu ara kilo ve bu diyet konusunda her zaman basıma gelen birsey degeil bu motivasyon bulmusken bu halimi tam yapayım istiyorum
yanıtlarınız için simdiden tesekkurler

tebrik ediyorum
çabalarının sonuçlarını aldın nihayet.valla kendim vermiş kadar gözlerim irildi

herkese başarılar....

Ayyyyyy çağlacım çook çookk teşekkür ederim sen de beni takip edip paylaşıyorsun diyetimi çok sağol canım yaa İnşallah normal ölçülere de beraber burda ulaşırız, tabi ulaşacak olan benim de, yanımda olun yani

işte buuuuuuu.... süpersin bilge.. tebrikler..............

Sen de sağol yarim, başaracağız biz bu işi yaa :129:

wuuuuuuuuu süpeeeeeeeeeer bilgecim,gözün aydıın!! harikaa maşallah diyerekten nazar boncuğunu takayım

eh bunun üstüne 2 de göbecik atalım topikçe :118::118:

Teşekkür ederim tatlımmmmm oynayalım valla kalori yakarız

İyi fikir oyun havası açıp da oynayasım geldi gıı

biliyosunuz ben hala diyete başlayamadım :44: ama oryantal kursuna gidiyorum 2 kilo verdim 3 haftada beslenmemde hiçbi değişiklik yapmamama rağmen haftada bir gidiyorum 1 saat oynuyorum :=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…