Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

testi yaptım 17 sine kadar yani 6 gün atak yapmam gerekiyomuş testimin resmi albümümde ekli 17 si sabahı seyire gecmem gerekiyo

ellerine sağlık, birde afiyet olsun
splendayı nerde bulabilirim? internetten buldum ama
satan bir market varmı ?
eczanelerde varmış,yada marketlerin diyabetler için olan reyonlarında.
internete baktım bana oldukça pahalı geldi, ben de candarel toz kullanıyorum.

kızlar yemeklerde domates rendesi yerine hazır kutulardaki domatesten kullansak sorun olur mu ?

içindekilere bak, katkı maddesi, şeker -tuz yağ yoksa olur neden olmasın

bu diyet gerçekten mucizevi kızlar....bugün atağımın son günü yani 5 .günü ve dün regl olmama rağmen bugün 200 gr daha vermişim.kilo çizelgemi aşağıda görebilirsiniz.
daha da önemlisi: ben ki koca boğazlı insan.şuan inanın midem öyle küçüldü ki tatlı krizlerim sona erdi.azıcık yiyerek doyuyorum.velhasıl I LOVE PIERRE DUKAN diyorum :)
bilgecim seni de tebrik ediyorum.diğer arkadaşları da tabi...seyir dönemime yarın başlıyorum ve sizlerle her gün paylaşıcam.bu arada bi sorum olacak

bugün öğle arası et döner (sade,lavaşsız,domatessiz ve patatessiz) ve kola zero içtim.atak için uygunmuydu sizce içim huzursuz oldu.dana etinden yapılmış ve yağ katılmamış ama bana yağlı geldi.kendi yağı dedi adam

kızlaaar sabah kahvaltıya gittim arkadasıma kızartmalar yumurtalı sucuklar neler neler gidtmeden yaptım krepimi ohhh yedim afiyetle astım ben vlla ben önceden tutamazdım kendimi

birde bisey soracam kefir içilebilirmi sizce

Arkadaşlar birde ara öğünlerde yediğiniz kekin tarifini alabilir miyim :? Bi türlü bulamadım nette, bilge sıkça yediğini söylüyordun arkadaşım hele bi tarif et bakem sende :) Tatlı krizim tuttu fenalardayımmmm

kızlar yemeklerde domates rendesi yerine hazır kutulardaki domatesten kullansak sorun olur mu ?

Ben ilk defa dün kullandim, kirmizi eti yiyemiyorum yoksa tadini bir seyin bastirmasi lazim. Bio olan domates rendesi buldum tesadüfen aramiyordum da, icerigine baktim seker ve yag yoktu kullandim. Icerigi önemli kullanilabilecegini düsünüyorum.

kızlar birde bende aşırı yorgunluk ve 5 dakika önce yaptığımı unutma gibi şeyler oluyor yani unutkanlık sizdede varmı?
71 ile başladım bugün 3. gün 68,700 geldim

Bende ilk zamanlar sabah yataktan kalkip kahvalti edene kadar bir halsizlik oluyordu ama unutkanlik olmadi.

seyirdesin evet,hoşgeldin bu arada muhteşem bir iş cıkardın tebrikler umarım seyirdede bu hızla devam edersin çok güzel bir örnek oldun:::::::::::::)

İnşallah devam ederim, ki edeceğim canım

Kefir içilmez bence yağ var mıydı kefirde :44:

bayanlar az önce tombis in verdiği tarifle keki yaptım.nefisti ama splenda çok ağır geldi bana ya...1 yemek kaşığı çok çok yani...toz şekline getirdim öğüttüm şekerleri,yanlışmı yaptım?damağımda tuhaf bi tat var şuanda...aromalardan değil de splendadan olduğunu düşünüyorum nedense

desen desen çizelgeni gördüm harika ya...mükemmel kilo vermişsin tebrik ederim.ve eminim dukan konusunda çok bilgilisindir.sana bi iki sorum olsa yardımcı olabilirmisin rica etsem
kaç gün atak yaptın? seyir kaç gün devam ettin?şu an hangi evredesin

Keyifler nasıl??
Ben dünden beri hastayım malesef, üşüttüm biraz sanırım. Tüm vücudum ağrıyor, boğazım çok kötü, tir tir titriyorum. Şu an biraz daha iyiyim ama halsizliğim çok fazla ve hala tüm kemiklerim ağrıyor. Umuyorum ki daha da iyi olacağım. Gecenin bi vakti kalktık, eşim çorba yaptı bana, ondan sonra toparladım biraz. Sabah da kahvaltı yapamadım, canım hiçbir şey istemiyordu. Dışardan ızgara tavuk salata söyledim öğlen onu yedim, yanında da krebimi. Yedim de biraz olsun kendime geldim. Aman dikkat edin kendinize...

Teşekkür ederim canım, ne demek tabii yardımcı olurum seve seve...Ben 7 gün atak yaptım ve atakta 3,5 kilo verdim. Bu ayın 14 ünde atak dahil toplam 4 ayım dolmuş olucak. Dukan bana seyir evresi için 5 ay verdi ve hedef kilomu 60 olarak belirledi. Ben 58 olmak istiyorum. Şu an hala seyirdeyim, aslında 60 kiloya indiğimde seyir bitmiş olucak ama belki biraz daha devam ederim 58 e kadar.
Splendayla ilgili; sen tabletini mi öğüterek yaptın, sanki öyle anladım ben :44: Eğer öyleyse, tozunu kullanman gerekiyordu. Tabletler pişirilmeye uygun değil. O yüzden tadı tuhaf gelmiştir sana

hiç koymasan daha iyi olurdu patates tamamen karbonhidrat ve yasak (şimdilik)

haklısın ama tavuk haşlama yemekten sıkıntı gelmişti değişiklik olsun diye koydum. ama bir daha yok kesinlikle. taaaaa ki güçlendirme evresine kadar. bugün 3. atak günün. iki gün kaldı sebzelere kavuşmaya. domatesi ve diğerlerini bu kadar özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi:::)))

evet ya ben eczaneden 100lük tablet aldım o tabletleri öğüttüm :S sıvı tatlandırıcı varmı elinizde dedim yok dediler.aman Allahım...o kadar tatlandırıcıyı yuttum ya
bana almam gereken ürünün tam adını ve nereden bulabileceğimi söylermisin canım. tombis sıvı tatlandırıcı kullanıyomuş hiç bi yerde bulamadım onu da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…