Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anladim..tesekkür ederim duru denizin annesi

merhaba arkadaşlar ben de geçen çarşamba başladım..7 günlük atak evresinden sonra 2,9 kilo verdim..bugun seyir evresinde 2. günüm ama biraz başım dönüo =( bi de abur cuburu çook sevdiğim için bazen dayanmak çok zor oluyo..özellikle tatlıya =(( ama çevremde bu diyeti uygulayanların aldığı sonuclar çook ii, o yusden dayanmam lazım =) Allah hepimize kolaylık versin de şu kilolar gitsin =))

canım ben merak ettim senin sütlacını. internette bir tarif buldum sen de ona göre mi yaptın acaba?

5 bardak süt
4-5 kaşık zevke göre tatlandırıcı
5 kaşık yulaf kepeği

sütü ılıt, tatlandırıcı koy,erit. sonra kepeği koy kaynat.

böyle mi yaptın sen de? Ben de yapabilirim bugün bundan, eve gidip bir bakayım tatlandırıcı ne alemde. inş yeteri kadar vardır. biz annemle yapıyorz da ikimize yetecek kadr olsa ölçüleri azaltırım olmazsa. inşallah güzel olur, üzerne de tarçın ooh mis olur

Herkese Merhabaa :))

Dukanlı güzel bir gün daha heheheh :) Forumda yazılanları daha doğrusu giden gramları kiloloarı okudum da bir şey paylaşmak istedim. Önceden ben de elektronik tartı kullanıyordum. 100 gr 500 gr vs oynamaları görmek güzel oluyor fakat elektronik tartının beni motive etmediğini düşünüyorum. Ben diğer tartıyı kullanıyorum hem elektronik olandan 2 kilo daha az gösteriyor :) bu da beni mutlu ediyor.

Hassas değişimleri görmüyorsunuz ama 200 gr aldım 300 gr aldım da diyemiyorsunuz :)) böyle bir şey işte

Kolay gelsin sanada.

:2: :2: :2: kızlar benim durumum fena. Dün sanki daha iyi gibiydim ama akşamdan beri daha da kötüye gidiyorum. Biraz sonra doktora gideceğim, eşimi bekliyorum. Tüm vücudum sanki kırılmış gibi ağrıyor, ateşim de çıktı akşam. Sanırım bi serum yersem kendime gelirim ya doktor bilir orasını tabi.

Kilomu bildireyim telli turnama, 61.3 canım. Zaten iki gündür doğru düzgün yiyemiyorum, ağzımın içi zehir gibi. Öpüyorum kocaman seni, sen ne alemdesin??

Selam kızlar,

Bir hafta seyir yapıp, hafiften sebzeye alışınca bu diyeti terk edeceğim. Karatay diyeti diye diye bi hal olmuştum. Karatay kitabı bitti nihayet ve tamamen bana uygun bir diyet olduğuna karar verdim. Şu an acil 10 kilom kaldı. Sonrası önemli değil. Asla diyetten vaz geçmeyeceğim ve 80 kilo olacağım. Kararlıyım. Allah bizi yolumuzdan döndürmesin arkadaşlar

Karatay diyeti ile yoluma devam edeceğim. Daha zevkli, sağlıklı ve tatmin edici bir diyet. Bu kan şekeriyle ancak öyle başa çıkabilirim

Çok geçmiş olsun. Kısa sürede iyileşirsin işallah.

Kendin için en iyisi neyse onu yap arkadaşım.
Kolaylıklar diliyorum sana diyetinde.

selam kızlar
atakta 6.günüm ama 2 gündür 95 kilodayım
ne yapsam acaba seyire mi geçsem yoksa atağı 7 güne tamamlasam mı?
atakta böyle takılması normal mi?

canım aslında harika gidiyordun ama tabii kendin için en iyi olanı sen bilirsin.
annemle yapıyorduk biz de, annem de ay sonuna kadar yapalım sonra güçlendirmeye geçelim diyor, ablamın bir arkadaşının akrabası dukan yaparken böbreklerinden olmuş. "su tüketmemiştir, biz çok içiyoruz" dedim ama yine de uzatmayalım diyor. aslında ben de güçlendirmede kilo vermeye devam edebileceğimi düşünüyorum,sonuçta eski düzen çikolata tatlı,hamurişine dönmüyoruz ki... bakalım ay snundaki duruma göre ya anneme uyacağım yada onu iknaya çalışacağım..

inşallah sen de güzel güzel kilolarını vrmeye devam edersin. bizi habersiz bırakma..

Kolay gelsin o zaman ne diyelim.

selam kızlar

Atak kaç gün çıktıysa o kadar yap bence ve atak bitince tekrar tartıl derim.
Birde hergün tartılmamak lazım bence bu diyette.
Yoksa moral bozukluğu oluyor.
Havalar bile tartının oynamamasına sebep olabiliyor.

selam kızlar

En uygun ne çıktıysa ona devam et, kitapta da 10 - 20 kilo verecekler için 5 gün diyor mesela. Uygun olanı yapıp seyire geç sonuçta seyirde de kilo vereceksin hemde çoğunu... Durgunluk bazen olabiliyor ama geçiyor merak etme tartıda göreceksin..

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım hergün tartılmak sakıncalı motivasyonu çok etkiliyor. Ben seyire geçeli üç gün oldu ibrem hiç oynamadı bende haftada bir tartılma kararı verdim en güzeli....

hmm senin adına sevindim, kararında mutlu olursun inşallah, ama ben demotive oldum, seni mutlu görüyordum ya bana destek oluyodu bu tavrın, ben vazgeçmek istemiyorum ve işi gücü bırakıp burayı okuyorum..inşallah ben bırakmam

bana atak 6 gün çıktı..o halde yarın seyire geçmem gerek..sitede çıkan sonuca göre bugün 600 gr daha vermem gerekiyor
bakalım yarın sabah tartıda ne göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…