hazır köfteler yoğrulurken içine galeta vs koyulmuyor mu, içindekilere ve besin değerlerine bakmak lazım.
Yağ oranı ve karbonhidrat değerlerine.. Havlu kağıtla yağını alıyorum derken, kızartmıyorsunuz bir de değil mi ?
ay sorma canım ya, bildiğim ve her ay aynı şeyi yaşadığım halde yinede neden az verdim diye söylenip duruyorum.....
hoş pazarteside baya kaçamak yaptım onun vicdan azabıda ayrı tabi, fındık yedim
arkadaşlar cetvel hazırlamaaa sordumm
boyumuz aynıymışşş, ben 62yi hedef yazdım ama 59u görmem lazım yoksa bırakmam
yalnız 57 kilo ile 36 beden mi giyoyorsun? ben 38 -40 anca olurum 60 kiloda diyordum da.... süpermiş o zaman[/QUOevet
Evet süper streç kotlarda 26 inanamıyor insan , ben evlenmeden bile 26 giymemiştim 29-28 di incelme süperr 90cm belim 73-74 cm oldu :)
teşekkürler kızlar cevap vermediğiniz için
teşekkürler kızlar cevap vermediğiniz için
kızlar adetime çok az kaldı kendimi aşırı şişmiş hissediyorum.bugün tartılıp tartıyıda adet sonrasına kadar kaldırdım.bu şişlik iner dimi ya moral verin bana sanki karnım patlayacak gibi
mrb kizlarrr vbende basliyorum yarin dukana.6 gunluk atak verdi dukan sitesi bana.yarin basliyorum.bu diyet digerlerinden farkli olucak cunku cuma basliyorumbaslangic kilom 87 hedef 65...
ne kadar benziyor kilolarımız dogum zamanımız vs :)
benimde 2,5 yasında bir kizim var birde 12 yasında oglum senin tek sanırım.
72 ile hamile kaldım 97 ile doguma gititm sonra kendiliginden 83 lere indim diyetisyene basladım 76 ya indim ve biraktım bir senedir diyet yapmaya çabaliyorum kendi çapımda ve 74,5 ile dukana basladım 9 gun kadar once hedefim senin gibi yaklasık 10 kilo boyum 170.
dukan yaparken bobreklerinden olmus ne demek ya çokg enis bir tabir ? bobrek yetmezligi mi olusmus ? her ne kadar bilimsel olarak su içince birsey olma vs densede kolesterol korkus beni urkutmuyor çzaten çok fazla ama bobreginden olmus cumlesi tuylerimi diken diken ediyor %1 lik bir ihtimal vs bile olsa. tam ne olmus yazabilirmisin ?
seyirde yulaf kepeği 2 kaşık değil arkadaşlar.1,5 kaşık aynen devam...aklınızda bulunsun
iner canım merak etme bende adet dönemimdeyim adettn bi gün önce 61.5 dim 2 gün sonra 60.5 olmuşum aynı kilo civarındayız kaça kadar inmeyi düşünüyorsun ??
şu anda kitap yanımda 2 kaşık yazıyor burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?