arkadaslar kilo bildirimi vs gibi bir düzen bilelimde kurallari bozmayalim :) ben burayi izlerken hic görmemistimde oyuzden hic sormamistim..sayet varsa öyle bir sart uyalim bizde
@tombis sende ne guzel kilo vermissintebrikler
çok teşekkür ederim hepinize ilk ay düzenli Leslie Sansone yaptım sonra gevşedim aslında şimdi de yapmam lazım inş tekrar başlarım :)sevgiler...
bugün regl oldum zaten kaç gündür adam akıllı bir değişim yoktu kilomda..şimdi bir hafta hiç olmaz..ıyyy çok sinir bozucu.
telli turna bende listeye girmek istiorum daha dikkat edilir o yusden saten dopinge ihtiyacım var başlama tarihim 30.12.2011 başlama kilom 70 şimdiki kilom 65.7
Günaydın herkese.
Bu sabah tartıldım bende 71,4 çıktım.
18 Aralık başlangıç 76,3
Giden kilo 4,9
Çok yavaş gidiyor gibi me geliyor ama bilemiyorum. Vazgeçmek yok elbette.
benim de çok yavaş üzülme gidecek kilolar inşallah
günaydin hayirli sabahlar dukancanlarim benim!!!
güne -600le baslamak cok güzelmissss. suan 73,2 ciktim tartida. bu ay sonuna 6li rakamlari görürmüyüm acaba? ilk hedefime ulasmayi heyecanla bekliyorum.
ben de.umarım ineriz o kilolara ama ben 27 aralıktan beri sadece4 kilo verdim..:
canim yesil cay iciyormusun? kilo vermede cok etkisi oluyor. günde 2 kupa icmeye dikkat ediyorum. yag yakimda ve metebolizmaya hizladirmada faydasi oluyor.
yeşil çay inanılamz tansiyonumu düşürüyor benim.öok zorlanıyorum içerken ama yine de demek lazım gibi..
yeşil çay inanılamz tansiyonumu düşürüyor benim.öok zorlanıyorum içerken ama yine de demek lazım gibi..
yeşil çay bende de baş dönmesi yapıyor sadece 1-2 dakika demliyorum sonra çıkarıyorum bardaktan o zaman bişey yapmıyor günde bir fincanıda geçmiyorum ve onuda sabah kahvaltıda içiyorum. deneyebilirsin:)
benim motivasyonum giderek düşmekte.ama kaçamak yapmadım henüz....
Günaydın herkese.
Bu sabah tartıldım bende 71,4 çıktım.
18 Aralık başlangıç 76,3
Giden kilo 4,9
Çok yavaş gidiyor gibi me geliyor ama bilemiyorum. Vazgeçmek yok elbette.
benim de çok yavaş üzülme gidecek kilolar inşallah
İşallah sabır hepimize.
günaydin hayirli sabahlar dukancanlarim benim!!!
güne -600le baslamak cok güzelmissss. suan 73,2 ciktim tartida. bu ay sonuna 6li rakamlari görürmüyüm acaba? ilk hedefime ulasmayi heyecanla bekliyorum.
İşallah görürsün canım.
selam kızlarrr günaydınn
günlerdir aranıza katılamadım malum yıl sonu çok yoğunum..
gün geçtikçe dukana iyice alıştım 19 ocakta 1 ayım dolucak en son tartıldığımda hiç kendimi kilo vermiş göremedim galiba bvu hafta takıldım kaldım 66,6 da. pazar günü tartıldım bide dün sabah aynıydımoral düşüyo tabi gram oynamayınca ama olsun gidicek ben biliyorum...hepinize bol -ler diliyorum..
Sen bu kadar sürede süper kilo vermişsin bence hiç üzme kendini. Aynen devam et eminim harika sonuçlar alacaksın.
seyirde yulaf kepeği 2 kaşık değil arkadaşlar.1,5 kaşık aynen devam...aklınızda bulunsun
Maşallah harika olmuşsun canımDarısı başımıza
Ben tam bunu söylicektim.
Arkadaslar atak devresinde 3 kilo verdim. Seyir dönemine gectim kilom nerdeyse 4 gündür ayni. Yulaf yemegi unuttum bunun bu kadar etkisi olabilir mi sizce?
Ayrica bu 5/5 veya 1+1 ler ne oluyor?
Tesekkürler
DUKKANCILARIM KOCAMANNN GÜNAYDINNN :)
Bende aynı hızla devam ediyorum seyirde 1 + 1 ile.. Şimdilik bi sıkıntı yok. Ataktaki gibi hemen gitmiyor kilolar.. Kitapta da yazana göre haftada bir kilo gibi gidecekmiş buda iyi sonuçta hem yiyoruz hem aç kalmıyoruz hemde kilolar gidiyor düşünsenize iki ayda 8 kilo eder :) Ben böyle düşünerek motive ediyorum kendimi.. Bi kaç gündür hassas tartım pek oynamıyordu ama bugün sabah -800 çıktı ( dayanamadım tartıldım yine ) :):) Bundan sonrada cumartesinden cumartesine tartılıcam. Şimdilik benden bu kadar...
Aman arkadaşlar BİR KAÇ GÜNDÜR AYNIYIM, KİLO VERMEM DURDU, NEDEN VEREMİYORUM vs gibi ehvamlar olabilir bende de oluyor ama asla pes etmeyin birden gidiyor. Aynıtempoyla devam edin. Düşünün yaz gelecek tril tril rahat giyinmek varken sıkışmış elbiselere hapsetmeyin kendinizi... Gönlünüzü ferah tutun herşey çok güzel olacak... Ama bi kere pes ettiniz mi bir daha belki geri dönüşünüz olmayacak... Bunu hiç unutmayın.. Bizler burada bir birimizi yeterince motive etmeye çalışıyoruz. Herşey önce zihinde bitiyor bu yüzden sizde nolur motivenizi kaybetmeyin...
Hepinize ---- günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?