Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben tüm evreleri tamamladım sadece 2 gün biraz fazla yememe rağmen 2 günde 5 kilo aldım ve şuan alttaki cetvelle alakası yok durumumun bilginize en ufak aksaklıkta eskisinden bile kötü duruma geldim =( Şu an moralim çok bozuk gerçekten farklı görünüyorum ve pantolonlarıma giremiyorum bu sadece 2 günde oldu yani bittiğinde almıyo olmamız gerekirken 5 kilo geri aldım =(

seni çok iyi anlıyorum.iki gündür ben de sapıtmış durumdayım.hamurişi diye ölüyorum.birazdan tariflerime göre bişiler yapcam.yulaf hakkımı şimdi yicem.offf ya...

bizim kilo cetvelimiz çooook benzio farkındamısın...
bu arada çok dikkat etmek gerekio haklısın

slm kızlar bu gün atakta 2 . günüm sabah tartıldın 400 gr gitmiş

dün acaip kötüydüm mutsuz halsiz heryerim yanıyordu

acaip susuzluk vardı suları içtim içtim kanamadım suya

bu günde çok susuzum nasıl birşey yaaa

bu günki menüm

sabah 1 yum. 1 dl peynir 1 bardak süt

öğle 4 5 çatal tavuk yoğurtla birlikte

akşam 7 8 parça kuşbaşı ciğer 2 3 kaşık kıyma yoğurt

birazdan peynir yiycem veya süt içicem...

bakalım yarın nasıl çıkacak...

hrs kolay gelsin

ben çok yiyemiyorum az yiyince metebolizmam yavaşlarmı acaba.

midem bulanıyor şu atak bir bitsede sebze yiyebilsem en azından...

Hayatım bence o kadar kilo alman imkansız. Gaz, ödem vb. gibi durumlardan veya uzun süreli diyet rutinini bozduğundan garip bir vücut ağırşığı artışı olmuştur. Bence biraz form çay ve günlük içtiğin su miktarına ek olarak 1 lt fazladan su iç, bir de ödem attırıcı ünlü beşibiryerde çayı iç. Büyük ihtimal iyi gelir diye umuyorum. Bol şans. Umarım hemen eski kilona kavuşursun.

Kolay gelsin hayatım. Benim de ilk günüm bitmek üzere. Akşama doğru fenalaşacağım gibi hissettim. Çok tavsiye edilmese de ben kan şekeri düşüşlerimi durdurmak için light çilekli yoğurt yedim. Bu ürün tatlandırıcılı ve yağsız. Bir tek içinden çıkan çilekleri ayıkladım yemedim. Bir arkadaşım 7 günlük atak süresince günde 2 adet bu yoğurtlardan yemiş ve 16. gününde 7 kilo verdi. Hoş arkadaşım erkek ama bayanlarda da çok farkedeceğini zannetmiyorum.

Ben de metabolizmamın yavaşlayacağını düşündüğümden sabah çok miktarda lor yedim. Seversen lor hem yağ oranı çok az hem de protein oranı çok yüksek, özellikle sporcuların kullandığı bir seçenek. Bir de metabolizma hızlandırması açısından sütüne tarçın ekle bence. Yulaf kepeği bulamıyor musun?

E bu kadar yazmışken ben de bugünlük listemi yazayım.

2 yumurta ve 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış krep ve bol lor.
6 adet pişmiş ince dilim jambon. 1 kase light yoğurt.
Light çilekleri ayıklanmış çilekli yoğurt (akşam ve gece)
light sütlü nescafe

diyetim gayet iyi gidiyo artık tartılmayı bıraktım.bazen şeytan dürtüyo ye diye ama yapmıyorum.geçen gün tatlıyı dayanamayıp agzıma aldım sonrada tükürdüm valla.etrafımda bende gaza gelip idyete başlayanlar var.habire bana bişiyler soruyolar yerli dukan oldum anlayacagınız.hepinize bol eksili günler diliyorum

kaç gün atak ve seyir yaptın?? şuan güçlendirme evresindemisin? tebriklerrrrr

kaç gün atak ve seyir yaptın?? şuan güçlendirme evresindemisin? tebriklerrrrr

altı gün atak yaptım şu andada seyirimin 5. günü.az kilom kaldı verecek bakalım haftaya salıya kadar tartılmayacagım bu iki kiloyuda veririm inşallah

Son düzenleme:

sendeki gibi aynı hisler bendede olustu burda bir çok arkadasın bununla ilgili yazmamasına da ayrıca sasırdım. saglık konusunu bir ben taktım sanmıstım ama sende varmıssın. gercekten arkadaslar bu tarz seyleri yazarken basını sonunu neden nicinlerini cidden diyetle mi direk ilgili vs bilgimiz yoksa yazmasak daha iyi degilmi motive olmus diyeti uygulayan kisilerin moralini bozuyor bu az done ile verilen haberler. yazan arkadasın nickini hatırlamıyorum ama dbu diyeti yapan biri olarak daha çok bilgi istemek mumkun degilmi o tanıdık bobreklerini kaybeden kisiden.

bobreklere ultrasonlamı baktılarda fonksiyonlarının iyi olduguna karar verdiler? benim oglumun bobrek tası sorunu var bebeklikten bu yana bobrek ilgi alanımız maalesefsi her tur tahlilini vs yaptırdık bilirim. bobrek fonksiyonları en dogru sintigrafi ile olculur bunu yaptırmadınız heralde?
benimde en buyuk korkum kolesterol falan degil bobrege birsey olması dedigim gibi zatn hassas noktam umarım okuyordur o konuyu yazan arkadas biraz olsun bilgi getirir bize

nası yani yaa yapma etme korkunç tabi abartmak derken nası abarttın ama naparsan yap ik igund 5 kilo hani hiç guclendirme yapsana hadi olabilir diye fikir yuruteceim ama guclendirmedne sonra asla olmaması gerek

aramiza hosgeldin canim. mesajini okuyunca sasirdim. butün gün saadece bunu mu yedin, halsiz düsmen cok normal.cünkü gercekten cok az yemisin tatlim. et, tavuk, balik yiyebilirsin. acliktan fenalasmis olabilirsin. unutma atakta cok protein yemen lazim (yani ac kalmamalisin) degilse vucudun aclik hissettikce kilo vermek yerine depolarsin. bence kendine iskence yapma. karnini izinli yiyeyeceklerle doyur. yogurdu aralarda yiyebilirsin. yemeklerin yanindada yiyilirsn istedigin kadar (tabi meyveli yogurtlarda günde 2 taneyi gecmemelisin ve light olmasina dikkat et)

Kitap yanimda

1,5 Yemek kasigi Yulaf
1,5 YK yogurt 0,1 % yagli
1 adet yumuratanin beyazi veya tüm yumurtayida atabilirsin eger kolestrolla sorunun yoksa.
Sonra ister tuzla isterde tatlandiriciyla bunlari karistiriyorsun.

cevabın için teşekkürler.bu şekilde cıvık oldu diye ,buğday kepeği ekledim,bu kez de tadı kötü oldu.ben buna alışamıcam sanırım

tatlım sana yapacak bir şey kalmamışkı. Önce kafanda bitirip işi sonra diyete başlamalısın. Gerçekten istediğinde kendini kontrol şansın var. Oysa dukan proteini dilediğiniz kadar yiyin aç kalmayın diyor bize. Madem iradene hakim olamıyorsun çıkaracaksın hayatından toplantıları. evde zararlı olabilecek ne varsa çöpe basacaksın ( benim çikolataları çöpe attığım gibi). yada tombul teyze olarak yaşamını sürdüreceksin. dukan uyarmış bozarsan fazlasını alacaksın diye.
gerçekten istediğinde bu diyete başla

Gerçekten hakkıyla yaptım hemde abartmıyorum bende çok şaşırdım pantolonlarımı giyemeyince ve garip bi kilo alma tarzı kalçalarım genişledi oldukça fazla hemde =( Canım hiç bu kadar sıkılmamıştı size tavsiyem normal şekilde beslenme sadece bir gün protein diyor kitap ama sonuç kötü oluyo bu diyet sonrası bıraktığında eskisinden çok hızlı kilo alıyosunuz bilginize =(

oo oowww kafam karisiyor böyle okuyunca:/

Selam kızlar, nasılsınız bakalım diyet nasıl gidiyor

Ben her gün her fırsatta yürüyorum. Yürüyüş yapmak vücuduma çok iyi geldi. Kalçam şekilleniyor, bacaklarım inceliyor, nefesim her geçen gün biraz daha açılıyor. Eskiden 2 adımda soluk soluğa kalırdım ama şimdi öyle değil. Yürümek gibisi var mı

Size de tavsiyem ne olur yürüyün. Diyet yapıyorum nasıl olsa zayıflarım demeyin. Havalar da nispeten güzel. Kar belimizde değil neticede Çıkın yürüyün kızlar. Benim gibi üşengeç biri bile çıkıyor yürüyor. Dün gündüz yarım saat yürüdüm, akşam da yemekten sonra 1 saat yürüyüş yaptım ve hiçbir şey yemeden uyudum.

Bu arada belim, sırtım, göbeğim ve kalçam çok inceldi. Kilocak öyle ahım şahım bi kilo vermedim henüz 13 gün oldu ama kıyafetlerimin içinde daha güzel durduğuma inanıyorum.

Bu arada seyit güzel gidiyor. Ben bir gün saf protein, bir gün sebze+protein şeklinde gidiyorum. Bugünkü kahvaltımda, domates, biber, salatalık, lor ve beyaz peynir vardı. Şükür doydum. Bugün de güzel bir yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Yürümek derken gözünüz korkmasın sevgili yürümeyen arkadaşlar. Öyle sporcu değiliz biz, atletizm de yapmıyoruz. Kendi ayarınızda başlayın yürümeye. Nefesiniz açıldıkça ve alıştıkça tempo artıyor zaten. Koşmayın ama. Koşmak bize göre değil. Biz tempolu yürümeliyiz.

Hee su derken. Baktım olmuyor sürekli pet şişe almak. Damacanam boştu. Su aldım. 19 lt su iyiymiş yaa. Pet şişem günde defalarca dolup dolup boşalıyor Böyle iyi oldu. Dipcağzıma da koydum damacanayı, suyum bittikçe çekiyorum kuyudan 3 litre falan içiyorum her gün.

Zayıflayacağız kızlar, kilo veremeyen arkadaşlar sakın haa umutsuzluğa kapılmayın. Yürüyüş sürenizi uzatın, yediklerinizi değiştirin, bitki çayı için ama sakın haa ben zaten kilo veremiyorum, diyip salmayın kendinizi

Pes etmek yakışır mı biz kadınlara

Kızlar nasıl kaçamak yapıyorsunuz anlamıyorum Bakın biz kiloları zaten yiyerek almadık mı? Beyin olarak kendimizi zayıflamaya koşullamadık mı? Ki ben, 122 kiloya nasıl geldim? Tabi ki yiyerek..Yemeyi de severim yani sevdiğim yiyecekler olduğunda önceden saldıray pozisyonuna geçerdim ama şimdi öyle miyim?

Ekmek, şeker, aburcubur, makarna, pirinç, çikolata, ucundan pasta, kıyısından gofret, bi tane çubuk krakerle başlar her şey. Bi tane yedim ne olacak 2 olsun der yer de yeriz. Lütfen nefsimize hakim olalım. Boşu boşuna insülin seviyemizle ve nefsimizle oynamayalım. Kilo vermek harika bir şey. İstediğimiz kiloya ulaştıktan sonra da yürüyüşümüze aynen devam edelim ve abur cubur zaten sağlıksız, hayatımızdan çıkaralım.

Dün arkadaşımla yemeğe çıktık. O ekmekleri lüp lüp götürüyordu. Bir de kocaman bi kase salata aldı, en sevdiğimden; ızgara tavuklu salata..Ama içinde her şey var, yemem yani. Neden yiyip de miğdemi karıştırayım ki. Büyük bir iştahla onu yedi ve tavuk şiş aldık ikimiz. Benim tabakta kızartma, rus salatası ve havuç vardı. Elimi sürmeden onun tabağa aktardım. Aslında yemese iyi olur ama o yiyor. Kilo almayı dert etmiyor. Neysecime dün akşam 2 şiş ızgara tavuk yedim. Yağsızdı. Tuzu az belliydi ama napalım. Yanında da ayran içtim. Bitti. Doymuştum bile Demek ki o da doyuruyor diğeri de. Ama bizim gözümüz aç

Kendimi terbiye ettim kızlar. Yaşlandığımda yalnız ve çirkin bir obez olmak istemiyorum :2: Bacaklarımız kireçlenecek, belimiz bükülecek. Hadi 65-70 kiloya kadar iyi de 80 ve sonrası gerçekten çok tehlikeli. Ben bi 80 olsam, ideal kilom 73'e çok az kalırdı, onu da zaman içinde verirdim. Vereceğim Allahın izniyle.

Zayıfladıkça gerdanım çıkıyor. Mesela benim boynum ince ve uzundur normalde ama kilo alında boyun moyun kalmamıştı. Şimdiden boynum çıkmaya başladı. O kadar güzel bi duygu ki bu. Söyleyin kızlar, bu duygu bi tabak tatlıya ya da abur cubura değişilir mi Aynaya baktığımızda mutlu olmalıyız. Hepimiz 50 kiloluk çıtır olamayız zaten ideal kilomuz da bu değil ama hepimiz kendi ideal kilolarımızda olup sağlıklı ve mutlu mesut yaşayabiliriz

Biraz uzun oldu ama sayfaları okudum, üzüldüm. Nolur kaçamak yapmayın. Diyet zor bir süreç. Tüm emeklerinizi bi çırpıda çöpe atmayın kızlar. Kendinizi ödüllendirmek istiyorsanız yeni yeni cicişler alın içne sığmaya çalışın Ben öyle yapıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…