Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslarrrr

Seyir dönemindeyim 1 haftadir hatta gecti bile sanirim ama hic kilo veremeidm listede olmayan hic bir seyi yemiyorum.
Acaba yine 3gün atak yapip sonra seyire dönemine gecsem vücuduma sok yapmak icin ne dersiniz?

Arkadaslarrrr

Seyir dönemindeyim 1 haftadir hatta gecti bile sanirim ama hic kilo veremeidm listede olmayan hic bir seyi yemiyorum.
Acaba yine 3gün atak yapip sonra seyire dönemine gecsem vücuduma sok yapmak icin ne dersiniz?

bence su, yeşil çay ve yürüyüşü arttırmalısın...kilo verdiğini göreceksin.ben yürüyemiyorum ama evde bisiklet sürüyorum..kolay gelsin ..

amanı bu ne uzun mesaj okurken yoruldum.ama okudum ve söylediklerini hepsi doğru canım:))

galetası da güzel oluyor hatta krebini sevmeyen ben sıklıkla bunu yapıyorum..2 kaşık yulf 2kaşık lor peyniri 1 yum.beyazı
1 çimdik tuz,5 -6 kaşık süt...

ayyy sabah sabah baya döktürmüşsün ama tamamen yasadıklarımı anlatıosun bugun dukanımın ılk gunu :) atak evrem 5 gun bıtsede kurtulsam dıorum ıcımdennn :)) off yaa kılo alması kolay vermesı ne zor lanet bısı yaaaa :)

bence su, yeşil çay ve yürüyüşü arttırmalısın...kilo verdiğini göreceksin.ben yürüyemiyorum ama evde bisiklet sürüyorum..kolay gelsin ..

tsk ederim ommur.
Kitapta yesil cay icmelisiniz diye daha okuyamadim :/ ayrica günde 2litre su iciyorum kahve, cay haric. Bende isimden dolayi yürüyüse gidemyorum ama onada baslicam hevesim kacmaya basliyor böyle imrenmeye basladim offff hamur islerine...

günaydın dukancılar :)
güçlendirmedeyim 2 öğün ödülümüz var o zamanlarda baklava, mantı, yaşpasta yiyebiliyormuyum ?
en çok özlediklerim

güçlendirmedeyim 2 öğün ödülümüz var o zamanlarda baklava, mantı, yaşpasta yiyebiliyormuyum ?
en çok özlediklerim

güçlendirmenin ilk yarısında haftada 1 gün 1 öğün istediğin şeyi yiyebiliyorsun.bunu tatlı yiyerek değerlendirmek istiyorsan öyle yap ama abartma:)) ne güzel güçlendirmeye geçmişsin darısı başımıza diyelim o zaman....

en çok özlediklerim

Güçlendime evresini süre olarak ikiye ayırıp, birinci evrede haftada bir öğün ödül yemeği, ikinci evrede ise haftada iki öğün ödül yemeği hazırlayabilirsin. Ödül yemeği hazırlamakta serbestsin. Bir tatlı, bir tabak mantı olabilir. Ödül yemeklerinin ise iki şartı var; arka arkaya günlerde yememek ve üst üste iki tabak yememek. Dukan diyetinin ya hep ya hiç felsefesi gibi şartlarından biridir diyor Dukancığım ödül yemekleri için.Dukan ödül yemeklerini gün ışığı olarak tasvir etmiş. Kilomuz sabitlenene kadar normal hayata geçmeden önce bir adımdır, alıştırmadır.

belki 2 yerine 1 kaşık olabilirdi ama boşver takma.yemişsin ne güzel olmuştur kimbilir? genlde 1 tatlı kaşığı mısır unu oluyor tariflerde..

Merhaba arkadaşlar cuma günü başladığım atakta bugün son günüm atak döneminin hafta sonuna gelmesinden dolayı çok sıkıntı çektim o kadar çok sevdiğim şeye hayır dedim ki anlatamam ama hiçbir şekilde diyet kurallarına aykırı davranmadım hatta canım kocam bile bana destek oldu ve pazar kahvaltısında yulaflı krep yedi :)... dün akşam duştan önce tartıldım 55,5 kg. sanırım seyir dönemi için hazırım 52 kg az kaldı ...
Bugün sabah ofise gelir gelmez saat 8:00 gibi yulaf kepeğinden krep ve ligth beyaz peynir yedim 9:00 gibi 1 adet haşlanmış yumurta yedim... keyfim yerinde öğlene haşlanmış tavuk ile yoğurt yemeyi planlıyorum....

Seyir dönemini 1 gün pp + 1 gün sp yapmayı planlıyorum ...

Seyir dönemi için eşiminde benimle yiyebileceği tariflere ihtiyacım var hergün ikimiz içinde ayrı şeyler düşünmek istemiyorum...

Özellikle; kurabiye, poaça, tatlı akşam yemeği için uygun tariflere ihtiyaç duyuyorum ... yardımlarınızı bekliyorum.

çok teşekkür ederim ya sabah sabah iyi motive oldum.bu gün tam bir hafta oldu 2 kilo vermiştim cumaya kadar.ama haftasonu hiç verememişim.onu görünce canım sıkılmıştı sabah ama kararlıyım bozmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…