Aslında hergün tartılıyordum ama artık haftada bir tartılıyorum. Tartımı anneme verdim o da sakladı :)
ben tartımı kimseye veremem daha yeni aldım bozarlar tartısız kalırım .senin kaçıncı günün
kilona göre atak günleri yapılıyor diye biliyorum kızım bana dedi 7 gün yap ben tamam dedimBen aslında 2 ocakta başladım ama geçen hafta üç gün bozup aşırıya kaçtığım için, tekrar atakla başladım bozmama kararı aldım. 10 gün atak yapacağım bugün 5. günüm.
Hiç çay içmeyen, bitki çaylarından nefret eden birisi olarak, yeşil çay içmek benim için işkence, zulümtarifi yok.
Yeşil çay içmek nasıl zevkli hale getirilir önerisi olan var mıdır acaba? :)
kilona göre atak günleri yapılıyor diye biliyorum kızım bana dedi 7 gün yap ben tamam dedim
canım ben yeşil çaya taze nane yaprağı ve 1 dl portakal koyuyorum fincana acaip güzel oluyor
kabuk tarçında deneyebilirsin...
mutlaka dene =) yorumunu da sölersin bana olur mu =)
canım ben yeşil çaya taze nane yaprağı ve 1 dl portakal koyuyorum fincana acaip güzel oluyor
kabuk tarçında deneyebilirsin...
portakal yasak degilmiki
Canım sen aynen devam et diyetine, bak nasıl da birden gidivericek kilolar sen bile şaşıracaksın. Vücudunun direnç gösterdiği bi döneme girmişsin anlaşılan, öyle ya da böyle bu direnci kıracaksın. Moralini yüksek tut.
yulaf kepeğini bulamıyorum onun yerine ne yiyebiliriz?
Arkadaşlar dukan ile ilgili birşey sorabilirmiyim ? Ben hiç bir yerde yulaf kepeği bulamadım buğday kepeği olsa olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?