Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

memleketteyim ve büyük mücadele başlıyor..burda kilo vermem gerek ki irademe alkış yapayım

tşk ederim hepimiz amacımıza ulaşırız inş benim tek sorunum yürüyüş yapmıyorum sporsuz devam ediyorum inş bi sorun olmaz

amin insallah, 11 kiloyu sporsuz mu verdin canim? yogun günlerim oluyor, tam anlamiyla yürüyüs yapmis degilim daha ama elimden geldigince hareketli olmaya calisiyorum yürüyüsede baslicam kisa zamanda insallah

ewet sporsuz verdim 2 ayda toplam 1 hafta yürümüşümdür ama çalışan biriyim ordaki hareketler dısında bi aktivitem yok malum havalar soguk hiç çıkasım gelmiyo evden ..

selam dukan kardeşler, ya bu diyet hafta içi iyi gidiyorda hafta sonu çok zor oluyor. özellikle havalar yüzünden evde oturmak zorunda kalınca. canım sürekli bişeyler yemek istiyor. özellikle evli arkadaşlar yemek yaparken nasıl dayanıyosunuz? eşime kuru fasülye pilav yaptım ve o kadar çok canım istedi ki sanki daha önce hiç yememişim gibi.

ya arkadaşlar nie zamanında bu kdr çok yemişim die kendime kızmadan edemiorum..dün aksam misafirliğe gittik,diyette olduğumu söledim bişey hazırlamasın dedim ona rağmen pasta,kurupasta cinsi şeyler vardı bide kuruyemiş...herşeye dayandım da o kuruyemiş var ya nası dayandım bilemiorum..5 kilo civarında vermiştim dün sabah tartılmama göre sırf onun için yemedim dayandım..ama çook zor oldu =(( kendi kendime diorum az kaldı 3 hafta sonra ödül öğünlerim başlıcak o zmn nefsimi körlicek şekilde bişeyler yerim =)) ve bu süreçte hep okuduğum yorumlarınız geldi aklıma ve inanın çook destek oldunuz bana...inşallah hepimiz böyle zamanları atlatıp istediğimiz sağlıklı kilolara ulaşırız..

benim şansıma eşim de evlendikten sonra kilo aldı ve et türü seyleri çook seviyo..ama arada götürdüğü abur cuburlara,benim mecburen yaptığım kekler böreklere dayanmak zor olabiliyor ama sanırım kendimi kapatmışım,oruç gibi..yasak yememem lazım diyorum..

şayet bu diyetle kilo veremezsem ben hiçbir zaman kilo veremem. bir ay sonraki hedefim 75. nefsimi çok zorlamamak için ufak tefek kaçamaklar yapıyorum ama...

SLm kızlar bende Pazartesi aranıza katılmayı düşünüyorum inşallah düşüncede kalmaz uygulayabilirim :)) benim kilom 53,500 hedefim 48 49 falan aslında ben eski dukanciyim gecen sene 4 ayda başladım 56 kiloyla 49 buçuk a kadar düştüm korumayı yarım bıraktım sonrası malum ne bulursam yedim 4 kiloyu geri aldım hepsini geri almadan diyete başlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…