- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
İyi pazarlarrrr :) Bol eksili günler diliyorum hepimizeee...
Günaydın
Bu kepeği ekmek yaparakmı tüketiyorsunuz kızlar...Ben sütle içeyim dedimAğır geldi resmen ağzımda büyüdü yudum
Ben genelde krep yaparak tüketiyorum. Aslında her gün tüketilmesi gerekiyor ama ben o konuda henüz alışkanlık oluşturamadım :S Bir de lorlu tuzlu kurabiye gibi bir şey yaptım ama onu da yemeyi unutuyorum
En mantıklısı krep ya da ekmek olarak tüketmek sanırım ağzımda büyüyor resmen yutarken...Birde benim gibi ekmek olmazsa olmazlardan isek kesinlikle şart pişmişi
krep güzel oluyor,başlangıçta tutturmak biraz zor oluyor hemen bir tiyo vereyim çok kısık ateşte pişir bir yüzü iyice pişince çevir vee afiyetle ye :)
kızlar şimdi dışarı cıkmayı düşünüyorum büyük ihtimal dışarda biftek ve tavuk şiş yerim yanına salata ayran nasıl sizce uygnmu dukanın sebze proteyinin aşamasına
Bifteğe ve ayrana dikkat et yağlı olmasınlar
tamam canım ayranda yoksa yagsız zero içerim akşamları içiyorum iki bardak bir mahsuru yoktur inş
cevap için sağol ama lihgt değil sanırım hiçbirşey yazmıyor. tüm erzurumu talan ettim light meyveli yoğurt bulamadım satılmıyo diye getirmiyorlar sanırımlight yogurtsa yenebiliyor..gunde 2 ögün light meyveli yogurt yeme hakki var.. bu listeyi facede hazirlamislar eminim isinize yarar arkadaslar
Eki Görüntüle 340247
:)) tabi ya bir kac saniye kaliyor diymi ekran..benim makinamda epey agir onu bahane ederdim ne guzel :)) bu dukandan sonra hic iyi dusunemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?