Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Veeee bende başladım bugün itibari ile diyete Kredi kartımızın chipi bozulmuştu yeni kartı bekliyordum böyle gidersem içimdeki heves sönecek diye dün ufak tefek bir kaç birşey aldım ve başladım...Kartım gelsin detaylıca alışveriş yaparım atak ta bitmiş olur o zaman :122::122::122: Bugün çalıştığım için ve dünden hazırlık yapamadığım için süt,yoğurt ve yumurtayla geçiricem günü akşama kadar...Allahtan proteinli ürünlerle aram iyi et dışında...Bakalım inşallah bıkmadan usanmadan devam eder 15 kilo veririm

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.dün çok kötüydüm.çocuklarımdan sonra ben viral enfeksiyon(ateş ve ishal) geçiriyorum.yarında diyete başlayacağım okulun ilk günü ile beraber.üstelik yarın günün herhangi bir saatindede regl olacağım.birde yarın nöbetçiyim okulda tüm gün ayaktayım.karmakarışık birgün olacak.inşallah yarına kadar düzelirim.yinede nasıl bir azimse bu sabah kalkarkalkmaz ilk işim tartılmak oldu.hazır bu kadar sıvı kaybetmişken bir göreyim istedim.yarına artar falan neme lazım.68.3 geldim.15gün önce karne dağıttığımız gün 67.7ye düşmüştüm başka bir diyetle.ankaranın bu seneki çok soğuk kışında çocuklarla evde mahsur kalınca 600gr çok değil gibi geliyor.hekese kolaylıklar diliyorum...

günaydın kızlar dün yazmıştım dünyayı yedim diye ben güçlendirme deyim nerdeyse 2. yarısına geçeceğim o kadar yemeye gr bile almamışım dukanııı seviyorum :) panik yapmayın hedefden sonrası çok kolay yanlış da anlaşılmasın tereyağlı ballı börekler yemedim bir kaç abur cubur(kek, çikolata ) bu hafta saf protein yapmadım ve 2 defa 3-4 yemek kaşığı pilav,makarna ve birkaç meyve ve en kötüsü cips daha ne olsun dünyayı yemişim hepinize sevgiler... ama en kısa zamanda saf protein yapacağım ne olur ne olmaz dikkatli olmak lazım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu gün sebze ve proteyin günümün ikinci günü aldıgım kararla sadece proteyin günüm bitiminde tartılacagım bakalım on gün sonra kac kg vermiş olacagım yalnız reglime gelirsede tartılmam onun bitiminde tartılırım kısmetse

Günaydın

Bu kepeği ekmek yaparakmı tüketiyorsunuz kızlar...Ben sütle içeyim dedim Ağır geldi resmen ağzımda büyüdü yudum

Ben genelde krep yaparak tüketiyorum. Aslında her gün tüketilmesi gerekiyor ama ben o konuda henüz alışkanlık oluşturamadım :S Bir de lorlu tuzlu kurabiye gibi bir şey yaptım ama onu da yemeyi unutuyorum

Ben genelde krep yaparak tüketiyorum. Aslında her gün tüketilmesi gerekiyor ama ben o konuda henüz alışkanlık oluşturamadım :S Bir de lorlu tuzlu kurabiye gibi bir şey yaptım ama onu da yemeyi unutuyorum

En mantıklısı krep ya da ekmek olarak tüketmek sanırım ağzımda büyüyor resmen yutarken...Birde benim gibi ekmek olmazsa olmazlardan isek kesinlikle şart pişmişi

En mantıklısı krep ya da ekmek olarak tüketmek sanırım ağzımda büyüyor resmen yutarken...Birde benim gibi ekmek olmazsa olmazlardan isek kesinlikle şart pişmişi

krep güzel oluyor,başlangıçta tutturmak biraz zor oluyor hemen bir tiyo vereyim çok kısık ateşte pişir bir yüzü iyice pişince çevir vee afiyetle ye :)

kızlar şimdi dışarı cıkmayı düşünüyorum büyük ihtimal dışarda biftek ve tavuk şiş yerim yanına salata ayran nasıl sizce uygnmu dukanın sebze proteyinin aşamasına

merhaba kızlar benim bugün 10. günüm ilk 5 gün atak yaptım 1.900 gram verdim ama son iki gündür 200 gram 200 gram artıyorum tartıda ve bu beni bunalıma sürüklüyor. 1 ayda 5-6 kilo verenler nasıl verdiler acaba. Kitapta sebzeye geçtikten sonra kilo artışı olabilir deniyor bunu yaşayan sadece ben miyim yoksa sizde de bu tarz şeyler oldumu. Bugün yürüyüş olayını arttırıcam bide öle deneyelim. Bi süre tartılmadan devam edeyim diyorum psikolojim bozuldu artışları görünce bunalıma girdimmm(

merhaba ben bu diyete yaklaşık bir yıl önce başlamiştım ve 74.5 ten 69 a düşmüştüm. Şuan 78(!) im((
çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. atak evresinde kilo vermeyi hızlandırmak için neler yapabillirim?

cevap için sağol ama lihgt değil sanırım hiçbirşey yazmıyor. tüm erzurumu talan ettim light meyveli yoğurt bulamadım satılmıyo diye getirmiyorlar sanırım

Kizlarrr kabizliga napicaz ya? Ben cok kotuyum iki haftadir.herseyi denedim( doktora da gittim.ilac verdu ama faydasinu goremedim.bitki caylari,yer elmasi iluk sut hatta kabizlik icin bitkisrl hap kullandim.wcde gozlerimden yas gelio resmen((

merhaba arkadaşlar. bende bugün başladım dukan diyetine. forumu iyi takip ediyorum. sizden aldığım hırsla karar verdim. üç gün saf protein yapmayı düşünüyorum. 83,5 la başladım. bakalım yarın kaç çıkacağım. daha sonra sebze ve protein yapmayı düşünüyorum. ilk başta kendime çok büyük hedefler koymadım. yani 10 kilo vereceğim şu kadar olacağım diye kendimi strese sokmak istemiyorum. ilk hedefim 70 li rakamlara ulaşmak. ondan sonrasında tekrar hedef koyacağım. yani küçük hedefler koyacağımki o kiloya düştüğümde motive olayım. bunu başardım şu rakama düşmeyide başarabilirim diye düşüneyim. verdiğim kiloları buradan paylaşacağım. yarın kilomu yazarım.

eveeettt.....
doğumgünüm olan bugün işi abarttıktan sonra:)) az önce çıkıpp....
light yoğurt, süt, yumurta, tavuk ve yağsız kıymaa aldım...
ayrıcaaa birdee yulaaaf kepeğii....

ayrıca hep 72 diyordum ama az önce tartıldım 71 çıktım:)
buda iyi bir şey tabi -1 ile başlıcm
yarın sabah kalkıp tekrardan tartılcam ve bel / basen ölçücem:)

inşşşş sizin başardıklarınızı bende başarabilirim:))

06.02.2011 Atak 1:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…