canım dukan da yasak ama kabızlık için doktor önrmişti bir ceviz içini akşamdan bir bardak suya koyuyorsun sabah aç karnına bunu içiyorsun ve cevizide yiyorsun bu iyi geliyo bir dene istersenKizlarrr kabizliga napicaz ya? Ben cok kotuyum iki haftadir.herseyi denedim( doktora da gittim.ilac verdu ama faydasinu goremedim.bitki caylari,yer elmasi iluk sut hatta kabizlik icin bitkisrl hap kullandim.wcde gozlerimden yas gelio resmen ((
canım dukan da yasak ama kabızlık için doktor önrmişti bir ceviz içini akşamdan bir bardak suya koyuyorsun sabah aç karnına bunu içiyorsun ve cevizide yiyorsun bu iyi geliyo bir dene istersen
Kizlarrr kabizliga napicaz ya? Ben cok kotuyum iki haftadir.herseyi denedim( doktora da gittim.ilac verdu ama faydasinu goremedim.bitki caylari,yer elmasi iluk sut hatta kabizlik icin bitkisrl hap kullandim.wcde gozlerimden yas gelio resmen ((
Ben dukan diyetiyle 3 haftada 7 kg vermiştim:)
merhaba ben bu diyete yaklaşık bir yıl önce başlamiştım ve 74.5 ten 69 a düşmüştüm. Şuan 78(!) im((
çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. atak evresinde kilo vermeyi hızlandırmak için neler yapabillirim?
kızlar merhabalar bende bu diyete başlamayı düşünüyorum yalnız yulaf kepeği yemek zorunlu mu? baya bir sayfa okudum göremedim.. daha önceden sorulduysa özür dilerim.
şimdii yarın başlayacağım atak için;
sabah;
1 yumurtadan peynirli omlet ve süt
öğlen;
1 dukan krep içine jambon ve yağsız yoğurt
akşam;
kalan diğer krepim ve içine kıyma + ayran diye düşündüm...
akşam kursa gittiğimden devamlı aparatif yemem gerekiyor ve bu krepler bnm kurtarıcm olacak diye düşünüyorum.
arada bitki çayı içerim ve acıktığımda yoğurt yerim:)
benim sormak istediğim bişey var;
bağırsakların temizlenmesini ve yenilenmesini sağlayan; cilde de bi çok faydası olan KEFİR bu diyette serbest mii?
açıkçası ben kullanmak isterim:) vücutta kesinlikle ürik asit bırakmıyor ve bağırsakları rahatlatıyor.
kızlar merhabalar bende bu diyete başlamayı düşünüyorum yalnız yulaf kepeği yemek zorunlu mu? baya bir sayfa okudum göremedim.. daha önceden sorulduysa özür dilerim.
Yulaf kepeği tok tutup kilo vermeyi hızlandırdığı için kesinlikle öneriliyor.
Light kefirin tüketildiğini okudum. Yağ oranı dikkate alınarak tüketilebilir. %2 yi geçmediği sürece sorun olmaz diye düşünyorum.
canım kefiri hazır almıcm kendim mayalıcm evde light süt ilee sorun olmaz sanırımm tokta tutar valla:))
Bence o zaman hiç sorun olmaz. Nasıl yapılıyo ki bu kefir :)
kefir taneleri var cnm.. alıyorsun sütte yoğurt gibi mayalamaya bırakıosun akşm sabh demire değmicek şekilde süzüosun...
aynı taneleri kullaabiliyorsuun....
cidden çok faydalı birşey...
Selam kızlar. Mezuniyete üç dört ay var. 65 kilo oldum birden. Ve yurtta hazır gıdalarla diyet yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?