Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanın sitesinden test yaptınız mı ?öyle kafanıza göre atak yapamıyorsunuz çünkü...

günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.Kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor

dukanın sitesinden test yaptınız mı ?öyle kafanıza göre atak yapamıyorsunuz çünkü...

evet dukanda test yaptım 4 gün çıkmıştı ama ben dayanamam diye kendime 3 gün demiştim...
kilo verme hızı ve zamanı bize göre...
kitabıda okuduğumda kendin düzenini oturtabiliyorsun.

birde açıkçası ben çok fazla sebze sevmediğimde sebze+protein gününe geçmeye çekiniyorum.
tam o noktada vazgeçmemel için diyeti biraz daha benimsemeliyim sanırım...

kimse bişi yazmiinca ben de bişi dememştim =) 1.2 kilo vermişim toplam 3 günde =) ama aksam yemek yemememle alakalı mı bilmiorum =) senin nası gidio??

günaydın canım.bir öğün yemedin diye 1.2kg vermezsin.belli ki diyetini güzel yapıp zayıflamışsın.tebrik ederim.ben dün başladım.regl,ishal,diyet,2gecedir uykusuzluk hepsi birarada.ama ben çok yiyemedim.çünkü yulaf kepeği inanılmaz şişiriyor.midemde yer kalmadı başka şeylere.birde regl olunca görülen kilo artışına lütfen kimse takmasın.ishalden deli gibi su kaybettiğim halde bugün düne göre 600gr fazla görünüyordum.

Günaydın herkese.

Bugün tartıldımmm. Büyük gündü benim için :) 1 kilo daha gitmiş. Eve gideyim cetveli güncellerimmm :)

Sütlü light sosisler var beşler marka onlar serbest.
Tatlı için sütaş light meyveli yoğurt yada tarçınlı süt.
Dukan ekmeği tarifler bölümünde var. Google de var.

ilk ay da daha fazla veriliyorya o yüzden azsındım
ben 27 gündür diyetteyim son 1 haftadır 4 kez tükettim eyvah eyvah :2:

Duraklamaya sebep olabilir canım fazla yememeye çalış derim.

Öğün atlamak zaten kilo alma sebebidir. Vücut kendini savunmaya alır öğün atladığında ve bir sonraki öğünde ne yersen ye enerjiye döner yani depolara gider.
Puding de sınırlı serbest ürünlerden bence fazla tüketme canım.

kızlar bu dukan harika bişey gercekten onu söyleyim birde kitapta diyor ya üç günden sonra aclık hissedilmez cok katılıyorum ben artık sırf metobolizmem calışsın diye zorla yiyorum

Aynen bende zor yiyorum.

Süper görünüyor ki kabak sevmeyen biri olarak kesin demeyeceğim.

kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim yulaf kepeği - yulaf ezmesini ve goji berry i nereden temin ettiniz?
alıcam ve ben de başlayacağım

Yulaf ezmesi yasak canım. Kepeği ben Makro centerdan alıyorum kanyondan. Goji berry aktarlarda var ama ben hiç kullanmadım.

ben çok yemek yiiyorum atak evresinde yemeyi kısıyım mı yoksa problem olmaz mııı????

Serbest olan gıdalarsa çok yemek sorun değil.

Dün üçgen peynirlerle ilgili yazı okudum face de ki Simlanın sayfasında.
Yağ oranı fazla olduğu için tavsiye edilmiyor.

regl dönemim şiştim resmen.gr oynamıyor - adına .neyse bakalım neler olacak..

Reglden sonra süper sonuç alacaksın cnm eminim.

anladım ben 1,5 aydır bu diyeti yapan biri olarak fikrimi söyledim.gerisi size kalmış.kolay gelsin..

normalde acaip proteinciyimdir.et,balık,yoğurt vs. bayılırım ama sp günleri artık işkence oluyor bana .yanlış anlaşılmasın asla dönüş yok da bir öneride bulunun bana sp günlerini renklendirecek:))))))

anladım ben 1,5 aydır bu diyeti yapan biri olarak fikrimi söyledim.gerisi size kalmış.kolay gelsin..

canım benim çok teşekkür ederim tabikide burdaki herkesin fikri ve düşüncesi önemli.. eğer öyle olmasadı burdan destek olup devam etmek yerine herkes kendi başına yapardı:)
hepimize kolay gelsin:)

canını sıkma bende 60 da takıldım tam 13 gün ama geçti sonra .sakın moralini bozup diyeti bırakma tamam

günaydın kızlar o kadar mutluyumki anlatamam yıllar sonra tartıda 57 yi gördüm:)boyum 1,69 herkes yeter artık güçlendirmeye geç minicik kaldın diyo ama ben ya kadar devam edicem.bide hastayım üç gündür sinüzit oldum antibiyotik ve tylolhot iiyorum.acaba tylolhotdaki şeker beni etkilermi ya kızlar.önceden ballı süt içerdim boğazım için içmiyorum artık

güldüm çünkü paranoyaklaşıyoruz resmen ben de herşeyin içindeki karbonhidratı şkeri düşünmekten helak oldum..çok geçmiş olsun.birşey olmaz zaten tylolhot çok da faydalı bir şey değilmiş çok ihtiyaç duymuyorsan içme istersen.

arkadaşlar dün benim değişik birşeyler yemek isteme günümdü sanırım.etin yanında onu biraz şenlendirecek birşeyler gibi.neyse markete gittim (açken markete gitmeyin fikri ne kadar doğruymuş) soslar filan aldım ajvar vs gibi.akşam sebzeli somon yapmıştım yanında açtım birkaç çatal kreple yedim sonra bir bakarım içindekilere şeker var amanınnnnn.sonra kendi kendime amannn 2 çataldan birşey olmaz dedim ama sanırım olacak.:18:ya da özel günüme az kaldı onda bir tuhafım.acıkıyorum,gerginim falan filan...

Herkese günaydıııın :)

Diyete yeni başlayan arkadaşlara sabırlı vee bol eksili günler diliyorummm :)

Bugün ne oldu bilmiyorum ama çok acıktım benn :) öğlen için getirdiğim tüm tavuklu köfteleri yedimmm

günaydın canım =) 1,2 olmasa da 200-300 gramı o yusden olabilir die sevinmeye korktum =)) eet tatlım regl çok farkettiriyor..hala ishalsen kahve iç,bol su iç bi de kola da işe yarıo..(diyete uygun olarak) 7 kiloymuş hedefin çok rahat verirsin bence..benim 34. günüm,7 gitti bile..ama daha var fazlam =(

anlamıyorum bazen diyetisyenleri...
tabiki okumuşlar emek vermişler ama hepsi tekdüze şeyler söylüyor.
oysa herkesin vücut yapısı farklı... metabolizması farklı...
ben 2 çok iyi özel hastanede 2 tane çok iyi diye bilinen diyetisyene gittim...

verdikleri liste kilo vermek için değil sanki... düzenli beslenmeyi aşılıyorlar...
zaten üstüne de bindi kilolarım.

her diyetin kısmi zararları olabilir tabi... ama psikolojik yararlarını düşünmüyorlar.
ve insanın psikolojisi ne kadar iyi olursa zorluklar altından okadar rahat kalkabileceklerini de...

dünyada kendini kanıtlamış 2 isim Mehmet Öz ve Ender Saraç kabul ederken diğerlerinin asla olmaz demesi aklıma şunu getiriyor;
bunlar işi artık ticarete dökmüş... bu asla olmaz diyorlarki zararlı diyorlarki... onlara talep artsın.

günaydın kızlar,
ben dünden beri 100 gr mervişim ya moralim çok bozuldu acaba çok mu yiyorum ne dersiniz.
sabah:biraz light kaşar peynir_2 ince dilim light hindi salam
öylen:tavuk ızgara ve light cola
akşam:tavuk_ayran
günde 2,5 lt su içiyorum ama aralarda bişey yemiyorum

kızlar verdiğim tüm kiloları yağdan verdim diyemem. ama sonuc olarak diyetisyene gidip ölçüldüğümde kas kutlemin cok azalmadığını gördüm. ki kas kutlem fazla oldugu icin zayıflayamıyordum. diyetisyen kastan da gitse senin icin cok sorun degil dedi. cunku ciddi kasım varmış. verdiğim 13 kilonun bırakın da 2 kilosu kastan gitmiş olsun:) bence verilen yağları dusununce bu cok da saglıksız bir durum degil

selam,

ben de fransa'dayim, bjorg marka yulaf kepegi aliyorum. son d'avoine diye geciyor, simdiye kadar sadece buyuk supermarketlerde (auchan gibi) bio raflarinda bulabildim.

kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…