Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyetle ne kadar sürede n e kadar kilo verebiliriz

kişinin metabolizmasına göre değişiyor verilen kilo miktarı. ilk evrede, uygulandığı günle orantılı olarak 2-5 kilo arası verebilirsin. ikinci evrede ortalama haftada 1 kilo. üçüncü evrede kilo vermiyorsun, verdiğin kiloları geri almamak için. son evre ise hayat boyu sürüyor.
ama dediğim gibi, metabolizmana ve şu anki boy ve kilona bağlı tabii ki verdiğin kilo.
ayrıca başlamadan önce kitabını mutlaka okumanı öneririm.
kolay gelsin :))

kahvaltı ekmek yulef ekmegi 1 yumurtayla menemen sebzeli lor

öglen tavuk 1 cay bardagı zero közlenmiş patlıcan biber ıkı kaşık

akşem bol yogurt haşlanmış bürüksel lahanası sebzeli lor arkadaşlar her türlü yorum acık yanlışım varsa lütfen söyleyin tecrübeli olanlar zahmet olmasa

selam arkadaşlar,
bugün benim ikinci kilom sabah tartıldım yarım kilo vermişim bugün daha iyi hissettim kendimi, ama benimde reglim çok yakın ondan galiba öyle çok tuvalete gitmek isteğim filan yok umarım haftaya herşey hızlanır

canım sen ne dersine çalışıyorsun? ben kaçırımışım galiba.... yoksa benim gibi kpssylami uğraşıyorsun sende....
benim diyet regl de bitti artık iyi, hastalıkta geçti şükür, 60lara doğru hızla yol alıyorummmmmm

hadi bakalım hayırlısı.düğün telaşıda girince işin içine istediğin kiloya inersin merak etme.ama ondan sonra korumayı bilmek asıl önemli olan.inşallah bu hepimizin son diyeti olur.

merhaba arkadaşım.bir tiroit hastası için 1ayda 3kg gayet iyi bir sonuç.şanslısın ki eşinde yapıyormuş.ben bu sayfalarda tiroit hastası olduğu halde verebildiğini söyleyen birkaç kişiye daha rastlamıştım.kolaylıklar dilerim.

durmadan kaçamak yapıorum geçen sefer hiç böyle olmamıştı bu arada yulaf kepeğim geldi nasıl krep yapacağımı tarif edebilir misiniz? çook öptümm

Bilge'cim tebrik ederim seni.işte azmin zaferi.dahada gidecekler inşallah.bir de şu ticker'ını güncellesende kaç kilo verdiğini görsek:))

bugün ilk defa bu kadar çok acıktım dukana uygun ne varsa yedim. Şimdi midem bulanıyor ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Böykkkk

bugün ilk defa bu kadar çok acıktım dukana uygun ne varsa yedim. Şimdi midem bulanıyor ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Böykkkk

:))) bugünde vardı birşeey:))) bende öldüm öldümm:)
içimde başka bir canavar uyandı sanki o yemek istiyormuş gibii:))

nesekii az önce kurstan geldim ve tarçınlı sütümü içtim biraz sakinledim:)

ama saat 6 ya kadar fenalardaydımmm:)

inşş her günümüüz böyleee geçmeeezzz

yağsız yoğurt çok tatsız oluyo ama deniycem cnm çok sağol

kızlar anladığımı anlatıyorum birisi yardm etsin dogrudur desin:)..atak evresnde sadece protein tüketiyoruz bunu çok iyi anladm. 2.aşamada sırasıyla sebze ve protein ve protein günleri yapıyruz mesela 1 gün karışık sebze ve protein tüketirken ertesi gün sadece protein tüketebiliyoruz,istediğimiz kiloya gelene kadar bu aşamada kalıyoruz. 3.aşama da hergün sebze ve protein günleri karışık tüketebiliyoruz yani ayrıca 6 gün meyve yiyebiliyruz 2dilim kepek ekmeği yiyebiliyruz.haftada 2 gün makarna ve pilav yiyebiliyoruz ve haftada 2 kere istediğimiz birşeyi yiyebiliyoruz mesela bu pasta olabilirmi:) ..ve verdiğimiz kiloyu 4.5 la çarpıyoruz bu diyeti çıkan gün sayısı kadar yapıyoruz..son aşamada ise istedigimz herşeyi yiyebiliyoruz sadece haftada bir gün protein günü yapıyoruz.dogrumu kızlar?

örnek veriyorum atak bitti 60 kilodasın hedefin 55 kilo ,seyir evresinde 5 kilo verip 3.aşamaya geçtiğinde 60-55 =5 kilo
her bir kilo için 10 gün güçlendirme evresine başlıyosun.yani 10*5=50 gün güçlendirme evresi.
bu evrenin ilk 25 gününde haftada sadece tek bir öğünün serbest (yani dilediğini ye tatlı da ye )
ikinci 25 günde ise serbest öğünün haftada 2 kere (tercihen 2 serbest öğünü peşpeşe olmaması ve farklı ardışık günlerde olmaması tercih ediliyor.
ve mutlaka her perşembe saf protein diyeti yani atak evresinin bir günü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…