Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bendede oldu canım ama ardından saf protein ve dukana uygun beslenme bu aralar pek düzgün olmasa bile hala 57 korkma düzene girecek kaçamak ardından sıkı tut yetiyor kolay gelsin dersine iyi çalış bu sene inş olacak.

Allah'ııımmm nası özendim nasııı... Şimdi toplamda ne kadar sürede gitti bu kilolar şekerim...

Son düzenleme:

çok tebrik ederim canım

teşekkürler canım, içime su serptin valla.
Bu sene bu iş bitecek

Yemek yapmayı bilmiyorum :) o yüzden ögünlerde neyi nasıl yapıpta yıyeceğimi bilmiyorum evt kesınlıkle zıhınsel motıvasyona ıhtıyacım var cunkı ne zaman dırensem dıyet ıcın dırencımı kırıyolar walla sabah kalkıp burda okuduklarımı yapmaya calısıcam bakalım imkan var aslında ama bizimkiler zora koşuyo normal bi diyet listesinin hutbesini yapıyolar sonrada annem dalga alıyo dırek tabii biryerden başlamak lazım dıye kavga gürültü kendımı odaya kapatıyorum yarın karşılarında durup bıran once baslamaya calısıcam..

çok enteresan.. bu geleceğini etkilemekten başka bişey değil... aldırma sen onlara... elinin altında internet... onlarca yüzlerce dukan tarifi bak yap inan hiç zor değl... tam tersi çokda keyifli... benim annem her akşa eve gittiğimde kızım karnın biraz daha çekilmiş oyy diyee sarılıp öpüyo beni... sizinkiler de bi değişikmiş yani... aldırma sen aldırma... yap diyetini bakma kimseye... herkes kendine baksın sen kendini düşün kuzum...

Evet geleceğimi çok etkiliyo 18 yaşında 125 kiloyum dershaneye gidemiyorum bu sene üniv sınavlarınada gıremıyorum kazansamda gıdemem zaten hıc yoktan 1 senemi kaybettim kilo yüzünden wallahi kilolu olupta özgüveni olanlara hayranım ve insanın arkadasında birisi olması desteklemesi güzel bir hismiş çok teşekkür ederim.. annemin kelimelerini aldırmadan yarın başlıycağım ayrıca mobilim e-book olarak dukan dıyetı kıtabını nereden mobıl ındırebılırım acaba bılen varsa özel yada burdan mesaj ceksın yıne burdanda bakarım umarım hersey yolunda gıder..

kızlar benimde leke problemim vardı yüzümde onu halletttim.şimdi kilolarımla başım dertte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…