Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence bu konuda çok acımasız eleştirilere gerek yok.hepimiz zayf olmak isteriz yada zayf olmak istemesek o kadar mükemmel olsak boğazımızı tutuyo olabilsek neden kilo alalım ? bide bu açıdan herkesin zaafları vardır zayıf oldğu noktalar vardır varsın yemek olsun.nası olsa o kilolar veriliyo ama bugün ama yarın

seni çok iyi anlıyorum. çok değil 1 hafta öncesine kadar ben de senin gibiydim. ama cuma günü başladım diyete, bugün atak evresinin son günündeyim ve hiç bozmadım. forumun çok faydası oluyor. burada yazılanları oku sürekli. emin ol yapabilirsin canım, bu kadar kafana takmamaya çalış.

he bir de ben durup durup adriana lima'nın miranda kerr'in filan fotoğraflarına bakıyorum o şekilde motive oluyorum, sen de istersen dene kolay gelsin canım.

herkese selaaaam bugün son günüm atak evresinde. hala yaramazlık yapmadım yapmam da umarım.
bugün çok acıktım nedense. sabah krep yapmaya çalıştım, başarız oldum ilk denememde ama yedim yine de tadı fena değildi. öğlen de tavuk şiş yedim. ama şu an midem kazındı resmen. en iyisi yoğurt atıştırmak.

Ya kızlarr nasıl yapıyosunuz ya ben ögün ögün yiyemiyorum tek ögün yiyebiliyorum oda akşam yemeği saat 8 de yeniyo bide bizim evde şu yeme alışkanlığını nasıl elde edebilirim zayıflayamıyorum hıc yememe ragmen hala 125 'im bende bu dukan diyetini çok deneyim dedim ama annemler karşı çıktı biz sana herzaman et balık tavuk pişiremeyiz neyse o dediler kafam karıştı biri banada anlatsın nasıl başardığını..

tebrikler canım umarım istediğin kiloları çabuk ve saglıklı verirsin

bende yağlı peynirlere bayılıyodum ve onlarsız kahvaltı yapamıyordum ama artık hayatımda bir süre olsada lıght peynirler var

senin adına üzüldüm açıkçası... bizim evde de her akşam saat 8 de yemek yenir ama akşamdan annemle birlikte gündüz işyerinde yemem için sabah-öğle-ara öğünler için mutlaka bişeyler hazırlarız... bazen eve gittiğimde ben yapıyorum kendime yemek bazen annem yapmış oluyo... ama sende ailenden bekleme kendi yemeğini kendin hazırlayabilirsin... aslında çok kolay... bi gün tavuk ızgara yada yağsız tavada kızartırsın... bi gün kıymasını yapıp köftesini yapabilrsin... yada sakatat türü de olabilir... diyet biraz masraflı yorabiliyo ama eğer imkanın varsa dene derim... bu diyette desteğe ihtiyacın var fakat bedensel değil zihinsel desteğe... senin motive olman yeterli... aldırma sen kimseye kendi elinden geldiğince dene... görüceksin zamanla destek olucaklar... ama unutma ki ne kadar sık yersen o kadar kolay zayıflarsın... tek öğünle metabolizman tembelliğe alışır söyliyim...

evet bu diyet biraz masraflı ama aileni çok istediğine dair ikna edebilirsen umarım sana yardımcı olurlar

merhabaaa..
ben de bu diyete 1 ay oldu başladım. seyirdeyiz, eşim de yapıyor. daha önce yazın da yapmıştım ama yazın çoook zor oluyor meyveler, dondurmalar filan.. olmadı tabii.. şimdi daha kolay ama. ben tiroit hastasıyım. metabolizmam çok çok yavaş çalışıyor normal bir insana göre. e hal böyle olunca hayatım diyetle geçiyor. daha önce 2 kere diyetisyenle kilo verdim. birinde 10 birinde 12 kilo. hiçbizaman tamamen geri almadım ama hamilelik hariç. çok aldım hamileliğimde. önce diyetisyenle 10 kilo vermiştim, 2 sene sonra 8 kilosunu geri aldım ve üstüne hamile kaldım maalesef. 22 kilo da hamileliğimde aldım.. şimdi hamile kaldığım kilodayım ama kilolu hamile kalınca zor işte.. umarım vericem, umarım.. 1 ayda 3 kiloya yakın verebildim ancak rahatsızlığımdan ötürü. olsun buna da şükür. ben de 2 ayda vermem de 4 ayda veririm di mi? veririm di mi?????

bu ara pek giremiyorum herşey yolundadır umarım, sakın vazgeçmeyin eninde sonunda gidecek bu kilolarrrrrrrr

eger kilo vermeyi gerçekten gönülden istiyosan verirsin mutlaka yavaş yavaş vermen hiç moralini bozmasın eninde sonunda kilolar seni terk edicek unutma

elbette vericeksin... çünkü çooook istiyoruzzz....

Son düzenleme:

kesin verirsin canım diyete devam spor ve suya devam mutlaka verceksin :)kolay gelsin sevgiler...

ay inşallah inşallah... hepimiz vericez.. şimdi de böyle ticker yapınca pek az gözüktü gözüme be yaww.. ama inceldim baya hissediyorum.. kotuma çook rahat giriyorum bikere. daha ne olsun. sağolun arkadaşlar destek için..

bende rejime başlamadan önce kotumu giydiğimde pek hareket edemiyodum dar olduğu için ama bu hafta gayet rahat oldu çok seviniyorum

Selam kızlar,

Bu sabah 1 domates bi yumurtayla menemenimsi bişi yaptım içine bol acı biber döküp bi güzel yedim ve de doydum. Aradacanım bişi çekmedi bi kupa yeşilçay içtim ve az önce de çılbır yedim. 2 yumurta, 2 kaşık yoğurt ve yine bol nane, pul biberle doydum. Çılbır güzel bir yemek. Özellikle atak yapan arkadaşlara tavsiye ederim. Farklı bir lezzet.

Diyet harika....Aynaya baktım, belim, sırtım incelmiş. Sütyen kesiği şeklinde bılım bılım olan yerler erimiş. Çok ama çok mutluyum. Öylesine motive oldum ki kızlar. Zayıflamak ne güzel bişi yaa. Aynaya baktım sırtım incelmiş ya hani, çok çok tarifsiz çok mutlu oldum

bugün zor giden bir gün olduğunu sabahtan beri söylüyorum.
az önce diyet bölümünde başarı resimlerine baktım tek tek her sayfaya...

ve onlar vermiş ben 2 günde vazmı geçicem diye kendimi motive ettim:)
her aklıma yemek geldiğimde bunu yapıcam:)
zayıflık güzel şey o resimlerde de bunu gördüm:)

biz dukancılarda paylaşalım öle resimlerimizi:)
kiloluuu veee zayıf halim diye:)

Bütün arkadaşlara diyetinde kolaylıklar, yeni gelenlere de ayrıcana hoşgeldiniz diyorum

desendesencim nasıl gidiyor? sevgiler

Merhaba canım, senin nasıl gidiyor? Haftasonu mükellef bir akşam yemeği yedim Patlıcan kebap, acılı ezme, bir kaç tane yaprak sarma, bir tane içli köfte, haydari, iki tane çiğ köfte, közlenmiş domates ve biber, tabiki yanında da içecek ödül öğünümdü, çok mu kaçırmışım acaba?? Heee tatlı olarak da Nestle köstebek kurabiye yedim iki tane (çok acayip bişiymiş)
bu bişi değil daha.... ertesi sabah da kahvaltıya gittik. Normal kahvaltılıkların yanında yarım balon ekmek yedim, bir iki kaşık da bal-kaymak.

Arka arkaya olmuş oldu, pazartesi tartıldım 1 kilo fazla çıkıyorum. Sende de oluyor muydu böyle?? Ben fazla mı abartmışım ondan mı oldu acep :18:

NES'cim senden N'ber, nasıl gidiyor canım??
Ben haftasonu dersaneye başlıyorum, bu aralar pek giremem foruma ders çalışmam lazım. Ama arada bi yoklarım B

Beni özleyin anacım bayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…