Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bi de nası bi aralıktır 45-55 dimi =))) eet zaten ben yemeyi bu kdr severken hayatta sırf kemik olamam =)))

ahahaha aynen bende ya:)
öle çooook zayıf insanlara pek özentim yok:)
Osmanlı Torunlarıyız azcık etimiz budumuz olsun:) Giydiğimiz kıyafeti TAŞMADAN dolduralım yeter:)

Tatlandırıcılı sakızlardan da çiğneyebilirsin

97 kiloyla başladım 10 gün atak evresi yaptım 6 gündür de seyir evresindeyim .atak evresinin 5-6. günlerine kadar 93 e düşmüştüm,hala 93 teyim ( reglimde yeni bitti ,şişlik var desem.Normalde hızlı kilo veren bir yapım ver ama offfffffffffffff ,direncim kırılmaya başladı ((((

Direncin kırılmasın bir kaç gün bekle inecektir o zaten regliden kaynaklıdır.Kitapta kilo da eksilmeye yoksa yürüyüşü bir saate çıkarın diyor birde öyle deneyin

ahahaha aynen bende ya:)
öle çooook zayıf insanlara pek özentim yok:)
Osmanlı Torunlarıyız azcık etimiz budumuz olsun:) Giydiğimiz kıyafeti TAŞMADAN dolduralım yeter:)

hem hatun dediğin azıcık etli olmalı =) daha güsel duruo bence de kıyafetler içini doldurunca =))

Direncin kırılmasın bir kaç gün bekle inecektir o zaten regliden kaynaklıdır.Kitapta kilo da eksilmeye yoksa yürüyüşü bir saate çıkarın diyor birde öyle deneyin

desteğin için teşekkürler mutlucuğum.İnşallah öyledir.spor atak evresinde yaptım ondan sonra yapmadım yarım saat yürüyüşle tekrar başlayayım bugün o zaman ....

fadime hanım ben gittim baskül aldım ,evdeki tartıda bi yanlışlık vardır diye :) ama nafile ... biraz daha sabredelim bakalım ,inşallah birden düşecek o kilolar,vücut direniyor şu anda ,ama h,iç direnmesin canını okuyacam bu kiloların

Son düzenleme:
desteğin için teşekkürler mutlucuğum.İnşallah öyledir.spor atak evresinde yaptım ondan sonra yapmadım yarım saat yürüyüşle tekrar başlayayım bugün o zaman ....

slm kızlar nasılsınız bende 1 haftadır aynı kiloda takıldım kaldım

Spor önemli heyoo ihmal etme soğuk diye çıkamıyorsan dışarda evde yap egzersiz...

Fadime moralini bozma okuyosan buraları herkes aynı şeyleri yaşıyor zaman zaman...

inşallah ama ben hiç spor yapamıyorum bu aralar ondan olabilirmi

inşallah ama ben hiç spor yapamıyorum bu aralar ondan olabilirmi

slm kızlar nasılsınız bende 1 haftadır aynı kiloda takıldım kaldım

Slm. ben 8 kılo verdıkten sonra 20-25 gun 72 ye takıldım kaldım. ama sonunda bu hafta 71'e dustum. ama pek yuruyemedım sanırım duraklamalar bıraz da yurumekle alakalı.2 ayda 9 kılo vermıs oldum ama toplasan bir ıkı saat yurudum ve 3 kez falan da spor yaptım.yuruseydım belkı de 12-13 kılo vermıs olacaktım.

arkadaslar
ben 1 haftadir hep kacamaklar yapiyorum ve 1 kilo almisim. Suyumu icmedim yulafimi yemedim offff offff
Simdi seyirden devam edecegim 1+1 ne dersiniz?Dünde raclett'le patates yedim, valla herseyden yedim

ühüüü ühüüüü direncim gitti artik sanirim

Tam diyete başlıcam grip oldum yaaaa

başlasammı diye düşünüyorum acaba direncim düşermi

ne yapmalıyım???

ben e-kitabi amazon uzerinden satin aldim, sen de bakabilirsin. kolay gelsin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…