Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yarın bölüm toplantımız var ve ben tepsi tepsi börek siparişi verdim. Siparişi iptal ettirip herkese dukan krep poğaça falan mı yapsam ki heheheheh :))))

Yarın bölüm toplantımız var ve ben tepsi tepsi börek siparişi verdim. Siparişi iptal ettirip herkese dukan krep poğaça falan mı yapsam ki heheheheh :))))

ben ilk defa dukan pogaçası yaptım çok güzel oldu.kepekli çorbada yaptım nefis oldu ben zayıflıyamıyorum bari kızım zayıflasın

ilk başlarda içiyordum ama şimdi hiç içmek gelmiyor midem bulandı sudan artık ama bu diyette içmekte şart
bende sudan nefret ederdim.. ama şimdi içiyorum alıştım hemde... ayrıca işteyken 3 lt kesin bitiyo... eve gidince deli gibi susamış oluyorum 1 lt de evde içiyorum yatana kadar... ben bile hayret ediyorum ama insan su tükettikçe susamaya başlıyo...

kitabim geldi dünden beri okuyorum,bugün seyir evresine gectim,dukan lavas yaptim bugün tadi bir harikaaa,simlanin blogunda cok güzel tarifler var,tek tek deniycem

Selam kizlar bende aranıza katılmak istiyorum 86 kilo 1.60 boy cok kötüyün yapabilirsem 10 gün atak yapmak istiyorum bugün motivasyonum iyiydi şimdilik inşallah böyle gider
Yediklerimi yaziyim
Sabah. 1 yüm lorpeyniri
Öğle. 1 yüm lor peyniri
İkindi. 1 bardak kefir 2 kk peynir
Aksam kıymalı yumurta yiycem inşallah gecekriz gelirse ne yapiyorsunuz

Arkadaslar
Sizde de benim gibi kocaman ergenlik sivilceleri çıktı mı yüzünüzde?? Hic yağ yememek yaramadı demek ki bana :)

Kızlar şuan tiksinmiş ve tüyleri diken diken olmuş bi vaziyette yazıyorum.az önce açtığım kepek paketlerinin birinin içinde kelebekler uçuşuyodu resmen öyle minik de değil :S diğer paketide kontrol ede ede bi kaba boşaltıyodum kepeklerin bazı kısımları örümcek ağına yapışmış gibi birbirine yapışmıştı ki ne göreyim nerdeyse baş parmağımın tırnağı uzunluğunda kurtçuk ve aynı kepeğin renginde dikkat edilmese görülmez,döktükçe bi kaç tanede minik kurtçuk çıktı,hanfendi doğurmuş bide kepeğimin içine 2 paket gitti öylece çöpe,3.yü de iyice kontrol ettim o iyi bari,zaten zor buluyoruz çok sinir oldum ya şimdi doğalsana şikayet maili atıcam bi işe yaramaz muhtemelen ama olsun,sizde aman dikkat edin

bu gün yediklerim

kahvaLTI 1 YUMURTAYLA LORLU OMLET DUKAN KREP

ÖGLEN HAŞLANMIŞ SİYAH ET YOGURT

AKŞAM TAVUK YUGURT

tarihi gecmiştir yada sıcakta kalmıştır ben buzdolabında saklıyorum aldıgın yere götür

Kızlarr bugun karnım acayip şiş sabahleyin lahana yemiştim umarım ondandır çok üzüldüm birden karnım o kadar çıkınca dedim diyette en başa döndük.. sabahtan göbeğimi içeri çekmekten bi hal oldum :)

tarihi gecmiştir yada sıcakta kalmıştır ben buzdolabında saklıyorum aldıgın yere götür

çok yakın zamanda aldım ve son kullanma tarihine neredeyse 1 sene var ama aldığım yerle ilgili olabilir dediğin gibi oraya da şikayetimi belirticem

kitabim geldi dünden beri okuyorum,bugün seyir evresine gectim,dukan lavas yaptim bugün tadi bir harikaaa,simlanin blogunda cok güzel tarifler var,tek tek deniycem

afiyet olsun en kısa zamanda seyiri bitirirsin umarım evet simlanın blogu çok güzel,face in varsa orda da sayfası var başkalarından gelen tariflerde var orada da baya tarif bulabilirsin

cnm sen sabah ve öğle sadece lor peynirimi yedin ben yüm ün ne olduğunu anlayamadım da :26: eğer öyleyse çok az bence biraz daha öğünlerini dolu dolu yap yoksa hem vücut yağ yakacak gerekli enerjiyi alamaz hem de çabuk acıkırsın gözün başka şeylere kaymaya başlar.ben kepekten ekmek yapıyorum geç saatte çok dayanamıcak gibi olursam ondan bi parça koparıyorum birazda peynir baya tutuyo yatmadan bi bardak ta light süt tamamdır

arkadaslar

önerilenden fazla yulaf yense bisey oluyor mu?

her gün olmamak kaydıyla bence arada biraz aşılabilir ama yine de çok abartmamak lazım diye düşünüyorum karbonhidrat ne de olsa

Arkadaslar
Sizde de benim gibi kocaman ergenlik sivilceleri çıktı mı yüzünüzde?? Hic yağ yememek yaramadı demek ki bana :)

bende de bi kaç yerde kızarık şekilde çıktı,daha önceki seferde öyle olmuştu ama zamanla özellikle bol su içmekten ve zayıflamaktan daha bi güzelleşiyo insanın cildi,dukanın en güzel yanlarından biri de bu sanırım ne kadar zayıflasanda yüzün çökmüyo mat sağlıksız olmuyo

bu gün yediklerim

kahvaLTI 1 YUMURTAYLA LORLU OMLET DUKAN KREP

ÖGLEN HAŞLANMIŞ SİYAH ET YOGURT

AKŞAM TAVUK YUGURT

çok güzel bi menü afiyet olsun bende birazdan sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokolimi yicem

kızlar su içmek faydalıdır ancak 2.5-3 lt geçmeyin en az 2 en fazla 3 lt için herşeyin fazlası zarar profesörler su eğer emzirmiyorsanız 3lt geçmesin böbrekleriniz çok fazla çalışır ve yorulup iflas eder dedi tavsiyeeeeeee

arkadaşlar 3-4 yıldır 70ten aşağıyı göremiyordum.ve geçen hafta 69 lu rakamları gördüm. gerçi takıldım kaldım 69.000 da ama olsun 68 ve altıda gelecek. haftaya izin bitimi. işe başlicam. evden daha hareketli olur

havadan mı kaynaklanıyor dietten mi bilemedim ama cildimde feciiii renksizlik kuruluk ve pullanma var. üstelik kızarıklıklarda oluyor. ne önerirsiniz sizde de oluyor muydu? gözlerimin altındak morluklardan bahsetmiyorum bile. bir de sizlerde ufak kaçamaklar yapıyormusunuz. tatlıya düşkünlüğüm yok ama başlayalı (4 hafta bitecek salı günü) uçuşuyor gözümün önünde. börek çöreğe harika davetlere karşı koyuyorum ama N**** (Siyahi) gitmiyor aklımdan(ki itiraf ediyorum evet yedim bugün) çok pişmanım çooooooook :26:

havadan da olabilir,günde ne kadar su içiyosun bilmiyorum ama belki az geliyo olabilir,benim buranın suyundan kaynaklı kuruluk pul pul dökülme oluyodu,bazı akşamlar yatmadan nemlendirici sürüyorum halloldu aman kaçamaklara dikkat haklısın çok zor oluyo karşı koymak ama yaptığımız her kaçamak seyir evresine bi kaç gün ekliyo ve sevdiğimiz bütün o şeylere bir an önce kavuşmak varken bikaç parça abur cubur için onların tamamından uzaklaşıyoruz.ben daha önceki seferde arada bi ufacık bi parçacık bitter çikolata yiyodum hem nefsimi körlüyodu hemde şeker yağ oranı diğer şeylere göre az olduğu için tartıyada yansımıyodu

offf sizlere bir sorum var
şimdi bizde normal hassas tartı vardı. bugün takibim rht olsun diye dijital aldım.
ama dijitalde bayağı çok çıktım.

hangisine göre devam etsemki ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…