Yarın bölüm toplantımız var ve ben tepsi tepsi börek siparişi verdim. Siparişi iptal ettirip herkese dukan krep poğaça falan mı yapsam ki heheheheh :))))
sebep ne ki acaba?
bende sudan nefret ederdim.. ama şimdi içiyorum alıştım hemde... ayrıca işteyken 3 lt kesin bitiyo... eve gidince deli gibi susamış oluyorum 1 lt de evde içiyorum yatana kadar... ben bile hayret ediyorum ama insan su tükettikçe susamaya başlıyo...ilk başlarda içiyordum ama şimdi hiç içmek gelmiyor midem bulandı sudan artık ama bu diyette içmekte şart
kızlar şuan tiksinmiş ve tüyleri diken diken olmuş bi vaziyette yazıyorum.az önce açtığım kepek paketlerinin birinin içinde kelebekler uçuşuyodu resmen öyle minik de değil :s diğer paketide kontrol ede ede bi kaba boşaltıyodum kepeklerin bazı kısımları örümcek ağına yapışmış gibi birbirine yapışmıştı ki ne göreyim nerdeyse baş parmağımın tırnağı uzunluğunda kurtçuk ve aynı kepeğin renginde dikkat edilmese görülmez,döktükçe bi kaç tanede minik kurtçuk çıktı,hanfendi doğurmuş bide kepeğimin içine2 paket gitti öylece çöpe,3.yü de iyice kontrol ettim o iyi bari,zaten zor buluyoruz çok sinir oldum ya şimdi doğalsana şikayet maili atıcam bi işe yaramaz muhtemelen ama olsun,sizde aman dikkat edin
tarihi gecmiştir yada sıcakta kalmıştır ben buzdolabında saklıyorum aldıgın yere götür
kitabim geldi dünden beri okuyorum,bugün seyir evresine gectim,dukan lavas yaptim bugün tadi bir harikaaa,simlanin blogunda cok güzel tarifler var,tek tek deniycem
Selam kizlar bende aranıza katılmak istiyorum 86 kilo 1.60 boy cok kötüyün yapabilirsem 10 gün atak yapmak istiyorum bugün motivasyonum iyiydi şimdilik inşallah böyle gider
Yediklerimi yaziyim
Sabah. 1 yüm lorpeyniri
Öğle. 1 yüm lor peyniri
İkindi. 1 bardak kefir 2 kk peynir
Aksam kıymalı yumurta yiycem inşallah gecekriz gelirse ne yapiyorsunuz
arkadaslar
önerilenden fazla yulaf yense bisey oluyor mu?
Arkadaslar
Sizde de benim gibi kocaman ergenlik sivilceleri çıktı mı yüzünüzde?? Hic yağ yememek yaramadı demek ki bana :)
bu gün yediklerim
kahvaLTI 1 YUMURTAYLA LORLU OMLET DUKAN KREP
ÖGLEN HAŞLANMIŞ SİYAH ET YOGURT
AKŞAM TAVUK YUGURT
havadan mı kaynaklanıyor dietten mi bilemedim ama cildimde feciiii renksizlik kuruluk ve pullanma var. üstelik kızarıklıklarda oluyor. ne önerirsiniz sizde de oluyor muydu? gözlerimin altındak morluklardan bahsetmiyorum bile. bir de sizlerde ufak kaçamaklar yapıyormusunuz. tatlıya düşkünlüğüm yok ama başlayalı (4 hafta bitecek salı günü) uçuşuyor gözümün önünde. börek çöreğe harika davetlere karşı koyuyorum ama N**** (Siyahi) gitmiyor aklımdan(ki itiraf ediyorum evet yedim bugün)çok pişmanım çooooooook :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?