Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kaçamak yaptım bugün ilk defa bir avuç tatlı badem yedim 2 tane de kuru kayısı. bütün diyetlerim gibi bunda da başarısız oldum

ne olacak ki bademle kayısıdan, sakın bu yüzden diyetini bozma. dukan zaten kuru erik öneriyo kabızlık gibi durumlarda, onun yerine kayısı yemişsin. ben neredeyse her gün yiyorum, hala kilo vermeye devam ediyorum. motivasyonunu bozma sakın :))

Slm kizlarr anladigim kadariyla regl doneminde daha yavs kilo veriliyomus ole mi, dogru mu anlamisim bilgilendirirseniz sevinrim hepimize boll eksilerle uyanmali uykular diliyorumm

selam canım. aslında tam tersi, regl döneminde metabolizma daha hızlıdır, kilo vermek daha kolaydır. ama bunun tartıya yansıması regl döneminden sonra olur, çünkü adetliyken vücut çok su tutar.

Slm kizlarr anladigim kadariyla regl doneminde daha yavs kilo veriliyomus ole mi, dogru mu anlamisim bilgilendirirseniz sevinrim hepimize boll eksilerle uyanmali uykular diliyorumm

evet cnm biraz öyle oluyo,hormonların değişimi ile vücut fazlasıyla su tutuyo,aslında o tartıda ki değişimden endişelenmemek lazım, bi kaç gün kilo artıda görünse,daha sonra hepsi birden gidiyo,sadece bu dönemde ki tatlı isteği için dukana uygun bişeyler ayarlamak lazım onun dışında bi sorun yok :)

Son düzenleme:

yavaş kilo verme değilde,verdiğimiz kilonun tartıda görünmemesi diyelim.regl döneminden önce vucut su tutmaya başlıyor.kişiden kişiye su tutmaya başlama zamanı ve tutma miktarı değişsede 1-3 kg arasında ödem oluşabiliyor.buda tartıya bol +lar olarak yansıyor.regl bitince önce su ardındanda kilolar gidiyor.bu döneme takılmayıp motivasyonumuzu bozmamakta fayda var.

yok yok canım, bozmadım sayenizde tam gaz devam ediyorum çok teşekkürler destek için, çok iyisiniz hepiniz.

kızlar hala cevap alamadım
4 gün atak yapmam gerekiyordu yaptım şimdi yarın s+p yapabilir miyim yoksa yine proteinle mi başlıycam

herkes dukanda uzman oldu valla.süpersiniz kızlar.
birbirinize yazdıklarını önerilerini süper dışardan izleyenler imrenecek.süper ggidiyoruz devam devam

4 gün atak yapmam gerekiyordu yaptım şimdi yarın s+p yapabilir miyim yoksa yine proteinle mi başlıycam

cvp yazılmıştı sanırım görmedin cnm ama olsun ben tekrar yazıyım,evet atağın bitince s+p ile başlıcaksın

sp ile başla canım ben öyle yaptım ki yapmazsan mantıken 5 gün atak yapmış olursun:)
kolay gelsinnnn

Yüm lar yumurta demek

arkadaşlar, bir sitem olmuş forumumuzda.kendi adıma cevap vermek istedim.yazılan hiçbir şeyi kaçırmamak için sayfa sayfa geri dönerek herşeyi okuyorum.bir soru sorulduğunda benim vereceğim cevabın aynısı verilmişse birde vaktim yoksa yazmıyorum.ama arkadaşlarımın desteğe ihtiyaçları olduğunda ya da sorularına henüz cevap bulamadıklarında mutlaka yazmaya çalışıyorum.birde takip edebildiğim kadarıyla bu sayfalara yazanların %80i çalışıyor.yani online burda bulunmuyoruz.vaktimiz oldukça bakıp cevaplıyoruz. o yüzden yazdıklarımıza anında cevap beklemeyelim. pia arkadaşım sende gitme lütfen.sonuçta seninde desteğine ihtiyacımız var.

çok güzel haber ne yesem acaba?

hımmm.. mesela ben bugün sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokoli yedim onun dışında yumurtalı taze fasulye kavurması,yumurtalı ıspanak kavurması,kıymalı lahana sarması,kıymalı mantar,biber,kabak dolması sonracığıma sulu yemek olabilir, ilk aklıma gelenler bunlar tarifler başlığındada güzel seçenekler var orayada bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…