kaçamak yaptım bugün ilk defabir avuç tatlı badem yedim 2 tane de kuru kayısı. bütün diyetlerim gibi bunda da başarısız oldum
Slm kizlarr anladigim kadariyla regl doneminde daha yavs kilo veriliyomus ole mi, dogru mu anlamisim bilgilendirirseniz sevinrim hepimize boll eksilerle uyanmali uykular diliyorumm
Slm kizlarr anladigim kadariyla regl doneminde daha yavs kilo veriliyomus ole mi, dogru mu anlamisim bilgilendirirseniz sevinrim hepimize boll eksilerle uyanmali uykular diliyorumm
ne olacak ki bademle kayısıdan, sakın bu yüzden diyetini bozma. dukan zaten kuru erik öneriyo kabızlık gibi durumlarda, onun yerine kayısı yemişsin. ben neredeyse her gün yiyorum, hala kilo vermeye devam ediyorum. motivasyonunu bozma sakın :))
sen ne yemeyi düşünüyorsun...
Yarın bölüm toplantımız var ve ben tepsi tepsi börek siparişi verdim. Siparişi iptal ettirip herkese dukan krep poğaça falan mı yapsam ki heheheheh :))))
kızlar hala cevap alamadım
4 gün atak yapmam gerekiyordu yaptım şimdi yarın s+p yapabilir miyim yoksa yine proteinle mi başlıycam
kızlar hala cevap alamadım
4 gün atak yapmam gerekiyordu yaptım şimdi yarın s+p yapabilir miyim yoksa yine proteinle mi başlıycam
cvp yazılmıştı sanırım görmedin cnm ama olsun ben tekrar yazıyım,evet atağın bitince s+p ile başlıcaksın
afiyet olsun en kısa zamanda seyiri bitirirsin umarım evet simlanın blogu çok güzel,face in varsa orda da sayfası var başkalarından gelen tariflerde var orada da baya tarif bulabilirsin
cnm sen sabah ve öğle sadece lor peynirimi yedin ben yüm ün ne olduğunu anlayamadım da :26: eğer öyleyse çok az bence biraz daha öğünlerini dolu dolu yap yoksa hem vücut yağ yakacak gerekli enerjiyi alamaz hem de çabuk acıkırsın gözün başka şeylere kaymaya başlar.ben kepekten ekmek yapıyorum geç saatte çok dayanamıcak gibi olursam ondan bi parça koparıyorum birazda peynir baya tutuyo yatmadan bi bardak ta light süt tamamdır
her gün olmamak kaydıyla bence arada biraz aşılabilir ama yine de çok abartmamak lazım diye düşünüyorum karbonhidrat ne de olsa
sp ile başla canım ben öyle yaptım ki yapmazsan mantıken 5 gün atak yapmış olursun:)
kolay gelsinnnn
sp ile başla canım ben öyle yaptım ki yapmazsan mantıken 5 gün atak yapmış olursun:)
kolay gelsinnnn
çok güzel haber ne yesem acaba?
Yüm lar yumurta demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?