Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin canım :) 5 gün ideal bence, fazlası sıkar. kolay gelsin, bol - ler

merhaba arkadaşlar. bende pazartesi 63.5 ile dukan diyetine başladım. bugun atağın 5. ve sonuncu günü 61.2 idim sabah. ama bugün regl oldum.kaçamağım hiç olmadı yürüyüş yapamadım ama spor yaptım. ve yulaf kepeğini de dün migrostan aldım. yarın seyire geçiyorum.yarın sabahta tartılcam ve 1 hafta tartılmayı düşünmüyorum moralim bozulmasın diye. hedefim 56 herkese başarılar

kizlar ben yurt disinda yasiyorum,beyaz peynir burda 45 lik var,sizce cokmu yagli,en düsügü bu,ama gün icinde fazla tüketmiyorum,bir kibrit kutusu anca,bide bugün protein günümdü,bir tatli kasigizeTin yagiyla kavurdum kiymayi,acaba hicmi kullanmasaydim,kiymali umurt yedim ksam yemeginde,yorumlarinizi bekliyorum

bende akşam yemeğinde kıymalı yumurta yedim. valla tavaya yapışır diye yarım yemek kaşığı zeytinyağı döktüm ama yinede yapıştı. diycem o ki ben yarım kaşık döktüm valla :44:

bende akşam yemeğinde kıymalı yumurta yedim. valla tavaya yapışır diye yarım yemek kaşığı zeytinyağı döktüm ama yinede yapıştı. diycem o ki ben yarım kaşık döktüm valla :44:

kızlar bence o yağ miktarı biraz fazla.dukanın dediği gibi yapın çok az damlatıp kağıt havluyla dağıtın ozaman yeterli oluyo ben hep öyle yapıyorum

merhaba hoşgeldiniz diyetinizde başarılar kaçamaksız bol eksili bi seyir dönemi olur inşallah :)

ben de yapıorum kızlar diyeti,bugün 4.günüm atak evresinde,şeker çikolata isteği tavan yaptı ama yemiorum yine de

herkese selam,
bugün p+s günümdü ve ne zamandır denemek istediğim ama fırsat bulamadığım alternatif yemekleri yaptım:)
eşime köfte patates kızartırken kendime ayırdığım kıymadan mantar dolma yaptım ve önden yulaf kepekli yoğurtlu çorba
iyi ki herkes dukancı ve iyiki bu tarifler var :)

veee bu da benim ticker'ım

afiyet olsun

hoşbuldum teşekkür ederim benim atak evresinde 4.günüm,yarın da yapıp sebze proteine geçcem,sebze yemeyi özledim yaa :) ben 2,5-3 kilo berdim 4 günde,tartı öle dio yani ama fiziksel görünüşümde bi farklılık sezemedim ben hala:26:

tebrik ederim çok güzel vermişsiniz merak etmeyin zaman ilerdikçe baya fark yaratıyo,ölçülerinizi alın 1 ay sonra ki değişimi daha iyi görürsünüz :)

tesekkür ederim,ama ilk tartıldığımda regl günüm de yaklaşıodu,sanırım şişkinlik de vardı,net olarak 2 kg.falan verdim galiba :) dediğinizi yapıcam ölçü almak iyi fikir,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…