Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

biz seninle aynı gün gidioruz mutlu:) işin komiği erkek arkımın adıda mutlu böle yazınca tuhaf oldum:)
ben 06.02 de başlarım diye 02.02 de karar verdim ve o 4 günde neler yedim tahmin edemezsiniz:d
pizzalar, lahmacunlar, pastalar... :))) hamur işi gırnaaa
pişman deilim ama gözüm doyduu:d şimdi rahat geçiyor diyet:d

rica ederim cnm , evet burası diyetten kopmayı engelliyo oyüzden benimde ilk işim buraya dönmek oldu

slm arkadaşlar ben de dukana başlıycam yulaf kepeğimi pazar alıp ptesi düşünüyorum....dukan testi yaptım 88 kg yım ve boyum kısa..dukan bana 5 gün atak dedi..yanlışmı yaptım die düşündüm...atak süremin daha uzun olması gerekmiyor mu?

bende 5 inde başladım bianda cumartesi günü karar verdim aynı şekilde o gün yiyebildiğim herşeyi yedim ertesi gün 500 gr fazla çıktı olsun içimde kalmadılar en azından

Benimde eşimin adı mutlu Bende pazartesi başladım ve bende başlamadan önce yemek istediğim herşeyi yedim Ne kadar ortak noktamız var..Benimde rahat geçiyor ilk diyet deneyimim

Sanırım yaptığın diyete vücut yapına göre değişiyor o bende 73,4 ile başladım benimde boyum kısa ben beş gün atak yapmayı planlıyordum ama dukan 6 gün çıkardı atak evresini :26::26::26:

Selam arkadaşlar,

Ben de dukana başlayalı 3 hafta oldu. 57-57,5 gibi başladım atak döneminde 2-2,5 kilo verdim. Seyir dönemine geçtiğimden beri takıldı kaldı 55 kg altına düşemiyorum bir türlü. Moralim bozuldu. 20 günde gram oynamaz mı??

Bozma moralini lütfen bu herkesin yaşadığı birşey...Yürüyüşünü bir saate çıkar bir kaç gün faydası olacaktır...

bende 5 inde başladım bianda cumartesi günü karar verdim aynı şekilde o gün yiyebildiğim herşeyi yedim ertesi gün 500 gr fazla çıktı olsun içimde kalmadılar en azından

ben tartılmadım ama bildiğim bir şey var o da o yemelerimin bana + dukan diyeti günü olarak geri gelmesi

Benimde eşimin adı mutlu Bende pazartesi başladım ve bende başlamadan önce yemek istediğim herşeyi yedim Ne kadar ortak noktamız var..Benimde rahat geçiyor ilk diyet deneyimim

:)))) Allah nasip ederse benimde eşimin adı olur:) "Mutlu" mesut yaşamak ve yaşlanmak nasip etsin Allah herkesi:)

Ara ogunde neler yiyorsunuz?

Ben karataya basladim 3 gündür güzel gidiyor kitabınıda almıştım okudum ama pişman oldum sanki acaba dukan mı yapsam :18:

Son düzenleme:
Bozma moralini lütfen bu herkesin yaşadığı birşey...Yürüyüşünü bir saate çıkar bir kaç gün faydası olacaktır...

hergün zaten mecburen yarım saat gürüyorum. evde spor yapıyorum. haftasonu geldi evet haklısın 1 saat yürümeyi deneyim zaten kabızlık sornum vardı bi süredir onuda atlattım sayılır.

moralini bozma atak evresinde 2-3 kilo gitmesi normal, vucuttaki fazla su gidiyomuş. seyir de sebze eklendiğinden verme olayı yavaşlıyo + regl dönemin yakınsa vucudun artı su tutuyomuş kitapta yazıyo mutlaka oku kitabı motivasyon açısından da iyi olur... sabır bir günde alınmadı bu kilolar

çoook teşekkür ederim. evet duraklama dönemim sanırım. arkadaşım da yapıyor bende onun sayesinde başladım. 2 hafta duraklamadan sonra 3 kg. verdi. İnşallah bende verebilirim. Gerçi dukan amca bana 53 kg nerdi ama hedefim 50. vazgeçmek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…