ellerine sağlık cnm =) hatta herkesinnn =)
hepimize hayırlı uğurlu olsun...evet canım eline sağlık sanki daha düzenli duruyor:)
hepimize hayırlı uğurlu olsun...
her çarşamba akşamından perşembe günü saat 13.00 e kadar bildirimler yapılacak... perşembe saat 14.00 de paylaşılıcak...süper olmus vallahiii ellerine saglik, ne zamanda bir güncellestiricez ? hafta da 1 mi ? ayda 1 mi ? ve sana mi bildiricez ?
listedesin oprah2... perşembe bildirimleri yayınlandığında sende adını görebilirsin tabloda...Yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum. benide listeye eklerseniz sevinirim.
başlangıç
tarih: 10.02.2012
kilo.74
hedef:60
güncel
tarih:14.02.2012
kilo:72
HERKESE GÜZELLİKLER...
listedesin oprah2... perşembe bildirimleri yayınlandığında sende adını görebilirsin tabloda...
bide saatlerce yaniben kendi canımın istediklerini ciddi araştırıyorum artık:)
sizlede paylaşım...
Vanilyalı Milkshake
1 su bardağı yağsız süt
3 yemek kaşığı vanilyalı yoğurt
3 damla vanilya aroması
bir avuç buz.
malzemeleri blender ile karıştırılır:)) elinizee alınırr saatlerceeee içilirr:)))
bide saatlerce yaniafiyet olsun....
eveet ilk güçlendirmede dün ilk gündü.
özlediğim baklagiller ile açılışı yaptımbarbunya yedim bi tabak, süper de oldu...
bugün öğlen yemekhaneye gittim, mantarlı et sote vardı, suyundan değil de tanelerinden yedim etin yağlarını ayırarak, zaten çok yağlı da değildi. inş yanlış davranmamıştırım.
bu arada bugün sp yarın ps derdi olmaması çok güzelmiş. yiyeceğimi şaşırıyor bazen öğlen sadece yoğurt yiyodum, şimdi hiç olmadı yoğurt yanında salata doyuyorum
bakalım bu haftanın sonunda neler olacak, inş kilo almam
eveet ilk güçlendirmede dün ilk gündü.
özlediğim baklagiller ile açılışı yaptımbarbunya yedim bi tabak, süper de oldu...
bugün öğlen yemekhaneye gittim, mantarlı et sote vardı, suyundan değil de tanelerinden yedim etin yağlarını ayırarak, zaten çok yağlı da değildi. inş yanlış davranmamıştırım.
bu arada bugün sp yarın ps derdi olmaması çok güzelmiş. yiyeceğimi şaşırıyor bazen öğlen sadece yoğurt yiyodum, şimdi hiç olmadı yoğurt yanında salata doyuyorum
bakalım bu haftanın sonunda neler olacak, inş kilo almam
güçlendirmeye geçmek ne güzel:
bende umarım o günleri görür ve gönül rahatlığıyla (baklagil hariç)istediklerimi yerim
63lere inersem bende geçerim güçlendirmeye. 1 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor.
arkadaşlar hadi gel çukurağaya gidelim diyor ama ben tutuyorum kendimi. mmmmm irmik helvası harika oluyor yaaaaa :2:
farkındaysaz saat 5 ve yine lüzumsuz tatlılar uçuşuyor gözümün önünde.dietle beraber böyle oldum. eşim tatlı yerdi ben cıks derdim. şimdi sürekli aklım tatlıda.
destek lütfeeeeeeeeeeeen
Offf bende motivasyonsuz kaldım.
Bu akşamı sağ salim halledebilirsem sorun kalmayacak çok şükür.
Bu akşam tavuk kuşbaşı alıp yağsız baharatlar ile sotelemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?