solm kızlar bu dukanla 3 haftam ve toplamda atak dahil 2100 verdim çok mu az ya yada bana mı az geliyo. tabii ondan öncede diyetteydim belki o yüzden ama arkadaşlar haftada 1 kilo yazmış ben sadece ilk hafta 1100 verdim sonra 600 ve 400
moralim bozuluyo. şimdiden bıktım et tavuk yumutadaaaaaaaan
moral istiyoooom moraaaal
hoşgeldiinnn:)
aynı anda başlayan olmasa bile burdayız bnde geçen pazartesi başladım:)
burda herkes aynı şeyleri yiyor:)[/QUOTE
teşekkür ederimm hoşbuldumm gerçekten:)) evettt en güzel yanı da bu herkesin aynı şeyleri yiyor olması:)) ne güzel atak bitmiştir senin sebzeli günleri heyecanla bekliyorummm:)))
solm kızlar bu dukanla 3 haftam ve toplamda atak dahil 2100 verdim çok mu az ya yada bana mı az geliyo. tabii ondan öncede diyetteydim belki o yüzden ama arkadaşlar haftada 1 kilo yazmış ben sadece ilk hafta 1100 verdim sonra 600 ve 400
sağol canım pes etmemek için kendimle savaşıyorum kasımdan beri diyetteyim ve daha 5 kilo bile gitmedi. sanırım metabolizmaçok yavaş ..canım hiç moralini bozma,gram gram da olsa eksiliyorsun,bak ben bir ayda 6 kilo verdim 10 gün hiç veremediğim hatta aldığım oldu ama pes etmedim,bak sonucunu da aldım,sende biraz sabırlı olmaya çalış,farklı lezzetler dene,her gün aynı şeyleri yeme,sürekli farklı şeyler ye,o zaman bıkmıyorsun.ben ilk 15 gün sürekli aynı şeyleri yiyodum sonra baktım sıkıcı oluyor,facedeki dukan diyet tariflerinden denemeye başladım,muffin yapıyorum mesela hem tatlı hem de tuzlu,onları hiç eksik etmiyorum,sende dene faydasını mutlaka görürsün:)) moral bozmak yok aynen devam et:))
sağol canım spor yapıyorum dukana başlamadan çnce haftalarca leslii yaptım yetmedi julliaın cd sini aldım. 20 dk ama feci zor. dukana başlayana kadar 15 gün yaptım . dukanla birlikte spor u biraz azlttım hergün değil gün aşırı yapıyorum artık. sanırım çok sporda yaramadı vücuda. kaçamak çok az ve genelde bilinçli hastaydım mandalina yemek gibi mesela yaptım. ama bu pazar resmen bozdum o sabeple 2 gündür sırf protein günü yaptım yarında sırf protein yapacam. perşembe de ayran detoksu umarım cumaya verecem yoksa yine sinirim bozulacak. canım ben kasımdan beri dietteyim ya gına geldi insan 3 ayda 5 kilomu verir. gerçi çoğunuda sağolsun dukanla verdim.arkadaşım hiç canını sıkma.daha önce diyet yapıyor olmak kilo verme hızını etkiliyor.biraz yediklerini çeşitlendirmen işini kolaylaştırır.inceldiğini mutlaka farketmişsindir.kaçamak falan yapıyor musun?eğer yapıyorsan biraz daha özenli ol.birkaç lokma için tüm emeklerini boşa çıkarma.spor yapabiliyor musun?sen erzurumdaydın değil mi?bende üniversiteyi orada okudum.bilirim çok soğuktur oralar şimdi.ama evde leslie falan yapabilirsen biraz hızlandırırsın kilo vermeni.bu uzun bir yol.bir günde almadık o kiloları bir günde vermeyeceğiz tabiki.moral bozmak ve durmak yok yola devam
sağolun kızlar yaa. valla vereyim diye sebzeyi çok kıstım ondan mı oldu acaba ama dukan kitabında bol protein diye bağırıp duruyocanim merhaba, ayniyiz merak etme, ben 4 gün atak, bugünde 2. seyirim, yani toplam 6 gün 700 gr
bir ara birakiyodum, kabizim cok zor diye, 2 gündür düzene girdi, yaratici bir ev hanimi olmaya basladim, yarin seyir günü havucu rendeleyip haslicam, sogugunca yogurt sarimsak ve maydonoz ile karistirip etin yaninda yicem
TAVSIYE EDERIM, moralini bozma... zor günler gecince biz gülücez....
Bu diyet mucize gibi bir şey sanırım. Sabah tartıldım 97 akşam tartıldım tartı resmen 96 yı gösteriyordu, tuvalete çıkamadığım halde. Şok içerisindeyimm, bir o kadar da mutlu ve gaza gelmiş
evet canım sana çok katılıyorum.az önce bende bununla ilgili bir msj yazdım.yarım saattir senin kabızlıkla ilgili msjını arıyordum bende.ama bulamadım bir türlü. acı,küçük arnavut biberi turşusu bende müthiş işe yarar.bir dene istersen ama baştan söyleyeyim tuvalet kısmı (çok yandığı için) acılı oluyor. bendede aynı sorun var ve diğer metodlar pek bir işe yaramadı. ama bu her zaman işe yarar. benimde yarın sp günüm.bende uygulayacağım.
sağolun kızlar yaa. valla vereyim diye sebzeyi çok kıstım ondan mı oldu acaba ama dukan kitabında bol protein diye bağırıp duruyo
sebze olarak sadece domates salatalık yedim desem yeridir. ya kabızım feci bire gaz problemim var o yüzden acvtivia tüketüyorum onu mu bıraksam ki. ay ne etcem ben bu sindirim sistemi ile bilemedim
ay inşallah gitsinler de geri gelemesinlerprotein evet ama sebzede önemli.sadece basit çiğ sebzelere bırakma işi.yağsız sebze yemekleri yemelisin bence.bağırsaklarını onlarda çalıştırır.activia bende çok severim ama tahminim senin kilo verme hızını yavaşlattığı yönünde.kabızlık için az önce bulaşıksuyu'nada yazdım.arnavut biberi turşusunu bir dene istersen.bugün yerim yarın sabah tuvalete çıkarım.bu hiç değişmemiştir.birde şöyle düşün.hep deriz ya beslenme alışkanlıklarını değiştirmek lazım diye.işte sen kasımdan beri bunu yapıyorsun zaten.şimdi yavaş ve zor gidiyor ama bir daha geri gelmeyecekler
sağolun kızlar yaa. valla vereyim diye sebzeyi çok kıstım ondan mı oldu acaba ama dukan kitabında bol protein diye bağırıp duruyo
sebze olarak sadece domates salatalık yedim desem yeridir. ya kabızım feci bire gaz problemim var o yüzden acvtivia tüketüyorum onu mu bıraksam ki. ay ne etcem ben bu sindirim sistemi ile bilemedim
he he güzel fikir ya benim denemediğim şey kalmadı. şu kayısılı form çayları acık etkili ama oda yetmiyo bazen son çarem sinemakiiiiiiiii ama oda çok karnımı ağrıtıyocanim ben dukan amcayi biraz kandirdim, seyirin ilk günü sabah kahvaltisinda 2 kücük domatesi dogradim, üsütne de 1 tatli kasigi zeytinyag döktüm ilk onu yedim, kahvaltim bitince de üstüne ictim rezene cayini. islem tamam
2 gündür saat gibi
arada kendimizim doktoru olucaz dimi .....
geçmiş olsun canım tabii sağlık daha önemliselam kizlar malesef ben bu diyeti yapamayacagim, tamda bugün listeye girmi$tim, benim göz migrenim var, ve bundan 5 ay önce dukan yaptigimda migrenimi çok tetikledigi için biraktim yani 1 yilda 5 kere migrenim tutarken, 1 haftada 5 kere tuttu ve pes etmedim ama son gün 3 kere tuttu körler gibi dola$tim resmen ve biraktim
bugün yine tuttu ve tekrarlayacak diye çok korktum, ak$ama kadar dukan yaptim ama ak$am 7 de bozdum mecburen, saglik daha önemli
beni listeden silebilirsiniz, gözüm bu diyette kaldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?