mesajım çok garip çıktı...sana bişey yormak istiyorum çok kilo vermişsin tebrik ederim seni acaba ne kadar zamanda verdin ve çok kaşamagın oldumu bende 20 kilo vermek istiyorum ama çok zormuş gibi geliyor bana
nes05 26.09.2011 93,80 62,00 14.02.2012 71,20 -9,20
nes05 bizi motive edermisin biraz?
ben onu hesapladım az önce... 30 mayıs diyo bana DUKAN amca... Hem haftada 1 kilo verirsek 15 kilo verebiliyorum o zamana kadar... kendiminkini hesapladım az önce ama bilmiyorum.. veririz ben inanıyorum... hemde süper oluruz...saol canım cvp için 5 ayda bizde acaba verebilirmiyiz bu kiloları......bir ayı gitti bile sayılır
evet ya ne güzel olur....hemde yaz ayına denk geliyor bu ne demek oluyor güneş...kum ...deniz ...bekleyin anacım biz geliyoruz :)ben onu hesapladım az önce... 30 mayıs diyo bana DUKAN amca... Hem haftada 1 kilo verirsek 15 kilo verebiliyorum o zamana kadar... kendiminkini hesapladım az önce ama bilmiyorum.. veririz ben inanıyorum... hemde süper oluruz...
üüff...kenarları bağcıklı bikini alıcam kendime... hem siyahından hem beyazından...evet ya ne güzel olur....hemde yaz ayına denk geliyor bu ne demek oluyor güneş...kum ...deniz ...bekleyin anacım biz geliyoruz :)
hakkatten öylelermi peki?... ama boşver oranın en çıtırı sen olucaksın onlar yesinler...bugün ofisin tatlı günü ve herkez envayi çeşit tatlı yiyor ben ise yogurdun içine yulaf kepekli karışımımı yiyorum ....bu bir işkence olması gerek ....acaba burdakilere çok kilolusunuz diyet yapmanız gerek desemde böyle kalorili şeyler yemeseler ve bende eziyet çekmesem ne dersiniz
üüff...kenarları bağcıklı bikini alıcam kendime... hem siyahından hem beyazından...bronz tende uuuwwww
hakkatten öylelermi peki?... ama boşver oranın en çıtırı sen olucaksın onlar yesinler...
çatırrrrr çatırrrrrrrAyy azcık ben de kendimi gaza getireyim :) siz de gaza gelin. Uzun zamandan sonra görenlerin tepkileri var yaa onlar beni havaya uçuruyor. Mesela bir düğün ve uzun zaman sonra görülen akrabalar veeee onların yüzlerindeki şaşkınlık ifadesiii, kıskanç bakışlarrrr
Mayısta kuzenimin düğünü var, harika olacak biliyorummm
hep öyle olur zaten obur gibi yiyen biçok insan inceciktir...işin kötü tarafı öyle değiller hepsi zayıf zaten aralarında bi bayan var o da zayıf ...
Ayy azcık ben de kendimi gaza getireyim :) siz de gaza gelin. Uzun zamandan sonra görenlerin tepkileri var yaa onlar beni havaya uçuruyor. Mesela bir düğün ve uzun zaman sonra görülen akrabalar veeee onların yüzlerindeki şaşkınlık ifadesiii, kıskanç bakışlarrrr
Mayısta kuzenimin düğünü var, harika olacak biliyorummm
hep öyle olur zaten obur gibi yiyen biçok insan inceciktir...
sana bişey yormak istiyorum çok kilo vermişsin tebrik ederim seni acaba ne kadar zamanda verdin ve çok kaşamagın oldumu bende 20 kilo vermek istiyorum ama çok zormuş gibi geliyor bana
üüff...kenarları bağcıklı bikini alıcam kendime... hem siyahından hem beyazından...bronz tende uuuwwww
hepsi aynı hayallerimizinoff benimde isteğim o:))
tabi farklı sebeplerimde var... yani hayaliimm.... dar beyaz gömlek ve dar kot ikilisini taşmadan giymeeek:)
hımmm sonraa nişanım olcak ve bu konuda da kendime slogan yaptım "elbise beni değil ben elbiseyi seçmek istiyorum" diyee:)) aynı şey gelinlik içinde geçerli:)
böylee kendime motivasyonlarım var
ahaha bide dün 1 beden küçük ama çok beğendiğim bir elbise aldım:))) ilk hedef onun içine girmek:)
ben 26 eylülde başladım ama ocak ayında grip oldum ve 3 hafta bırak diyet yapmayı 3 kilo kadar alıp tekrar başladım, malesef bu seneki gripler gerçekten çok ağır geçiyor yoksa şimdiye en az 5 kilo daha vermiş olurdum.....2 aydır hiç spor yapmadım ayrıca hoş öncesindede pek yaptığım söylenemez zaten.....
kaçamak genelde yapmamaya özen gösteriyorum, diyorumya kitap mümkün oldukça elimin altında oluyor motivasyonum azaldıkaça hemen okuyorum.. haa hiç mi yapmıyorum tabiki hayır, arada oluyor keşke olmasa, bugün fındık yedim örneğin 4-5 tane, halen vicdan azabı çekiyorum
özellikle ilk etapta burayı takip etmek, yakın kiloda arkadaşlarle tatlı bir yarış yapmak çok motive edici olmuştu ama bu ara yazmaya korkar oldum
off benimde isteğim o:))
tabi farklı sebeplerimde var... yani hayaliimm.... dar beyaz gömlek ve dar kot ikilisini taşmadan giymeeek:)
hımmm sonraa nişanım olcak ve bu konuda da kendime slogan yaptım "elbise beni değil ben elbiseyi seçmek istiyorum" diyee:)) aynı şey gelinlik içinde geçerli:)
böylee kendime motivasyonlarım var
ahaha bide dün 1 beden küçük ama çok beğendiğim bir elbise aldım:))) ilk hedef onun içine girmek:)
kızlar,
kiloluk süt tozu varmı? aldığımız küçük paketler hemen bitiyoda
şimdi çok komik birşey sölicem:)
az önce gittim bizim iş yerinde malzemelerin tartıldığı kantar var ona çıktım:)
ve 69,5 kg çıktım:) ayrıyetten evdeki tartıda da böyle çıkıyorum...
ama yeni aldığım tartıda tam 3,500 kg fazlayım
soru şu ben sizce kaç kiloyum:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?