off benimde isteğim o:))
tabi farklı sebeplerimde var... yani hayaliimm.... dar beyaz gömlek ve dar kot ikilisini taşmadan giymeeek:)
hımmm sonraa nişanım olcak ve bu konuda da kendime slogan yaptım "elbise beni değil ben elbiseyi seçmek istiyorum" diyee:)) aynı şey gelinlik içinde geçerli:)
böylee kendime motivasyonlarım var
ahaha bide dün 1 beden küçük ama çok beğendiğim bir elbise aldım:))) ilk hedef onun içine girmek:)
ben kilo verebildiysem herkes verir... emin olmaşallah sana umarım kalan o kilolarınıda verirsin...bende seni kendime örnek alıyorum demek ki gerçekten istenildiğinde kilo verilebiliyormuş ..
dar beyaz gömlek ve kot ikilisi uzuuuuuuuun zamandır benimde hayalim....
ben 1 ay kadar önce markafoniden elbise aldım kendime, hedef kıyafet olarak, bedende çok karasız kalıp 40 beden sipariş ettim, eskiden 48 beden giyen biri için mucize gibi bişey onun içine girebilmek, artık içine sığıp fermuarını kapatabiliyorum tabiki halen dar ama 10 kilo sonra süper olacak, mutlaka hedef kıyafet al kendine ve arada sev onuacayip motive edecektir seni...
hatta aldığım elbise de bu, umarım ekleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 347850
sağol canım, çok daha güzelleri ve küçük bedenleri senin olsunelbisen çok güzelmiş güle güle giyin...darısı bizim başımıza
dar beyaz gömlek ve kot ikilisi uzuuuuuuuun zamandır benimde hayalim....
ben 1 ay kadar önce markafoniden elbise aldım kendime, hedef kıyafet olarak, bedende çok karasız kalıp 40 beden sipariş ettim, eskiden 48 beden giyen biri için mucize gibi bişey onun içine girebilmek, artık içine sığıp fermuarını kapatabiliyorum tabiki halen dar ama 10 kilo sonra süper olacak, mutlaka hedef kıyafet al kendine ve arada sev onuacayip motive edecektir seni...
hatta aldığım elbise de bu, umarım ekleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 347850
ben kilo verebildiysem herkes verir... emin ol
daha önce denemediğim şey kalmadı, ilaçlar, bantlar, diyetler, diyetisyenler hatta mezoterapi, ama hepsi daha fazla kilo olarak döndü bana
56 kilo ile evlendim, 1 sene sonra 70e çıktım, bu yöntemlerle başla bırak derken 10 kilo daha aldım ve 80le hamile kalıp 96 ile doğuma gittimmm, bu sanırım olayı özetler.....
verirsin sakın yolundan şaşma ve "kitaptaki yasaklardan" uzak dur....
sağol canım, çok daha güzelleri ve küçük bedenleri senin olsun
ya kızlar tabloyla kim ilgileniyor?
bende giricem karar vrdim.. baktım aranızda kaçıranlarda oluyo sonra 2 gün 3 gün sp yapıp dengeliyo olmadı bende öyle yaparım..
yarim ilgileniyor canım..perşembe kilo bildirim günleri...çarşamba akşamı yada perşembe en geç saat 13,00 e kadar belirmen lazım özelden mesaj atabilirsin yada burdan belirtebilirsin.
bu akşam spor salonuna gidip kesin kaydımı yaptıracağım...
sizce pilates mi aerobik mi?
kararsız kaldım şu anda:S
ben 1,5 sene aerobik+plates yaptım 40 dk aerobik arkasından 20 dk plates yaptım çok faydasını gördüm.
mümkünse ikiside değilse;
aerobik kilo vermeye yardımcı
plates sıkılaşmaya
sen hangisini istiyorsan vücudundan onu seç
yarim ilgileniyor canım..perşembe kilo bildirim günleri...çarşamba akşamı yada perşembe en geç saat 13,00 e kadar belirmen lazım özelden mesaj atabilirsin yada burdan belirtebilirsin.
bu akşam spor salonuna gidip kesin kaydımı yaptıracağım...
sizce pilates mi aerobik mi?
kararsız kaldım şu anda:S
hıım hem zayıflıyım hemde inceliyim
aerobik orda yapım kalabalık eğlenceli olur:)
plateste alım bir top birde cd evde yapım bari:)
6haftada 6 kilo he müthişmiş ! kaç gün atak kaçgün seyir yaptın ? ve örnek atak ve seyir menünü yazar mısın ???
Canım ancak cvp yazabiliyorum kusura bakma yogunun biraz okul ev cocuklar. Ben yulaf kepeği hakkımı okulda kullanıyordum. Sen tam gun mü yoksa 2 li egitimdemisin bilmiyorum. Kepenki ekmek tarifi vermiştim onun icine peynir koyup goturebilirsin. Bide sut götürürsün. Ben bi ara tavuk ciğerini haslayip götürüyorsun. Okuldada icine kaynar su koyup30 sn kadar bekleyip suyunu dokuyordum. Yeni pişmiş gibi oluyodu. Yulardan kek de yapabilirsin nescafe kesinlikle tok tutuyo. Bir müddet idare ediyo yani. Yarım yağlı sut konusu ise:ben yoğurtlarını yarım yağlı sütten yapiyodum. Ama bu dogru degil tabi icmek icin ise kesinlikle light sut iç. Birde sunu yapabilirsin.çok sayıda(mesela 10-15tane) Derileri alınmış tavuk butlarını istediğin baharatlarla harmanla fırın poşetinde firinda pişir. Butları soguk bile yiyebilirsin. P+sebze günlerinde yanına bide salata yaparsın. Oda olabilir. İnşallah yardımcı olmusumdur. Benim bı arkadasım1 haşlanmış yumurtayı tuvalete gidip orda yutup geliyodu kokmasın diye. O da çok yok tutuyor hadi kolay gelsin. Ankara da hangi semttesin bu arada
teşekkür ederim canım ben 3 gün atak yaptım;yazdığım gibi 9 Ocakta başlamıştım 3 gün atak yaptım hala seyirdeyim:))ama bu süre boyunca sadece 1 kez kaçamak yaptım o da mezeydi( tek problem biraz yağlı olmasıydı)onun dışında bütün kurallara uydum:)darısı sizlere canım az kaldı benim artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?