Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sloganını çok begendim ....benimde hayalim hep tayt üzerinde çizme ve kalça hizasında tunik giyebilmek ...ve daha önceden almış olduğum ve giymek çok nasip olmayan elbise ve mini eteklerimin içine tekrar girebilmek....çok mu şey istiyorum ben

ya kızlar tabloyla kim ilgileniyor?
bende giricem karar vrdim.. baktım aranızda kaçıranlarda oluyo sonra 2 gün 3 gün sp yapıp dengeliyo olmadı bende öyle yaparım..

maşallah sana umarım kalan o kilolarınıda verirsin...bende seni kendime örnek alıyorum demek ki gerçekten istenildiğinde kilo verilebiliyormuş ..
ben kilo verebildiysem herkes verir... emin ol
daha önce denemediğim şey kalmadı, ilaçlar, bantlar, diyetler, diyetisyenler hatta mezoterapi, ama hepsi daha fazla kilo olarak döndü bana
56 kilo ile evlendim, 1 sene sonra 70e çıktım, bu yöntemlerle başla bırak derken 10 kilo daha aldım ve 80le hamile kalıp 96 ile doğuma gittimmm, bu sanırım olayı özetler.....
verirsin sakın yolundan şaşma ve "kitaptaki yasaklardan" uzak dur....

elbisen çok güzelmiş güle güle giyin...darısı bizim başımıza

hıımm çok güzelmişş... iyi günlerde giy:) taşmadığının hatta elbisenin üstüne bol geldiği günleri görr inşşş:)))

benim erkek arkım çooook zayıf akşama yanyana fotomuzu koyarım:)
onun yanında zayıf olup gömlek+kot ikilisini giyip dolaşmaak off güzeel hayaller vallaa:)))
neyseki yaza doğru giymeye başlıcaaazzz ))

ben de çok yol denedim akapunktura bile gittim ama nafile daha çok kilo aldım...ben evleneli daha 8 ay oldu ve evliliğimin ilk dördüncü ayında 15 kilodan fazla aldım...çok bunalıma girdim bi ara ve daha fazla aldım stres yapınca ama artık relaksım sayenizde

ya kızlar tabloyla kim ilgileniyor?
bende giricem karar vrdim.. baktım aranızda kaçıranlarda oluyo sonra 2 gün 3 gün sp yapıp dengeliyo olmadı bende öyle yaparım..

yarim ilgileniyor canım..perşembe kilo bildirim günleri...çarşamba akşamı yada perşembe en geç saat 13,00 e kadar belirmen lazım özelden mesaj atabilirsin yada burdan belirtebilirsin.

bu akşam spor salonuna gidip kesin kaydımı yaptıracağım...
sizce pilates mi aerobik mi?
kararsız kaldım şu anda:S

yarim ilgileniyor canım..perşembe kilo bildirim günleri...çarşamba akşamı yada perşembe en geç saat 13,00 e kadar belirmen lazım özelden mesaj atabilirsin yada burdan belirtebilirsin.

bu akşam spor salonuna gidip kesin kaydımı yaptıracağım...
sizce pilates mi aerobik mi?
kararsız kaldım şu anda:S

ben 1,5 sene aerobik+plates yaptım 40 dk aerobik arkasından 20 dk plates yaptım çok faydasını gördüm.
mümkünse ikiside değilse;
aerobik kilo vermeye yardımcı
plates sıkılaşmaya
sen hangisini istiyorsan vücudundan onu seç

hıım hem zayıflıyım hemde inceliyim
aerobik orda yapım kalabalık eğlenceli olur:)
plateste alım bir top birde cd evde yapım bari:)

ollleeeeyyyyy

yarim yarim koş gel benide tabloya yaz

başlangıç kg.; 73
şuan kg.; 68
hedef kg.; 60

hıım hem zayıflıyım hemde inceliyim
aerobik orda yapım kalabalık eğlenceli olur:)
plateste alım bir top birde cd evde yapım bari:)

tabi olur ben platesi bi süre sonra evde yapmaya başladım
lastik aldım yetti. cd bile gerek kalmadı öğrendim artık çünkü
ısınma hareket soğuma 45 dk lık program yapıyordum bi başıma

6haftada 6 kilo he müthişmiş ! kaç gün atak kaçgün seyir yaptın ? ve örnek atak ve seyir menünü yazar mısın ???

teşekkür ederim canım ben 3 gün atak yaptım;yazdığım gibi 9 Ocakta başlamıştım 3 gün atak yaptım hala seyirdeyim:))ama bu süre boyunca sadece 1 kez kaçamak yaptım o da mezeydi( tek problem biraz yağlı olmasıydı)onun dışında bütün kurallara uydum:)darısı sizlere canım az kaldı benim artık:))

aaa sende öğretmensin ne güzel.bir sürü ortak noktamız varmış.benim okul tam gün maalesef.öğlen yemeğini bir şekilde hallediyorum ama ara öğün sorun işte.33 yaşındayım ve 17 yaşından beri diyet yapıyorum.al-ver al-ver,yo-yo oldu benim vücut.sıkıntının temeli o.bugün kan verdim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.birde tonsilit oluşmuş çok kötü hastayım.endişe ettim doktor diyeti bırak derse diye!!önerilerin için teşekkür ederim.liğht süte dönüyorum artık.birde ben ekmek,hamurişi aramam hiç.sıkıntım her zaman tatlı ve çikolatadır.o yüzden verilen ekmek,kek tariflerine hiç bakmıyordum bile ama devam edersem birşeyler yapacağız artık.etlikte oturuyorum ben.okulumda etlikte.sen neredesin?

Canim süper ya, insallah benim de haftada 1, 1 kg gider... yanliz benim yemek yemem durdu, bugün seyirde 3. günüm . az bir yemekle hemen doyuyorum... birde kabizlik sorunun oldu mu hic ?

atakta ilk günüm ama ölüyorum açlıktan yaaaa:S heran bırakcam hee , başımda ağrıyorr nie böyle oldum ki ben of..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…