tamamdır.... ekledimoğlum bi müsade etse adam gibi yazcam da :))
tamamdır.... ekledim
bu arada dukan ekmek yaptım, mükemmellll :)
İçi nasıl pişmişmi hamur gibi duruyormu yoksa...Eğer içi dışı pişmişse tarif verirmisin hangi tarifi yaptın bende istiyorum...
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)
(buğday kepeğiniz yoksa onun yerine de yulaf kepeği koyun.. çok güzel oldu.. içi de gayet güzel pişti)
Denicem mutlaka peki kabın nasıldı genişliği filan...Birde tartıldın mı sen kiloda iniş varmı küsecektin bana iniş olmazsa kilonda
yayınlanan tabloda göremeyebilirsin belki ama ben güncelledim rahat olabilirsin...ben biraz gec kaldim ama yinede yapim :)
başlama tarihi :24.12.2012
başlangıç kilo : 58.5
güncel kilo : 53.2
nes05 kusura bakma tatlım görememiştim sabah... ama son güncel kilonda değişiklik yok o yüzden resmi değiştirmedim tekrar ama tabloya mutlaka yazdım...
Eki Görüntüle 348330
rica ederim... hepimize teşekkür etmek lazım... özellikle OMMURe... o her ne kadar aramızdan ayrılmayı seçmiş olsa da bu onun fikriydi...yarim teşekkürler canım emeğine sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?