Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sana bi sır vericem... regl döneminde metabolizma normalinden daha hızlı çalışırmış... yani o dönemde diyetimizi ne kadar kaçamaksız yapar ve sporumuzu ne kadar arttırırsak... regl bitiminden bir hafta sonra tartıya ciddi eksiler yansıyooo...

peki bunu söyleyen sevgili uzmanlarımız...
regli olunca bacakları tutmayan ve ağrıya dayanamadığında iğne olmaya kada giden...
sancıdan gözünden yaş gelen grubuda düşünmüşler miiii???

hiç normal regli dönemi geçirmedim ben... iş olmasa inan yataktan çıkmam 3 gün:)
ama belki hareket iyi gelir... bu sefer deniceem:)

bende aynen öyleyim... iki büklüm kıvrılırım ve ağrıdan zırlarım... sıcacık sıcacık sarınıp sarmalanırım... bazen çok üşürüm bazen ateş basar... dişi olmak zor iş vesselam...

kızlar ve ben de nihayet yeni bir kiloya başlangıç yapabildim 10 gündür 59 görüyordum ve bu sabah 58.7 olduuuuuuuuuuuuuuuum

Sağol canım çok yardım severesin kim ne sorsa cvp veriyorsun thank youu..

Hergün tartılma canım. Daha önce de çok kez yazdım. Hergün tarılmak vücudu yanıltıyor.

kızlar ve ben de nihayet yeni bir kiloya başlangıç yapabildim 10 gündür 59 görüyordum ve bu sabah 58.7 olduuuuuuuuuuuuuuuum

Gözün aydın canım.

Sağol canım çok yardım severesin kim ne sorsa cvp veriyorsun thank youu..

Ne demek rica ederim. Soruların cevapsız kalması ve kafa karışıklı ne demek çok iyi bilirim.

İrem&Özge
vee 67 üstelik regl dönemim harika...ama vücudum inanılmaz alıştı bu diyete .daha farklı beslenemezmişim gibi geliyor.dün okulun yemeği vardı tatlılar havada uçuştu.çatalın ucunu bile değdirmedim.bu diyete başladığımda gülenler şimdi iradeniz takdir ediyoruz diyorlar..

selam kızlar pek sık giremiyorum net e ama güçlendirme harika 57 kilodayım hala arada dukana uygun beslenemesemde ipin ucunu kaçırmıyorum hepimize kolay gelsin . sevgiler

bir güçlendirme dukancanı! yakaladım! evet ben de arada dukana uygun beslenmiyorum ama azar azar. abartmadan.
inş böyle de ii gider

günlük light puding sınırımız ne kadardı?

hergün olmamak kaydıyla günde 2 minik kutu.(atakta tavsiye edilmiyor)

Kızlar nasıl görünüyor ama, ben yaptım

tarçınlı muffin

Eki Görüntüle 348655

miiithiiiş! miis miiss!
tarifi hangisi acaba?

bal da şekerli bir gıda sonuçta. o zaman meyve de doğal, meyvedeki şeker de doğal. ama dukan meyve şekerinden dolayı yasaklıyor ilk evrelerde. balda da her zaman doğal şeker olmuyor malum... goji berry reçeli yapan vardı ama tatlandırıcı ile, uğraşırım diyosan deneyebilirsin

süper tarif etmişsin, gidip bakmak lazım. o caddede de yok yok ha

bir ayda 7 kilo vermissin, ama bu hic normal degil. neden o zaman birakip bir dr görünmedin, devam ettin ?

normal sartlarda dukan diet ayda 3-4 kilo vermeyi hedefliyor.:44::44::44:

walla canım bende 46 günde 7 kilo verdim, 3 gün atakta 1,5-2 kilo kadar, 43 günde 5 kilo. birden korkmuştum o arkadaşı okuyunca ama hesaplayınca normal olduğu kanısına vardım. haftalık 1 kilo kadar vermişim demek ki seyirde,bu da normal olsa gerek...
ayrıca da diyet bitti ooohh gelsin cipsler gitsin çekirdekler,mideye çikolatalar dersek elbette ki öyle olur. abartacaksak bile bence asla haftada 1-2yi geçmemeli diyet sonraasında. ben öyle düşünüyorum nacizane..

Canım süpersin maşallah.
Nerdeyse aynı kiloda başlamışız seninle. Benim yarın iki ay oluyor ama yerimde sayıyorum 2 haftadır nerdeyse.
Hep kaçamaklarım sonucu. Nefretlik bir durum.
Sende ki azim bana da bulaşsa nolur ki.

Günaydın kızlaaar :) sizi okumak bana mutluluk veriyor kiloları vermiş güçlendirme evresine geçmişsiniz bile bu çok güzel darısı başıma :) Benim seyirdeki 12. günüm 67den 63e indim fakat regl dönemine girdim dün. Şişkinliğim tabi ki var fakat bu dönemde kilo kaybı olmayacağını ve aksine 1-2 kilo fazla çıkacağımı bildiğim icin cok gerginim. Sizin de regl döneminizde kilo kaybı olmamış mıydı? 1 haftamın boşuna geçeceğini düşünüp üzülüyorum. Belim ağrıyacak diye korkup spor da yapamadım ilk kez. sizce ne yapmalıyım???

bence fazla yormadan spor yapmalısın... sadece yürüsen bile olur aslında... öyle çok sancın yoksa yürümeni tavsiye ederim... hem kaslarında gevşer regl dönemini daha rahat atlatırsın... belki kanaman artabilir ama...

hiç birşeycik olmaz... En başlardaki hallerini hatırlıyorum da bak şimdi yeni gelenlere destek ve bilgi veriyorsun.kaçamak yapmamak gerçekten hızlı kilo vermede etkili ama yapsan da vereceksin biliyorsun:))

canım 2 kio daha vermek istiyorsan seyire devam edeceksin .5 kilo olunca güçlendirmeye geçeceksin.seyir sen istediğin kiloya inene kadar devam ediyor çünkü.bak ben öyle yaptım.7 kilo vereyim dedim baktım seyirde zorlanmadan 7 kiloyu verdim.sonra 2 kilo daha vereyim bari dedim ve seyire devam ettim.toplamda 9 kilo verdim şu anda ve güçlendirmeye geçtim

kızlar günaydın bişey sorcam size,atak evresinden sonraki evrede 1+1 yapıyorum ben
bu şu demek değilmi,bir gün sadece saf protein,bir gün protein+sebze ikisi birlikte değilmi??

bir arkadaşım bir gün saf protein bir gün saf sebze olduğunu söyledi kafam karıştı yanlışmı yapıyorum dedim......

yürüyüş değil de günlük egzersizlerim bacak popo bel ve karın hareketlerim var. Günün 15-20 dakikası oklavayla bel çeviriyorum mesela bu bel ağrısına yol açabilir diye korktum ama bugün deneyeceğim :) bir de dans ediyorum 15 dakika. Kilo kaybı olmaz mı sizce bu bir hafta boyunca??

Elbette regl de kilo veremedik hatta + çıktık ama bu durum tamamen şişkinlik kaynaklı için rahat olsun.

hiç birşeycik olmaz... En başlardaki hallerini hatırlıyorum da bak şimdi yeni gelenlere destek ve bilgi veriyorsun.kaçamak yapmamak gerçekten hızlı kilo vermede etkili ama yapsan da vereceksin biliyorsun:))

Ya hakketten ilk zamanlar acemilik fenaydı canım.
Ama sayenizde iyice bi öğrendim.
Birde uygulayabilsem

merve doğru yoldasın evet bir gün saf protein ertesi gün protein+sebze... ama dikkat... sebze proteinden az olmalı...

9 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba? Benim de hedefim 9-10 kilo kadar :)

regl dönemindeyken kilo kaybı olmuyor biçok insanda... hatta ben + bile çıktım... bunalıma girdim ama regl bitti 5 gün sonra tartıldım ki ne göreyim 3 kilo gitmiş...

miiithiiiş! miis miiss!
tarifi hangisi acaba?

dukanın tarçınlı muffini..

2 yumurta,3 kaşık tatlandırıcı,3 kaşık yağsız yoğurt,çeyrek paket kabartma tozu,tarçın,6 kaşık yulafkepeği

Yumurtaları tatlandırıcı ile çırp.Yoğurt,tarçın,k.tozu,yulaf kepeğini ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk.pişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…