- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için..kitabı okudum aslında ama yine de bi çözüm bulmaya çalıstım kendimce ama olmadı( tariflere bakıp yararlanmak ii olabilir çeşitlilik olunca bunaltmaz belki..
Ben atak evresinin 3.günündeyim 1kilo verdim 3 günde keyfim yerinde ilk gün özellikle yemek yenilen ortamlara gitmedim. ama bugün arkadaş ortamında baklava yeniliyrdu herkes çok ısrar etti ama almadım ve açıkçası tatlı hamur işi aramıyrm normalde çok severdim :))) halsizlik olmasa sorun yok çok mutluyum iyiki başladım bu diyette 3 günde 1 kilo verdim umarım en azından bir 10 kilo veririm herkese başarılar
ve ilk kaçamağımı yaptım atağımın 4.günündeama öğün atladıgım için oldu o da. bugün neler yedimmm : sabah 1.5yk kepek ile yaptgm krepleri yedim öğlen sütlü kahve arada 1avuç badem yedim ve şimdide tavuk haşlayıp yedim zeroyla . offf bademi yemesem iyiydiii... (
bende regl krizindeyim,az önce dukan çikolatası yaptım koydum dolaba biraz katılaşması için,şimdide kurabiye ye başlıyorum banıp banıp yicem1-2 tanecik tabi abartmadan
benim bütün muffin lerim cöpe gitti
igrenc oldular, hevesim de kacti. ilk dukan tarifim hüsrenla sonuclandi
bende tam kaçamak yapan varmı diye sorucaktım bende yaptımda bugünama devam olur böle şeyler ben ne yediğimi söylemeyim seninki hiç kalır benimkinin yanında buarada utandığım için söylemiorum
neden acaba?? hangi tarifi yaptın??ben artık muffin uzmanı oldum ama işin sırrı küçük silikon muffin kaplarında bence çünkü onları alana kadar benimde hiç güzel olmuyordu.yaptığım kalıplara yapışıp kalıyorlardı.
ben bugün kendimi o kadar zor tuttum ki çikolata yememek için kalktım tarçınlı süt içtim allahtan bastırdı çikolata isteğini yoksaa kendimi kaptırır yerdim valla durmakta bilmem zaten
ben bugün kendimi o kadar zor tuttum ki çikolata yememek için kalktım tarçınlı süt içtim allahtan bastırdı çikolata isteğini yoksaa kendimi kaptırır yerdim valla durmakta bilmem zaten
bende tam kaçamak yapan varmı diye sorucaktım bende yaptımda bugünama devam olur böle şeyler ben ne yediğimi söylemeyim seninki hiç kalır benimkinin yanında buarada utandığım için söylemiorum
benimde kurabiyeler yayıldı birazama olsun yaptıkça alışıyo insan cnm bozma moralini,bidahaki sefere ona göre artırıyosun azaltıyosun malzemeyi falan daha iyi oluyo akşam akşam can sıkıntısından böle olduk hepimiz sanırım
bende teflon muffin kabinda denedim, yapisti, kabarmadi......
tadi da allah günah yazmasin IGRENC oldu
benim tarifim
Kakaolu, Yulaf Kepekli Muffin(her evre)
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış toz kakao
2 yumurta
3 kaşık tatlandırıcı (tercihe göre az ya da çok olabilir)
4 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık buğday kepeği
1 bardak light süt
silikon muffin kalıplarından almanı tavsiye ederim;ayrıca benim muffin tarifimi de yazayım onu da dene istersen bir ara;2 yumurta 3 yemek kaşığı toz tatlandırıcıyla çırp içine 6 yemek kaşığı yulag kepeği, 3 yemek kaşığı light yoğurt,1 yemek kaşığı light süt,1/4 kabartma tozu,vanilya aroması,tarçın,gojiberry,hepsini karıştırıp kalıplara boşalt 170 derecede 25 dakika pişir,benimkiler çok güzel oluyor,istersen kakolusunu,havuçlusunu,çikolata aromalısını da yapabilirsin,ben hepsini denedim,çok güzel oldu
Yumurta ve tatlandıcıyı çırpıyoruz. Diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişiriyoruz.
silikon muffin kalıplarından almanı tavsiye ederim;ayrıca benim muffin tarifimi de yazayım onu da dene istersen bir ara;2 yumurta 3 yemek kaşığı toz tatlandırıcıyla çırp içine 6 yemek kaşığı yulag kepeği, 3 yemek kaşığı light yoğurt,1 yemek kaşığı light süt,1/4 kabartma tozu,vanilya aroması,tarçın,gojiberry,hepsini karıştırıp kalıplara boşalt 170 derecede 25 dakika pişir,benimkiler çok güzel oluyor,istersen kakolusunu,havuçlusunu,çikolata aromalısını da yapabilirsin,ben hepsini denedim,çok güzel oldu
Yumurta ve tatlandıcıyı çırpıyoruz. Diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişiriyoruz.
YAAA normalde yapmazdım da market alışverişine çıktımmm orda böle herşeyi yiyesim geldiii bnde bastırsın die badem yedim o anda yani , hem öğün atladığım için oldu ..tarçınlı süt nasıl oluo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?