Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım çok teşekkürler ellerine saglık yarın hemen yapıcam

ahh ne güzel darısı bize.. benim seyirimin bitmesine 19 gün var..
kaç kilo verdin toplam?

Canım ben 9 Ocakta 61.7 ile başladım şimdi 55 kiloyum,dukan ideal kiloma 54 dedi ama ben 53 olmak istiyorum,belki 54 olunca güçlendirmeye geçerim,o süreçte de dikkat edip1-2 kilo verebilirsem,kararsız kaldım

canım çok teşekkürler ellerine saglık yarın hemen yapıcam

kolay gelsin..

Canım ben 9 Ocakta 61.7 ile başladım şimdi 55 kiloyum,dukan ideal kiloma 54 dedi ama ben 53 olmak istiyorum,belki 54 olunca güçlendirmeye geçerim,o süreçte de dikkat edip1-2 kilo verebilirsem,kararsız kaldım

hmm.. 40 günde 7 kilo gibi vermişsin.. valla sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap..
dukan banada 63 dedi ama illa 59-60 olucam o 50leri görücem yani

kolay gelsin..

hmm.. 40 günde 7 kilo gibi vermişsin.. valla sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap..
dukan banada 63 dedi ama illa 59-60 olucam o 50leri görücem yani

evet canım ya inş.sen de en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun,aslında bu kadar alışmışken bir hafta daha dayanıp 53'ü görüp öyle de geçsem olur,güçlendirmeden korkuyorum açıkçası serbest öğünleri abartırım diye korkuyorum((

yap o zaman..hem 53 olmak istiyorsun hemde denemeye gücün var..yılmamışsın yani. ben olsam yapardım

kızlar! uzun zamandır görmedıgım bır arkadasımı gordum dun. o da dukan yapıyormus ve 3 ayda 21 kilo vermıs. ama gunde 1-2 saat spor yapmıs ya da yürümüş. benim de iki ayı geçti ama 10 kilo verdım sadece.spor yapmadım ve fazla yuruyemedım de. demek ki hareket etmek çok çok önemliymiş.bundan sonra yürüyüş yaparak devam edicem ben de.

kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama yulaf kepeği bulamadım. carrefoura gittim. yulaf kepeği yoktu. organik kepek diye birşey vardı. onu aldım işe yarar mı? yardımınıza ihtiyacı var. ya da nereden bulurum...

istabuldaysan istoç' da var. ama sana uzaksa migrsolarda ve bazı aktarlarda var. zaten kutunun üstünde dukan diyetine uygun diye yazıyor. ya da internetten alabilirsin. senin aldıgın buğday kepeği de olabilir. yulaf kepeği uygun sadece.

selam arkadaşlar en az hasarla hafta sonunu kapatmış olmanın rahatlığı ve tüm çabalarıma rağmen yeniden bu sabah +400 ile 59 olmanın üzüntüsüyle yazıyorum yarın bu diyetteki 15. günüm bakalım 15 günde ne kadar vermiş olucam dukan amcanın benden beklentisinin çok altında seyrediyorum umarım yarın sabah kendisini hayal kırıklığına uğratmayacak bir kiloda çıkarım

selam arkadaşlar en az hasarla hafta sonunu kapatmış olmanın rahatlığı ve tüm çabalarıma rağmen yeniden bu sabah +400 ile 59 olmanın üzüntüsüyle yazıyorum yarın bu diyetteki 15. günüm bakalım 15 günde ne kadar vermiş olucam dukan amcanın benden beklentisinin çok altında seyrediyorum umarım yarın sabah kendisini hayal kırıklığına uğratmayacak bir kiloda çıkarım

aktarlarda mutlaka bulursun ben de bugün migrosa baktım envai çeşit vardı ama o yoktu. sonra aktara sordum, buldum aldım, hatta fiyatlar şöyle..açık satılan kilosu 15 tl, paketli olanlar yarım kiloluk pakette 9 tl. Size de kolay gelsin..

Hanımlar buarada atak ve seyir evrelerinde bu yulaf kepeğiyle yapılacak tarifler nerden bulabilirm?? burada linki veya konusu var mıı???

Son düzenleme:

facebookda dukan diyeti tarifleri sayfasında çok çeşitli tarifler var cnm:) ayrıca burda da dukan diyeti tariflerim diye aratırsan bu sitede de bulursun

Kızlar bugün benim 14. günüm :) 67 kiloyla başladım ve şu an 62.5lardayım,hatta sabahları aç karnına 61. Şöyle bi sorun var 5 kilo kadar vermiş olsam da dışardan 2-2.5 kilo vermişim gibi gözüküyo. Bunun bi açıklaması var mı sizce? Çünkü kendi kendime bunu çok büyüttüm ve aaa kilo vermişsin seni duymak için herkesin gözlerinin içine bakmaktan bi hal oldum açıkçası. Bunun mantıklı bi açıklaması varsa aydınlatın beni. ÖPTÜM.

canım bunu en iyi sen anlarsın malum kış mevsimi zaten kat kat giyiniyoruz,ben kendimden örnek vereyim;geçen haftaya kadar okula etekle gidiyordum ve kimse kilomla ilgili yorum yapmıyordu aynı senin gibi bende tepki bekledim ama tık yok:)) geçen hafta eski zayıf halimde giydiğim pantolonlarımı çıkardım onları giydim,üzerime de ince bir triko:)) okulda soran sorana:))açıklama yapmaktan yoruldum:)) bence kıyafet çok etkiliyor,hem sen kendin bu 5 kiloyu kıyafetlerinden farketmiyormusun?

çok sağol ya ben haftaya pazartesi başlıcam. şu anda da dikat ediyorum diyetteyim yani. dün bir haftalık sebze alışverişi yaptım. onlar bitsin haftayada dukana başlıcam...

Ben de aynı şeyi yaptım,okula etekle giderken pantolon giymeye başladım ve yorum bekledim ama tık yok. Ben hissediyorum ama hiç 5 kilo vermiş gibi durmuyorum açıkçası. Göbeğimin şişliği indi,belim inceldi(bel egzersizleriyle) ama yine de o göbek orda duruyo inat etti. Gerçi regl dönemindeyim ama olsun. Verdiğim kiloları nasıl bik bik yapan sevimsiz insanların gözüne çarparım onu düşünüyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…