400-500 gra ıspanığı yarım soğanla kavur (ben yağ koymadım teflonda ıspanağın suyuyla haşlandı) soğusun ve suyunu süz, 1 brdk light süt,3 yumurta,3 kaşık lor,baharatlar.. ekle blendırda püre yap.. kalıbına (benim tefal teflon kek kalıbım vardı gram yağ koymadım) dök önceden ısınmış fırında 25-0 dk pişir.. yoğurtla servis yapabilirsin.. çok pratik ve çok leziz ve içinde kepek yok bu süppeeerrr..
tabii yiyebilirsin.. ayıptır söylemesi ikindide yedim buz gibi dolaptan çıkmış üzerine tarçında serptim oohh harika gitti valla..
ahh ne güzel darısı bize.. benim seyirimin bitmesine 19 gün var..
kaç kilo verdin toplam?
kesinlikle öyle.asla aç kalmıyorsun.. malzemeler önünde ve gerisi yaratıcılığına kalmış..
mesele yarın yorgun olmazsam pırasalı tavuklu çorba deniycem..tamamen uydurma
canım çok teşekkürler ellerine saglık yarın hemen yapıcam
Canım ben 9 Ocakta 61.7 ile başladım şimdi 55 kiloyum,dukan ideal kiloma 54 dedi ama ben 53 olmak istiyorum,belki 54 olunca güçlendirmeye geçerim,o süreçte de dikkat edip1-2 kilo verebilirsem,kararsız kaldım
kolay gelsin..
hmm.. 40 günde 7 kilo gibi vermişsin.. valla sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap..
dukan banada 63 dedi ama illa 59-60 olucam o 50leri görücem yani
evet canım ya inş.sen de en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun,aslında bu kadar alışmışken bir hafta daha dayanıp 53'ü görüp öyle de geçsem olur,güçlendirmeden korkuyorum açıkçası serbest öğünleri abartırım diye korkuyorum((
yap o zaman..hem 53 olmak istiyorsun hemde denemeye gücün var..yılmamışsın yani. ben olsam yapardım
kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama yulaf kepeği bulamadım. carrefoura gittim. yulaf kepeği yoktu. organik kepek diye birşey vardı. onu aldım işe yarar mı? yardımınıza ihtiyacı var. ya da nereden bulurum...
kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama yulaf kepeği bulamadım. carrefoura gittim. yulaf kepeği yoktu. organik kepek diye birşey vardı. onu aldım işe yarar mı? yardımınıza ihtiyacı var. ya da nereden bulurum...
aktarlarda mutlaka bulursun ben de bugün migrosa baktım envai çeşit vardı ama o yoktu. sonra aktara sordum, buldum aldım, hatta fiyatlar şöyle..açık satılan kilosu 15 tl, paketli olanlar yarım kiloluk pakette 9 tl. Size de kolay gelsin..
Hanımlar buarada atak ve seyir evrelerinde bu yulaf kepeğiyle yapılacak tarifler nerden bulabilirm?? burada linki veya konusu var mıı???
facebookda dukan diyeti tarifleri sayfasında çok çeşitli tarifler var cnm:) ayrıca burda da dukan diyeti tariflerim diye aratırsan bu sitede de bulursun
Kızlar bugün benim 14. günüm :) 67 kiloyla başladım ve şu an 62.5lardayım,hatta sabahları aç karnına 61. Şöyle bi sorun var 5 kilo kadar vermiş olsam da dışardan 2-2.5 kilo vermişim gibi gözüküyo. Bunun bi açıklaması var mı sizce? Çünkü kendi kendime bunu çok büyüttüm ve aaa kilo vermişsin seni duymak için herkesin gözlerinin içine bakmaktan bi hal oldum açıkçası. Bunun mantıklı bi açıklaması varsa aydınlatın beni. ÖPTÜM.
aktarlarda mutlaka bulursun ben de bugün migrosa baktım envai çeşit vardı ama o yoktu. sonra aktara sordum, buldum aldım, hatta fiyatlar şöyle..açık satılan kilosu 15 tl, paketli olanlar yarım kiloluk pakette 9 tl. Size de kolay gelsin..
Hanımlar buarada atak ve seyir evrelerinde bu yulaf kepeğiyle yapılacak tarifler nerden bulabilirm?? burada linki veya konusu var mıı???
canım bunu en iyi sen anlarsın malum kış mevsimi zaten kat kat giyiniyoruz,ben kendimden örnek vereyim;geçen haftaya kadar okula etekle gidiyordum ve kimse kilomla ilgili yorum yapmıyordu aynı senin gibi bende tepki bekledim ama tık yok:)) geçen hafta eski zayıf halimde giydiğim pantolonlarımı çıkardım onları giydim,üzerime de ince bir triko:)) okulda soran sorana:))açıklama yapmaktan yoruldum:)) bence kıyafet çok etkiliyor,hem sen kendin bu 5 kiloyu kıyafetlerinden farketmiyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?