kızlar yarın ben seyire geçiyorum ama seyir evresinde hergün sp ve protein ağırlıklımı yiyeceğim:44:
Sebze+protein günlerinde protein ağırlıklı yiyeceksin. Her öğün sebze yeme :) Diğer saf protein günlerinde ise zaten sadece protein yiyeceksin. Yani genel olarak protein yiyoruz tatlım.
saol canım protein günü haftada 1 gün değilmi?
kızlar yarın ben seyire geçiyorum ama seyir evresinde hergün sp ve protein ağırlıklımı yiyeceğim:44:
Seyir döneminde bir gün protein diğer gün sebze+protein şeklinde besleniyoruz 1+1 sistemiyle.
1+1 ve 5+5 olayı varmış. yani 1gün sebze+protein yiceksin ertesi gün sadece protein yiceksin atakdaki gibi. yada bu olayı 5+5 olarak yapcaksın. ayrıca sebze+protein günlerinde, heröğün yne proteinin olmalıymş yanına yasaklı olmayan sebzelerdn yiyeblrsn. vlla bildiğim kadaryla bu, dha ii bilen arkdşlar varsa düzeltsinnn
kızlarr seyirdee domates çorbası içebiliyormuyuzzz akşam öğününde mesela???
öyle bişey demem:26:
cemsuuuu beni zan altında bırakma ben olsam öle yapardım çünkü kepeğin girdiği pasta çörek hiç güzel olmuyo ben begenmiyorum kıvam da bulmuyo zaten... sonra güzel olmazsa deme senin yüüzünden diye üzülürüm valla :=((((
Kızlar krem vanilya yaptım çok lezzetli gözüküyo ama saat kaç olmuş ya yesem mi ki?
hahaha evet böyle. tarifini simlanın blogundan aldım cam kase kullanmadım sadece ordan kekler ve tatlılar bölümünde bulabilirsin :)teşekkürler canım anladığım 1 gün protein 1 gün sp 1gün protein 1gün sp böyle değilmi kafam durdu valla kaç saattir kızımı sallıyorum ayağımda uyumadı iyice yoruldum anlayacak hal kalmadıki :2: birde krem vanilya tarifini verebilirmisin muhteşem görünüyo
ben de yaptım da yumurta kokuyor yaayiyemedim
Ben daha yemedim bu saatte yemek istemedim kahvaltıda yerim büyük ihtimalle :)) Biraz tadına baktım ama hissetmedim valla yumurta kokusunu. Tarifini simlanın blogundan aldım cam kase yerine bunları kullandım malzeme aynı.
Ben de aynı şeyi yaptım,okula etekle giderken pantolon giymeye başladım ve yorum bekledim ama tık yok. Ben hissediyorum ama hiç 5 kilo vermiş gibi durmuyorum açıkçası. Göbeğimin şişliği indi,belim inceldi(bel egzersizleriyle) ama yine de o göbek orda duruyo inat etti. Gerçi regl dönemindeyim ama olsun. Verdiğim kiloları nasıl bik bik yapan sevimsiz insanların gözüne çarparım onu düşünüyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?