Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yarın ben seyire geçiyorum ama seyir evresinde hergün sp ve protein ağırlıklımı yiyeceğim:44:

Sebze+protein günlerinde protein ağırlıklı yiyeceksin. Her öğün sebze yeme :) Diğer saf protein günlerinde ise zaten sadece protein yiyeceksin. Yani genel olarak protein yiyoruz tatlım.

Kızlar krem vanilya yaptım çok lezzetli gözüküyo ama saat kaç olmuş ya yesem mi ki?

Eklentiler

• $Fotoğraf0516.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 61
kızlar yarın ben seyire geçiyorum ama seyir evresinde hergün sp ve protein ağırlıklımı yiyeceğim:44:

1+1 ve 5+5 olayı varmış. yani 1gün sebze+protein yiceksin ertesi gün sadece protein yiceksin atakdaki gibi. yada bu olayı 5+5 olarak yapcaksın. ayrıca sebze+protein günlerinde, heröğün yne proteinin olmalıymş yanına yasaklı olmayan sebzelerdn yiyeblrsn. vlla bildiğim kadaryla bu, dha ii bilen arkdşlar varsa düzeltsinnn

Seyir döneminde bir gün protein diğer gün sebze+protein şeklinde besleniyoruz 1+1 sistemiyle.

teşekkürler canım anladığım 1 gün protein 1 gün sp 1gün protein 1gün sp böyle değilmi kafam durdu valla kaç saattir kızımı sallıyorum ayağımda uyumadı iyice yoruldum anlayacak hal kalmadıki :2: birde krem vanilya tarifini verebilirmisin muhteşem görünüyo

saol canım 1+1 iyiymiş sıkılmazsın hiç değilse

öyle bişey demem ben de kepeği fazla sevmiyorum zaten. bitek limonlu kurabiyeye yakıştırıyorum o kadar

Kızlar krem vanilya yaptım çok lezzetli gözüküyo ama saat kaç olmuş ya yesem mi ki?

ben de yaptım da yumurta kokuyor yaa yiyemedim

ben de yaptım da yumurta kokuyor yaa yiyemedim [/QUOTE]

Ben daha yemedim bu saatte yemek istemedim kahvaltıda yerim büyük ihtimalle :)) Biraz tadına baktım ama hissetmedim valla yumurta kokusunu. Tarifini simlanın blogundan aldım cam kase yerine bunları kullandım malzeme aynı.

hahaha evet böyle. tarifini simlanın blogundan aldım cam kase kullanmadım sadece ordan kekler ve tatlılar bölümünde bulabilirsin :)

ben de yaptım da yumurta kokuyor yaa yiyemedim

Ben daha yemedim bu saatte yemek istemedim kahvaltıda yerim büyük ihtimalle :)) Biraz tadına baktım ama hissetmedim valla yumurta kokusunu. Tarifini simlanın blogundan aldım cam kase yerine bunları kullandım malzeme aynı.[/QUOTE]

ben de simladan aldım tarifi hatta yumurta kokmasın diye sarısını kullanmadım, ama berbat, çöpe gitti

ben de simladan aldım tarifi hatta yumurta kokmasın diye sarısını kullanmadım, ama berbat, çöpe gitti [/QUOTE]

bendeee(( yumurta kokusundan midem bulandı,olduğu gibi döktüm hepsini,ben de muffinlerimi yaptım,hem tatlı,hem tuzlu,benim okul tüm gün hafta sonundan hazırlayınca çok rahat ediyorum:))

boşverr hem regl döneminde zaten çok şiş oluyor insan,max.10 gün veriyorum,sormaya başlarlar kesin:))

kızlar günaydın hepinize:)
ya regl oldum diyemi tarıda 1 kilo fazla çıkıyorum anlamadım. moralim bozulduuuuuuu

bu arada light kaşar yiyebiliyoruz değilmi??????tost filan yapıyorum ben :)

günaydın kızlar nasılsınız. bugün sıkı başlayın diyete .ben bugün temizlik yapıcam tam 6 pencere silicem artık güneşi gördüm dip köşe girerim girebildigim yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…