nası tost yapıyosun merak ettim yawww... canım istedi... bide şey kaşar light olsa da yağ oranı çok düşük değil bilgin olsun... aşırıya kaçmamak şartıyla yemekleri lezzetlendirmek için azıcık izinli...kızlar günaydın hepinize:)
ya regl oldum diyemi tarıda 1 kilo fazla çıkıyorum anlamadım. moralim bozulduuuuuuu
bu arada light kaşar yiyebiliyoruz değilmi??????tost filan yapıyorum ben :)
nası tost yapıyosun merak ettim yawww... canım istedi... bide şey kaşar light olsa da yağ oranı çok düşük değil bilgin olsun... aşırıya kaçmamak şartıyla yemekleri lezzetlendirmek için azıcık izinli...
olsun olsun... yavaş yavaş olsun kesin olsun... hadi bakalım... kolay gelsin...Günaydın herkeseeeeee
Yeni bir hafta işallah bollll eksili olur Perşembeye kızlar.
C.tesi Dukan ile tam 2 ay bitti. Ama ben resmen 2. ay yerimde saymışım. O kadar sık ve çok kaçamak yaptım ki.
18.12.2011 76,6
18.01.2012 70,9
18.02.2012 68,9
İşallah 18.03.2012 de 64 yazacağım buraya. Çünkü sıkı sıkı sarıldım diyetime.
yani az değil ama çokda değil... afiyet olsun...yulaf kepeğinden krep yapıyorum arasına kaşar yağı alınmış sucuk ohhh :)
ince dilimliyorum kaşarı abartmıyorum zaten
yağ oranı % 10 çokmu çok ?????
üzülmeee.... tuzlu tükettiysen su tutmuştur vücudun... geçici bişey emin ol... bu arada pasta nasıl oldu?anlam veremediğim bi şekilde, dün normalin bile üstünde spor yapmış olmama ve asla kaçamak yapmamış olmama rağmen +1000'le uyanmak kadar moral bozucu başka bişey olamazdı
Arkadaşlar unutmayın. O oranşar 100 gr da ki oranlardır.
Bunu da göz ardı etmeyin.
yulaf kepeğinden krep yapıyorum arasına kaşar yağı alınmış sucuk ohhh :)
ince dilimliyorum kaşarı abartmıyorum zaten
yağ oranı % 10 çokmu çok ?????
üzülmeee.... tuzlu tükettiysen su tutmuştur vücudun... geçici bişey emin ol... bu arada pasta nasıl oldu?
vardır bişey umutsuzluk yokkk...tuzlu da tüketmedimçok moralim bozuldu yaa..
pastayı bugün denicem daha, kabartma tozum bitmişti :)
tamam ozamanvardır bişey umutsuzluk yokkk...
olsun olsun... yavaş yavaş olsun kesin olsun... hadi bakalım... kolay gelsin...
anlam veremediğim bi şekilde, dün normalin bile üstünde spor yapmış olmama ve asla kaçamak yapmamış olmama rağmen +1000'le uyanmak kadar moral bozucu başka bişey olamazdı
ben artık yiyicek bişey bulamıyorum... yumurtadan midem bulandı görmek dahi istemiyorum... yulaf kepeği desen öyle... zaten psikolojikmi bilmiyorum ama ne yersem yiyim o kadar çabuk doyuyorum ki küçücük lokmalar yetiyo... napıcam ben ya...tamam ozaman
Canım spordan dolayı yağlar kasa dönmüş ve bu sebeple tartın + çıkmış olabilir.
Bu yüzden hep söylüyorum ölçülerinizi mutlaka alın. Ne zaman diyetime uyup + çıksam ölçülerime bakıyorum ve inceldiğimi görüyorum.
ben artık yiyicek bişey bulamıyorum... yumurtadan midem bulandı görmek dahi istemiyorum... yulaf kepeği desen öyle... zaten psikolojikmi bilmiyorum ama ne yersem yiyim o kadar çabuk doyuyorum ki küçücük lokmalar yetiyo... napıcam ben ya...
kesinlikle regl.. +200 de neymiş ben +2000 gördüm regl döneminde... :44:Günaydın kızlar..bu sabah tartıda +200 çıktımhiç kaçamak yok hiç yanlış yok ama 4-5 gün sonra regl olucam sanırım bundandır diymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?