hadi bakalım gözün aydın...
aynı ben aynı ben...ama bizler yemek yiyerek mutlu olduğumuz için böyle depresyona girmiş gibi oluyoruz... şalışkın olmadıgımız bi yemek düzenine geçiş yaptık ya ondan böyle... canımız istiyo hemen bi çikolata atıyoruz ağzımıza e tabi mutluluk hormonu salgılıyo ya ama artık yok... alışıcaz bu eksikliklere... mutsuz olmamayı öğrenicez... bende mutsuzum allah beni nasıl biliyosa öle yapsın ki az önce iki tane bitter fındıklı draje yedim :2: ama pişman değilim kendimi çok iyi hissediyorum çok mutlu oldum o kadarcık şeyden...
geç de olsa olucak... mutsuz olup herşeye saldırmaktan iyidir... hergün yemiyorum zaten bende... haftada 1 belki...bende o ufak şelerle kendini mutlu etmeyi 2. plana atmaya başla canım.
yoksa her sıkıldığında sen kaçamak mı yapıcaksın böyle??
yurt dışından çikolata getirdiler bana diyet yapıyorum diye %78 kakolu ve %0,5 yağ oranlı:) onu bile yemeye çekiniyorum:)
geç de olsa olucak... mutsuz olup herşeye saldırmaktan iyidir... hergün yemiyorum zaten bende... haftada 1 belki...
angel sen iyi gidiyorsun maşallaah:)
nazar değmesin kaçamaksız gitsen kim bilir kaç kiloda olcaktın:)
tenks şekerim...afiyet olsun şekerim ozaman:)))
bir de beni düşün. 2 gündür 68.8 ya da 69 gösteriyorum. dumur oldum
halbuki ne tatlı kilo veriyordum ben geçen hafta. böle kolay gidecek herhalde 2. ayda diye düşünmüştüm.bilgiç bilgiçte hahaayyyyt 67 oldum ben diyordum :44:
ben face giriyorum ama çalışmıyorum artık... işlerin hepsini biriktirdim... işten ayrılmadan yanıma alıcağım kişiye yaptırıcam artık...burayı keşfettiğimden beri face açmıyorum yaa nasıl bi bağımlılık bu
burayı keşfettiğimden beri face açmıyorum yaa nasıl bi bağımlılık bu
bazı arkadaşlar kabızlık sorununu çözmek için gojiberry suda bekletip önce suyunu içip sonrada meyvesini yiyiyorlarmış... ben cumartesi günü bi aktarda gördüm, aldım ve eve gider gitmez kek yaptım... pek de beğenmedim tadını... böyle acımsı ekşimsi bi tadı var... oldum olası nefret ederim kuru meyvelerden... annem mersine benzetti tadını (mersinin ne olduğunu bilmiyorum bile adını duydum ama tadına bakmam) kekim çok güzel olmuştu içine gojiberry koymasaydım yerdim ama sadece bi dilim yedim.. annem babam bayıldı onlar bitirdi koca kalıp kekiben hiç kullanmadım, daha doğrusu burda bulamadım ama şimdi yulaf kepeği siparişi verdiğim siteye geldiğini gördüm
sadece kabızlık için mi kullanılıyor emin değilim,
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
alıp almamada kararsız kaldım da.....
bugun ben tartılmadım... kesin tartılsaydım bende +800 yada +1000 görebilirdim dün sebze günümdü... ne biçim bi hafta sonuymuş ya... sağlam vurmuş... :2:selam kızlar...nasılsınız??? dün 67,0 idim bu sabah tartıldım 68,3 bu demek oluyor ki bir daha sabah tartılmak yok sinirim bozuluyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?